Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Gradac

Autor trevlboj 
Re: Gradac
05. 08. 2024 15:15
couddy: kde je prosím pizza ilkan?
08. 08. 2024 18:14
Ilkan je asi název pizzy. Možná Jsem to popletl. Hlava děravá.
Na konci Gradacu směr Ploče. Předposlední před hotelem.
Pěkný výhled na západ slunce.
09. 08. 2024 10:49
Pizza Marmot, už jsem si vzpomněl. Ilkan je typ pizzy tam.
09. 08. 2024 12:24
thumbs upthumbs up samé 5 hviezdičkové recenzie a krásne fotky [www.google.com]

smileys with beer
09. 08. 2024 12:47
bol som rok dozadu, neboli zly, ale ani na Michelinovske recenzie mi to neprislo,
takze nakoniec to Gustirna a Biston istili...
v Small talku opakovane teple točeno a u Ireny neskutocne pomala obsluha a domahanie sa platenia pri pulte, kde nikdy nemali zazračne na vydavanie...

Upraveno 1krát. Naposledy upravil maarly (09. 08. 2024 12:53).
12. 08. 2024 18:14
Gradac za námi, vše super, počasí, moře (bubliny byly, ale ty byly i v Bristu....). Ohledně jídla, pizza Marmont před hotelem Saudade, minulý rok i letos jasná jednička!!!!! Skvělé ingredience a těsto perfektní!!!!! Velké zklamání centrum a restaurace Marinero..... Toliko zmiňovaná Stella, naprosto perfektní!!!!! Jídla a že jsme jich měli hodně, skvělá!!!! Porce neskutečné, obsluha rychlá a milá!!!! Projezdili jsme letos hodně, zkusili i jiné podniky v jiných městech a vesnicích, ale Stella vyhrává!!!!! Zmrzlina taky dobrá, oproti těm ostatním z centra města. Kdo se chce vydatně a dobře najíst, musí jít sem. Bylo to super!
12. 08. 2024 20:04
To. Totti. Toš dobře sem ti poradil s ubytkem?spinning smiley sticking its tongue out
13. 08. 2024 06:24
TOTTI napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Gradac za námi, vše super, počasí, moře (bubliny
> byly, ale ty byly i v Bristu....). Ohledně jídla,
> pizza Marmont před hotelem Saudade, minulý rok i
> letos jasná jednička!!!!! Skvělé ingredience a
> těsto perfektní!!!!! Velké zklamání centrum a
> restaurace Marinero..... Toliko zmiňovaná Stella,
> naprosto perfektní!!!!! Jídla a že jsme jich měli
> hodně, skvělá!!!! Porce neskutečné, obsluha rychlá
> a milá!!!! Projezdili jsme letos hodně, zkusili i
> jiné podniky v jiných městech a vesnicích, ale
> Stella vyhrává!!!!! Zmrzlina taky dobrá, oproti
> těm ostatním z centra města. Kdo se chce vydatně a
> dobře najíst, musí jít sem. Bylo to super!

Tak to jsme měli smůlu asi jenom my,Stella za nás hrůza 26.6 návštěva,jídlo a obsluha ,naopak Tona překvapení super...
13. 08. 2024 08:03
Určitě nejen vy. Zrovna teď o víkendu nám přátelé potvrdili další velmi negativní zkušenosti...asi je to o tom, že každý má jinou představu o kvalitě a každému chutná něco jiného, nevím. My už to posuzovat nebudeme, zklamání před mnoha lety nějak zůstalo v paměti yawning smiley
13. 08. 2024 15:23
No asi něco změnili. My začátek července STELLA o ničem jak jsem psal výše. A hlavně tam dělají na směny tak i to muže nějak ovlivnit recenze. Ale všem kdo to tam měl super to přeji. Za nás nejlepší zmrzka u pošty. Ale je to už měsíc zpátky. A vše se muže změnit.
16. 08. 2024 12:41
Stelle jde o hodně, tak jestli nebyl kuchař, možná výměna a nebo pozdní příjezd kuchaře ze štace jinde?
26. 08. 2024 20:40
Stella má nového kuchaře, který tam je každý den, na směny pracuje jen obsluha, pravděpodobně. Samozřejmě, že 100 lidí a 100 chutí, nicméně nemám pocit, že by ve Stelle klesla úroveň vaření, anebo obsluhy. Letos bych řekl, že kuchyň je lepší. Zkusili jsme jídla v Dubrovníku, Makarské, ve Vela Luce a za větší peníze, než ve Stelle a zklamání obrovské.... Stojím si za tím, že tak velkou porci člověk jen tak někde nedostane za velmi slušné peníze a jak jsem psal výše, podle mě i výborně připravené a ochucené. Ať tak, či onak, vážně jsem se bál katastrofických scénářů ve Stelle a to se nekonalo.
26. 08. 2024 20:40
Ajax: tak určitě!!! smileys with beer
07. 09. 2024 14:34
Zdravím. Nemá někdo info o počasí? Příští rok chceme jet na týden ještě v září. Samozřejmně začátek července je zamluven, ale ten podzim neznáme.
07. 09. 2024 15:33
Chosé, tak podle zpráv, první týden dobrý, no a další se uvidí.
Kdo jede v září, měl by počítat s tím, že to není jako v červenci nebo srpnu....ale i tak být může.
Je to vždy tak trochu sázka do loterie. Nás první polovina září nikdy nezklamala.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 53
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.