Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Gradac

Autor trevlboj 
Re: Gradac
05. 08. 2024 15:15
couddy: kde je prosím pizza ilkan?
08. 08. 2024 18:14
Ilkan je asi název pizzy. Možná Jsem to popletl. Hlava děravá.
Na konci Gradacu směr Ploče. Předposlední před hotelem.
Pěkný výhled na západ slunce.
09. 08. 2024 10:49
Pizza Marmot, už jsem si vzpomněl. Ilkan je typ pizzy tam.
09. 08. 2024 12:24
thumbs upthumbs up samé 5 hviezdičkové recenzie a krásne fotky [www.google.com]

smileys with beer
09. 08. 2024 12:47
bol som rok dozadu, neboli zly, ale ani na Michelinovske recenzie mi to neprislo,
takze nakoniec to Gustirna a Biston istili...
v Small talku opakovane teple točeno a u Ireny neskutocne pomala obsluha a domahanie sa platenia pri pulte, kde nikdy nemali zazračne na vydavanie...

Upraveno 1krát. Naposledy upravil maarly (09. 08. 2024 12:53).
12. 08. 2024 18:14
Gradac za námi, vše super, počasí, moře (bubliny byly, ale ty byly i v Bristu....). Ohledně jídla, pizza Marmont před hotelem Saudade, minulý rok i letos jasná jednička!!!!! Skvělé ingredience a těsto perfektní!!!!! Velké zklamání centrum a restaurace Marinero..... Toliko zmiňovaná Stella, naprosto perfektní!!!!! Jídla a že jsme jich měli hodně, skvělá!!!! Porce neskutečné, obsluha rychlá a milá!!!! Projezdili jsme letos hodně, zkusili i jiné podniky v jiných městech a vesnicích, ale Stella vyhrává!!!!! Zmrzlina taky dobrá, oproti těm ostatním z centra města. Kdo se chce vydatně a dobře najíst, musí jít sem. Bylo to super!
12. 08. 2024 20:04
To. Totti. Toš dobře sem ti poradil s ubytkem?spinning smiley sticking its tongue out
13. 08. 2024 06:24
TOTTI napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Gradac za námi, vše super, počasí, moře (bubliny
> byly, ale ty byly i v Bristu....). Ohledně jídla,
> pizza Marmont před hotelem Saudade, minulý rok i
> letos jasná jednička!!!!! Skvělé ingredience a
> těsto perfektní!!!!! Velké zklamání centrum a
> restaurace Marinero..... Toliko zmiňovaná Stella,
> naprosto perfektní!!!!! Jídla a že jsme jich měli
> hodně, skvělá!!!! Porce neskutečné, obsluha rychlá
> a milá!!!! Projezdili jsme letos hodně, zkusili i
> jiné podniky v jiných městech a vesnicích, ale
> Stella vyhrává!!!!! Zmrzlina taky dobrá, oproti
> těm ostatním z centra města. Kdo se chce vydatně a
> dobře najíst, musí jít sem. Bylo to super!

Tak to jsme měli smůlu asi jenom my,Stella za nás hrůza 26.6 návštěva,jídlo a obsluha ,naopak Tona překvapení super...
13. 08. 2024 08:03
Určitě nejen vy. Zrovna teď o víkendu nám přátelé potvrdili další velmi negativní zkušenosti...asi je to o tom, že každý má jinou představu o kvalitě a každému chutná něco jiného, nevím. My už to posuzovat nebudeme, zklamání před mnoha lety nějak zůstalo v paměti yawning smiley
13. 08. 2024 15:23
No asi něco změnili. My začátek července STELLA o ničem jak jsem psal výše. A hlavně tam dělají na směny tak i to muže nějak ovlivnit recenze. Ale všem kdo to tam měl super to přeji. Za nás nejlepší zmrzka u pošty. Ale je to už měsíc zpátky. A vše se muže změnit.
16. 08. 2024 12:41
Stelle jde o hodně, tak jestli nebyl kuchař, možná výměna a nebo pozdní příjezd kuchaře ze štace jinde?
26. 08. 2024 20:40
Stella má nového kuchaře, který tam je každý den, na směny pracuje jen obsluha, pravděpodobně. Samozřejmě, že 100 lidí a 100 chutí, nicméně nemám pocit, že by ve Stelle klesla úroveň vaření, anebo obsluhy. Letos bych řekl, že kuchyň je lepší. Zkusili jsme jídla v Dubrovníku, Makarské, ve Vela Luce a za větší peníze, než ve Stelle a zklamání obrovské.... Stojím si za tím, že tak velkou porci člověk jen tak někde nedostane za velmi slušné peníze a jak jsem psal výše, podle mě i výborně připravené a ochucené. Ať tak, či onak, vážně jsem se bál katastrofických scénářů ve Stelle a to se nekonalo.
26. 08. 2024 20:40
Ajax: tak určitě!!! smileys with beer
07. 09. 2024 14:34
Zdravím. Nemá někdo info o počasí? Příští rok chceme jet na týden ještě v září. Samozřejmně začátek července je zamluven, ale ten podzim neznáme.
07. 09. 2024 15:33
Chosé, tak podle zpráv, první týden dobrý, no a další se uvidí.
Kdo jede v září, měl by počítat s tím, že to není jako v červenci nebo srpnu....ale i tak být může.
Je to vždy tak trochu sázka do loterie. Nás první polovina září nikdy nezklamala.
10. 09. 2024 07:10
Gradac, je první polovina září normální konec srpna. Známí tam jezdí 37 let, září nikdy není problém. Jen je dobrý prý vědět, že třetí týden v září už gradac na týden ne. smiling smiley TO nevím, jak mají vysledované k dnešním akutním změnám počasí smiling smiley ale říkají to pořád smiling smiley Oni jezdí buď Gradac nebo Brelu v září.
10. 09. 2024 15:20
Je to všechno o preferencích....my se po mnoho let vracíme z Gradce mezi 24.-28.9. a nehodláme na tom nic měnit, není proč smiling smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 231
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.