Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Gradac

Autor trevlboj 
Re: Gradac
18. 06. 2024 08:19
vlado tt. a proto nenavštevujeme v Chorvatsku restaurace . Hranolky s mletým masem si mužu udělat i doma.
18. 06. 2024 08:28
Potom ať se nediví, že chorvatská kuchyně je z těch balkánských asi nejhorší. Chápu, že hranolky jsou nejjednodušší a asi nejlepší poměr výdělek/práce. To samé grilované maso, řízek a tak. Kdyby nabízeli alespoň třeba grilovanou nebo pečenou zeleninu. Nebo pečené brambory. Nebo kdyby bylo běžné nějaké jídlo pod pekou nebo nějaký guláš nebo alespoň plněná paprika s rýží. To bych si rád s chutí dal. Ale to co většinou nabízejí je opravdu předražený fastfood, na terase apartmánu si můžu udělat to samé za zlomek ceny.
18. 06. 2024 08:51
Patřím k těm, kteří hranolky taky nemusí. Řeším to ale jednoduše, místo hranolků si objednám kruh. Některé chleby mají výborné.
18. 06. 2024 09:35
zdravim,
ti, co uz ste v Gradaci, ci Briste - ako je to s cistotou mora? neobjavuju sa v priebehu dna pasy nechutnych mňamiek smerom od mora? Lebo domaca fest podražila a mat k tomu ako bonus tieto sragory....niiic moc
vdaka.
18. 06. 2024 10:22
maarly

moody smiley teda pekne si nám ukončil tú rozmluvu o jedlách...ale to malo byť aj tak v inej téme.
Ale schvaľujem tú tvoju otázku a obavu.
Čo tak založiť novú tému, čisto len o čistote vody, ale nie len z novín, ale z vlastnej skúsenosti.
Ozajstnú pravdu, bez príkras, s dátumom, hodinou a miestom výskytu. Kto to vie aj s fotkou.
No lebo sťažností je viac a viac...
Poprosím píšte príspevky do: "Čistota mora a pláží"

Všetkým pekný deň a všetkým čo sú tam, ešte krajší a s čistou vodičkou yawning smiley yawning smiley

smileys with beer

Upraveno 1krát. Naposledy upravil vlado tt (18. 06. 2024 12:22).
18. 06. 2024 11:01
vlado tt - v informacích o čistotě moře i pláží můžete přece pokračovat ZDE smiling smiley
18. 06. 2024 12:18
Rosmarine

... samozrejme thumbs upsmiling smiley, ospravedlňujem sa grinning smiley

smileys with beer
18. 06. 2024 12:40
Vezmu to odzadu: more bylo od soboty co tu jsem lehce zkaleny, dneska se mi to zda lepsi. Jinak zadnej sajrajt tu neplave, i travy je malo.
A ty hranolky... V sobotu jsem mel piljeci filet a cisnik mi nabizel hranolky, vareny brambory, opečený brambory. Vybral jsem si hranolky, protoze jich pres rok zas tak moc nesnim. Byly to takovy ty velky americky. K pljeskavici v jiny hospode mi nenabizel nic jinyho, dostal jsem hranolky klasicky. Manzelka si dava vzdycky blitvu. Ja s tim problem nemam.
18. 06. 2024 12:49
Čistota je v gradacu dle směru moře.
Většinou čisto. Pláž fkk sieuklizime všichni Sami.

Jinak Valeri Biston je rohový bar u pizza gustirna pod kopcem.
Jak jsi psal o Guštu to se dalo čekat i s tou akvizicí

Rest v kaskádách nebyla to uz loni pizza ani nic dalšího nic moc, provozuje to učitel tělocviku.

Stella nic?

Pivo na tom konci dobrý ještě u Roce. Kafe Bar Krok.
18. 06. 2024 14:10
... ale to sme s tým jedlom, tiež furt v zlej téme.
Nech to tu nemiešame, pokračujem vo vlákne: Jaké jídlo v chorvatsku ochutnat
smileys with beer

Upraveno 1krát. Naposledy upravil vlado tt (18. 06. 2024 14:36).
20. 06. 2024 07:39
Vcera a dneska me pobavili 2 veci.
1. Trampolina za 10 minut skakani chteji 3 €. To je drazsi nez u nas na pouti.
2. Kazdy rano v 7 chodim pro snidani. Krafne, chleba a nejaky piti, vetsinou Jamnica a pivko. Dneska rano stal u kasy predenou mnou typek v obleku, zaplatil pres nejakou aplikaci a odesel. Pokladni mi pak namarkovala nakup a povida ze ten pan mi dal skrze tu svou aplikaci 5% slevu... Ono to udělalo jen 0.3€, ale dobry skutek se pocita
20. 06. 2024 10:04
Super! Já jsem těmto "výhrám" nikdy nevěřila... Ale! Mám zákaznickou kartu Billy a před pár měsíci jsem v Čáslavi chtěla platit, pořád vnucuju pokladní kartu a ona asi třikrát musela zopakovat, že to mám zadarmo. Koukala jsem jak tydýt, protože se rozesmála, že prý má Billa výročí a každý den losuje nákupy zadarmo. Tak asi to funguje, bylo to kolem pětistovkythumbs up
Za týden jsme tam jak na koni, tak uvidíme, čím nás letos Gradac potěší smiling smiley
20. 06. 2024 10:06
A Roco smutní u Radelica nad fotbalem..
22. 06. 2024 20:21
Nejnovejsi info: Laguna se bude snad pristi rok bourat a misto ni se pry postaví nejaky luxusni byty/apartmany. Tak to bude peklo
24. 06. 2024 08:17
Tak to je fakt des confused smiley
25. 06. 2024 14:30
No za mne super. Stále to bude mín lidí než z toho hotelu. Teda když fungoval. A sledovat jak to chátrá není taky nic moc. Na nějakém videu jsem zahlédl ten novej barák co staví majitel Stelly a hezký.
25. 06. 2024 19:47
Míň lidí znamená taky to, že "barák Stelly" novej, co se staví už není celý jejich . A to jsme se s ní bavili už loni
26. 06. 2024 06:34
Zdravim z Gradacu,
Je zde málo lidí ,část k Bristu večer zcela prázdná,v Labinece probíhá rekonstrukce,včera návštěva po příjezdu Stelly,jídlo katastrofa,1xšpagety plody moře a 1x špagety s krevetamijidlo bez chuti,ani jsme to nejedli,cena14 € porce,pivo 3.5€.Takze neodporucuji tuto konobu.Tak poté jistota pizza Gustirna,jako vždy super pizza 10€.Pocssi nic moc,zataženo ,zlepšení od ČT.Kdo jste v Gradacu a máte chuť zajít na 🍻napište do SZ ..
26. 06. 2024 23:23
.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil kvetaca (27. 06. 2024 18:06).
27. 06. 2024 13:16
Zdravím
A co Karel nejopálemější muž na pláži tam už je? Vždy se pohyboval od Stelly k hotelum.
27. 06. 2024 17:04
Karel na značce thumbs up smiley
27. 06. 2024 17:55
Super. Doufám že v neděli tam už budem takésmileys with beer
27. 06. 2024 18:10
Tak to se uvidíte thumbs upgrinning smiley
27. 06. 2024 19:29
Stella a jídlo je špatné? Tak to nejsou dobré zprávy..... V této části to byla taková ,,jistota" každopádně Gustirna jak Gustirna, ale minulý rok měli bezkonkurenčně nejlepší pizzu na druhém konci Gradacu směrem k Ploče, asi jedna z posledních restaurací před hotelem Saudade. Pizza vynikající, ingredience taktéž! Snad to bude platit i letos, těšíme se!
27. 06. 2024 20:05
Dal jsem si předevčírem tuňáka na grilu v restauraci Kostela (před hotelem Saudade) a lepší jsem dosud nejedl. Dnes tam vyrážím na lignje na žaru. Tak jsem zvědavý.Kdo má chuť na pizu ta je hned vedle ale dosud jsem neochutnal
29. 06. 2024 10:07
Pizza Marmot top.
02. 07. 2024 23:02
Přidávám thumbs up pizzerii Marmot, rovnocenná alternativa ke Gustirně. Kostelnu už nestíháme, ale je tam pořád dost lidí, což o něčem vypovídá. V září ověříme. Aria si drží loňskou úroveň.
Lidí pozvolna přibývá, počasí konečně lepší, po noční bouřce se dá dýchat. Bylo to už na hraně, v noci předtím 29°.
Laguna se opravdu příští rok začne bourat, Labineca by se měla otvírat. Zatím to nevypadá, ale maká se intenzivně.
03. 07. 2024 07:35
Pročítam si recenze na stravování jak tady, tak i na mapách a narazil jsem na Restaurant Naše Malo Misto. Máte s ním někdo pozitivní zkušenost?

Zatím budeme točit:
-Marmont
-Kostele
-Gustirnu
03. 07. 2024 13:35
Má to dobré hodnocení, ale zkušenost nemám. Mám zkušenost s restaurací, kterou v seznamu nemáš a doporučuju jí. A to Kod Irene. Hezký posezení, příjemná obsluha a jídlo taky. Pro mě to je sice trochu z ruky, tak jsem se tam letos nedostal, ale loni 2x
03. 07. 2024 15:30
Osobní zkušenost taky nemám, ale vypadá to moc hezky a večer bývá plno. Kod Irene určitě taky dobrá možnost, letos prý trochu problém s personálem, teď už v pořádku. Z nové pěší zóny zmizely od restaurací takové ty "stany", všude jsou jen obří slunečníky. Za zkoušku stojí i Aria, dříve tam bylo Retro.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 148
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.