Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Gradac

Autor trevlboj 
20. 06. 2025 11:43
Citaci
Dada
[rajce.net]

Ahojte,pár fotiek z Gradacu ...smiling smiley
Ta rybka byla použitá než ti ji přinesly na stůl. spinning smiley sticking its tongue out
I tak závidím my až něco za 5T

.
.

_________________________Jirka_________________________

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Jiri.Velmez (20. 06. 2025 11:44).
20. 06. 2025 12:19
fiha,ako použitá? eye popping smiley
akože už raz ugrilovaná a len zohriata?
netuším,chutila dobre yawning smiley
20. 06. 2025 13:50
Jako že už někdo ji ochutnal.spinning smiley sticking its tongue out
-

.
.

_________________________Jirka_________________________
20. 06. 2025 14:06
Dada - krásně si užívejte, na kritiky nedejte spinning smiley sticking its tongue out A ty lignje - boží! thumbs up smiley Už abychom zamířili na jih...
20. 06. 2025 14:35
Jiri.Velmez
no,keď myslíš grinning smiley
Rosmarine- ďakujem,bolo úžasne,takú pohodu som dávno v HR nezažila smiling smiley
Re: Gradac
20. 06. 2025 22:49
Dada, krásné fotky - o to krásnější, že po zobrazených místech už chodíme thumbs upsmiling smiley
Jinak ceny se trošku posunuly směrem k sezoně, extra pizza je za 15, ale vypadá luxusně! Zmrzka většinou za 2 - kopec k nesnědenítongue sticking out smiley
Taky strana k Laguně postupně ožívá, skoro vše už otevřelo, ale lidí určitě daleko míň než za kopcem, tam to opravdu jede.
Jura v Bistonu s cedulí AKCIJA PIVO 2,50 je asi nesmrtelný, dneska bylo narváno.
Koncem týdne předpovídají 38°, tak snad přežijeme.
21. 06. 2025 08:12
Kvetka, užívajte si krásnu dovolenku smileys with beer
21. 06. 2025 08:16
Květulí a Vláďo - krásnou dovču smiling smiley
21. 06. 2025 11:02

Je toto Jura z Bistonu?

Upraveno 14krát. Naposledy upravil JirkaD (21. 06. 2025 16:50).
21. 06. 2025 18:43
Moc děkujeme, zatím se daří grinning smiley
21. 06. 2025 21:29
Strana k Lagune je naprosto mrtva. Otevreno ma jen Stella, Gust, Krok a Malo More. Zavreno ma cukrárna nad Malo More a to vcetne zmrzlinovyho pultu, Radelic ale ten to ma dost na haku, jeho zivi olivy, restaurace Tona taky zavreno, ta me mrzi nejvic. Varili tam fakt dobre a mam to blizko. Gust a Krok mají jen pití, Malo More byla posledni roky hrůza, takze zbývá Stella, jinak se neni kde najíst. Dneska jsem vlezl za plot na parkoviste Laguny a udelal par fotek mist, kde driv byly depandance. Jinak od čtvrtka, chorvati meli svatek, plaz tak na 40 - 50% zaplněná

Upraveno 1krát. Naposledy upravil valeri (21. 06. 2025 21:33).
21. 06. 2025 22:43
JirkaD - bingo thumbs up smiley
22. 06. 2025 21:49
Dík za potvrzení Jury v Bistonu.
Do Gradacu jsem jezdil roky 2000 až 2007, a vždy jsme chodili večer do Bistonu. Pak jsem v roce 2010 začal jezdit do Igrane a letos mám v plánu mimo jiné dva týdny konec září - začátek řijna. A tak si z Igrane udělám výlet do Gradacu do Bistonu.
23. 06. 2025 10:35
Stella má Valeri své novo. Včetně kuchaře.
Doufám, že Tono otevře. V Kamaki už nedoufam roky...
Pizza Marmot na konci, absolutně nejlepší pizza. Gustirna už nabízí jen pizza s,m.
Sidra Brist dobrý klasa a je tam nová pizzerie od 15.00 otevírá.
Na fkk klasicky sve u redu
23. 06. 2025 14:27
JirkaD - Nevím jak letos, ale po 20. září už Biston většinou neradi...
Tono, Radelic ani cukrárna u Malo more loni v září nejeli, tak už jsme s nimi ani nepočítali. Možná v plné sezoně ještě otevřou, těžko říct.
23. 06. 2025 16:48
Radelič nemá potřebu otevírat.
Dělá olej, ten ho živí.
23. 06. 2025 17:48
Stella je za mě TOP směrem od kostela k Bristu, i když se minulý rok snažil někdo psát, že Stella upadá, opak byl pravdou. Pizza Marmont na druhé straně města skutečně vynikající i minulý rok, takže už se taky těšíme!!!!! Stella letos čepuje Plzeň?
23. 06. 2025 18:04
Ano, mají Plzeň.
24. 06. 2025 09:53
Stella letos o dost poskok kupředu. Možná jsem to byl loni já.
Letos je za nás ráda, už zase lítají welcome drinky a drinky za loajalitu.
Povidam ji kde máš Sarajevsko pivo...a ona mi na to...po kolikáté si tady....to je sto let dozadu...no shodli jsme se, že asi 20 let na zad...
24. 06. 2025 11:59
couddy: netuším, myslím si, že kritika byla převážně na FB, kde je taky spousta z nás..... Já jsem se Stellou neměl nikdy problém, vždy to byla jistota smileys with beer Ono celkově v Gradaci, kam letos pojedeme už na 10. pokus máme 2 oblíbené restaurace, Stella a Kod Irene, od minulého roku navíc pizza Marmont a Gustirna je taková klasika. Zbytek jsme třeba i zkusili, ale nebylo to ono, ať už jídlo, servis, nebo cena. Někdy kombinace všeho thumbs up smiley Za měsíc tam snsd budeme, uvidíme. Spíše se obávám, až se rozjede Labineca atd., to se tam už vážně nikde nevlezeme.....
24. 06. 2025 16:35
TOTTI loni jsem tady Stellu kritizoval taky - je to na straně 51 - a jak vzpomínám tak začátek červene to opravdu nestálo za nic. Pak tu někdo psal že se dost zlepšili tak doufám že letos to bude v pohodě
24. 06. 2025 16:45
Tak teď mi to zmizelo na mobilu,tak znovu a stručněji.
Kritizoval jsem asi Stellu hlavně za start sezóny předloni. Nebylo to nic moc.

Co se nás týká tak pizza 3. Stella, 2. Gustirna (jediná si ponechala Seljačku), 1. Marmot a pizza Ilkan.

Jsem zvědavý na tu v Bristu.
24. 06. 2025 20:42
Letos bych doporucil Marinero. Byli jsme tam asi 4x, nemelo smysl zkouset neco jinýho. Nemelo to chybu, porce velky, jidlo vynikajici, moznost platby kartou a naproti buble tea pro deti...grinning smiley
24. 06. 2025 21:23
Už zmiňovaná slastičarna u Malo more otevírá tuto sobotu, před chvílí potvrzeno uklízejícím personálemsmiling smiley
24. 06. 2025 23:25
Já jsem minulý rok prohodil pár slov s majitelem Stelly se Srečkem a ten byl smutný z toho, že je Stella tak kritizována. My jsme tam minulý rok byli na přelomu července a srpna a naprostá pohoda. Ale jak se říká, 100 lidí, 100 chutí. A třeba takový kuřecí salát ve Stelle, ten tedy byl, jak porce, tak i chuť! Navíc zmrzlina asi nejlepší ve městě, blízko pláže, samá pozitiva. Letos bych chtěl získat odvahu a koupit něco v rybárně hned u kostela, je to detašovaná prodejna ryb z Ploče, což jsem zjistil až letos.....
25. 06. 2025 12:02
Kuřecí salát ve Stelle už 2x a vynikající.
25. 06. 2025 22:18
Tak komu to tato informace v kontextu vystačí, tak pouze salát vynikající. Bohužel, je mi to líto. I zmrzlinu mají nejhorší z Gradacu.
Jo holt na výsluní Vítkovice Tours a slev pro klienty Laguna a Labineca se hřáli dlouho. A dno poznat musí každý. Vesmír má totiž rád harmonii...
26. 06. 2025 08:26
Ja to o ty zmrzline nechtel psat, treba někomu chutná, ale za me souhlas s Couddym. Kde jsou ty casy kdyz byla chorvatská zmrzlina neco extra
26. 06. 2025 09:58
valeri napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Ja to o ty zmrzline nechtel psat, treba někomu
> chutná, ale za me souhlas s Couddym. Kde jsou ty
> casy kdyz byla chorvatská zmrzlina neco extra
Miro,
Loni jsem taky psal zde na fóru že Stella za mě zklamání,byli jsme zde od 25.6 pro upřesnění, spokojenost byla s Tuňákem a kod Ireně,letos Gradac vynecháme takže pouze čerpám Vaše zkušenosti..
26. 06. 2025 11:35
Souhlas s couddy i valeri. Kdyby mi Srečko řekl, jak ho mrzí kritika Stelly, asi bych mu odpověděla něco o božích mlýnech. Ale spíš ne, jedna Stella Gradac nedělásmiling smiley... A nakonec každé zboží má svého kupce, komu se tam líbí, určitě zase přijde.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 35
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.