Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Gradac

Autor trevlboj 
03. 07. 2024 22:02
Moc děkuji za cenné rady a přidávám restaurace na seznam.
V Gradaci jsme byli naposledy v roce 2016 a moc se nám tam líbilo.
Mám v plánu jeden den vyrazit po promenádě směrem Brist co to půjde. Pak na druhou stranu, tam ale to vypadá, že se moc daleko nedostaneme a pak směrem do hor.

Ještě bych se chtěl zeptat, zda je možné v Gradaci využít - pronajmout vodní tubing případně banán nebo parasilling?
Jedou s náma již velké holky 17 a 18 let, tak ať mají i trochu toho adrenalinu.

Moc děkuji za odpověď

Ondra
Re: Gradac
04. 07. 2024 00:12
Kod Irene je srdcovka a dle mě nejlepší tuňák steak. Navíc co si pomatauji, tak přes oběd mají vždy jako kdyby menu ceny.
LOVA: ohledně atrakcí a adrenalinu, parasail zde mají, jak pro jednoho, tak pro dvě osoby a banán jsem tam neviděl, jen mají na snurach křesla.
04. 07. 2024 06:04
Super, moc děkuji za info. Už jen čekat 23 dní 😁
04. 07. 2024 07:53
Kod Irene je toto ?

[maps.app.goo.gl]

Upraveno 1krát. Naposledy upravil dj.DEKL (04. 07. 2024 07:56).
04. 07. 2024 11:37
Ano to je u Ireny thumbs up a kdyby bylo dole plno, může se sedět i nahoře na otevřené terase smileys with beer
04. 07. 2024 14:28
Kde se dá nejlépe zaparkovat ? Tady na placenym ? [maps.app.goo.gl]
04. 07. 2024 23:12
dj.DEKL: ano, třeba zde, nebo třeba zde Parking
05. 07. 2024 08:39
TOTTI napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Kod Irene je srdcovka a dle mě nejlepší tuňák
> steak. Navíc co si pomatauji, tak přes oběd mají
> vždy jako kdyby menu ceny.
> LOVA: ohledně atrakcí a adrenalinu, parasail zde
> mají, jak pro jednoho, tak pro dvě osoby a banán
> jsem tam neviděl, jen mají na snurach křesla.

Ano,přes oběd teď akce co si pamatuji tak 10-12€ .
Jinak jsme byli na večeři a Ok,ale musím letos pochválit u Tuňáka ,poslední den večeře a super,navíc aperol za 6€ ale vynikající...
05. 07. 2024 11:54
Nevíte někdo, kdo jste už tam, kolik letos stojí ty vodní atrakce, ať už ta gumová hrůza za Stellou, nebo na druhé straně za Saudade?
07. 07. 2024 16:36
10/hod, 32/dan
07. 07. 2024 20:43
maarly: moc díky!!!
11. 07. 2024 19:10
Nevíte někdo, co se dnes stalo v Gradaci, že musel za základní školou přistávat vrtulník na sportovním hřišti? Tolik se někdo?
11. 07. 2024 22:40
TOTTI napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Nevíte někdo, co se dnes stalo v Gradaci, že musel
> za základní školou přistávat vrtulník na
> sportovním hřišti? Tolik se někdo?

No já ten vrtulník slyšel včera to je 10,7. Tak jsou dvě možnosti a to bud tam mají nějaké cvičení a jsou tam už podruhé nebo asi dobrej matroš... A sorry je to sranda

Upraveno 1krát. Naposledy upravil joseta (11. 07. 2024 22:41).
11. 07. 2024 23:02
Hrozivá středeční nehoda v Gradacu skončila tragicky pro starší ženu, která zemřela poté, co se začala topit.

Starší žena skočila ve středu v Gradacu do moře a začala se topit. Střízlivým plavcům se ji podařilo vytáhnout na břeh a svědci říkají, že se ji pokusili resuscitovat, uvádí klikploce.com .

Služby zareagovaly rychle a zraněná žena prý přežila na břehu poté, co jí pomohli další lidé. Totiž při příjezdu záchranky začala žena dokonce dýchat, přiletěl pro ni vrtulník, který ji transportoval do nemocnice ve Splitu.

Podle neoficiálních informací žena zemřela při převozu do nemocnice.

[direktno.hr]

Upraveno 1krát. Naposledy upravil valeri (11. 07. 2024 23:04).
11. 07. 2024 23:18
Zdravím všechny už z domova po 12 hodkách cesty.
Gradac jako vždy super.
Jen malé info
jídlo - Tona pohoda cena normal kvalita obsluhy super
- Malo more nezkuseno
- A pozor Stella vše za 5* . Pivo hnusný, pizza až od 13,00 v sezoně, obsluha na zabití. Asi to Mária s Jozem budou muset řešit jinak.
- Pro nenáročné jako jsme my rybárna u kostela, super orada
- Gustirna jako vždy super
pití -PIvo nejlepší Kafe bar Krok - ke kostelu

PS- beru to na straně u hotelu
12. 07. 2024 10:07
Valeri, Joseta: díky za info!
12. 07. 2024 12:28
Je tu nekdo kdo letos zkusil Malo more? 2 roky po sobe to byla bída. Manzelku uz tam nedostanu ani kdyby meli Michelinskou hvezdu
12. 07. 2024 14:08
Malo More nezkuseno ze dvou duvodu....
za 1 - malá obsazenost hosty - to už něco ukazuje
za 2 - pohled do jídeláku jasně pro TONA - letmé srovnání cen
12. 07. 2024 14:54
Ano, u pár stolů většinou místní chlapi u piva... jíst jsme tady viděli minimum hostů. Je to velká škoda, bývalo tu skvěle.
13. 07. 2024 17:14
Tak za mě letos Stella katastrofa jídlo špagety plody moře nepoživatelné,jídlo vrácení,obsluha bída,Tona mě mile překvapila ,jídlo velmi dobré,obsluha super.Gustirna jako vždy spokojenost,Kod Ireně jídlo dobré,obsluha trochu pomalejší,jinak v Igrane Ante super jídlo i obsluha.Na kávu jsme chodili Gust.Malo more jak již zde bylo zmíněno nevyzkoušené po předchozí zkušenosti před 2 lety,žena uz jsem nechce chodit...
13. 07. 2024 20:41
Tona je jistota, jen s tema stolama to pos**li. Ke Gustovi jsem chodil kazdy den odpo na pivo, zdalo se mi tam nejlepsi. On i jeho pani moc prijemni lide
13. 07. 2024 21:38
Jak to tak čtu, jak zde, tak i na Facebooku, nebude to náhoda, že jsou lidé se Stellou nespokojení, už je toho více a asi to nebude náhoda. Tona i Gust je mimo mé zkušenosti, nikdy jsme tam nebyli, ale asi zkusíme, když jsou chválení. My jsme jídlo řešili spíše na druhé straně Gradace. Už se nám to taky pomalu krátí, tak si na soudy počkám až osobně. Těším se na nový chodník ke Studenacu a jak tak čtu, jaké tam teď jsou teploty moře a vzduchu tak doufám, že si počasí nechalo trochu tepla i pro nás smileys with beer
16. 07. 2024 09:28
Zajímavá věc ohledně Stelly. Včera mi psal na můj osobní FB profil Peko Srečko (nikdy jsem ho neviděl,, neznal, nedával jsem mu žádné údaje), a nabízel mi služby podniku Stella s tím, že letos udělali změny, stoly, jídelní lístek, domácí hovězí maso a vše čerstvé a zval mě na posezení a klidně i na kontakt s ním, abych vyhodnotil jejich služby. Slušně jsem mu odepsal, že letos je poměrně hodně negativních ohlasů na jeho podnik, ale já to mohu sám osobně posoudit, až tam budu a budeme. Takže asi se k němu něco doneslo a snaží se to žehlit, tak uvidíme.....
16. 07. 2024 16:25
Peko Srečko. Nemohu si za boha vzpomenout kde jsem to jméno slyšel nebo ho četl. Ale majitelé Stelly jsou Jozef a Mária. Teda loni ještě byli.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil joseta (05. 08. 2024 15:46).
16. 07. 2024 16:53
joseta, TOTTI

Stella

Gradac sa nachádza na svahoch ramena Biokovo, kde sa kamienková pláž v pokojných vlnách stretáva s morom, s výhľadom na polostrov Pelješac a ostrovy Hvar a Brač. V jednej z dvoch zátok, zátoke Bošac, priamo pri mori, sa nachádza Caffe bar a Pizzeria Stella.
Je to miesto pre príjemné chvíle, kde si pri zvukoch vĺn a výhľadom na more vychutnáte špeciality pizze a zmrzliny s originálnou talianskou receptúrou. Dovolenku si u nás môžete užiť na vychladenej terase.
Hostiteľ, Srećko Peko, vás srdečne víta [www.stella.com.hr]

smileys with beer
18. 07. 2024 15:04
Kafé bar Krok podporujte, je to můj kamarád a hodně se snaží.Co čtu o Stelle, je mi líto. 20 let jsem tam chodil. Gustírna top. Pizza Marmot TOP TOP. Pizza Ilkan, TOP TOP TOP. Projděte se nebuďte líní.
28. 07. 2024 23:17
100 lidí, 100 chutí…Dnes jsme byli na večeři ve Stelle a nejen, že zde byla příjemná obsluha, také nám i chutnalo . A to chodíme do různých konob na obědy a večeře. Chobotnice, krevety a vídeňský řízek byly chuťově dobré, špagetové pak nedochucené. V restauraci málo lidií, ale o této části Gradace to platilo bezezbytku.

Ještě tady budeme do pátku, tak pokud by Vás něco zajímalo, tak se ptejte…
03. 08. 2024 15:39
LOVA: mám stejné info. Bratranec zkusil i přes info, že to letos hapruje a byl nadšený! Zeleninový salát s hromadou masa, čevapi a kuřecí steak. Ledová káva a latte parádní! Možnost placení kartou, obsluha rychlá a milá! Konec hlášení.
03. 08. 2024 16:58
Stella

Vo štvrtom príspevku hore som dal odkaz na Stellu.
Podľa toho to má nového ugostitelja, toho čo spomínajú hore joseta a TOTTI ... Srećko Peko je tam uvedený.

smileys with beer
05. 08. 2024 14:39
Stella zrusila Jumbo pizzu, docela prekvapeni - lidi si ji casto davali, koupil jsem tedy 3 normalni. Pak dalsi prekvapeni kdyz jsem je videl. 4-5 cm kurka, pizza opticky dost mala. Vnucka se me ptala jestli jsem neobjednal ty maly. Jinak chutova usla, ale jedl jsem mnohem lepsi
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

mdr
Hosté: 254
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.