Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Gradac

Autor trevlboj 
24. 04. 2025 09:09
Změny v čase [www.facebook.com]
[www.facebook.com]

.
.

_________________________Jirka_________________________
17. 05. 2025 07:54
17. 05. 2025 09:07
To je škoda sad smiley
Re: Gradac
17. 05. 2025 10:14
To jsou depandance pod parkovištěm naproti samotnému hotelu - ale ten to má asi taky spočítané.
17. 05. 2025 10:45
Na depandenci jsme byli dvakrát. Za ty peníze se to dalo ten týden vydržet.
17. 05. 2025 15:06
To bourají depandanci A - skoro jako hotel. Ale pamatujete ještě depandanci B - tu v tom lese? Myšice koukaly ze stromu do oken, za větru se otevřelo okno, atd. Ale co? Záchod - sprcha - postel a povlečení vždy čisté - takže pohoda. A s malejma děckama se člověk nebál že něco rozbijou. A cena super. Stejně jsme tam chodili jen spát.
17. 05. 2025 20:27
joseta napsal(a):
-------------------------------------------------------
> To bourají depandanci A - skoro jako hotel. Ale
> pamatujete ještě depandanci B - tu v tom lese?
> Myšice koukaly ze stromu do oken, za větru se
> otevřelo okno, atd. Ale co? Záchod - sprcha -
> postel a povlečení vždy čisté - takže pohoda. A s
> malejma děckama se člověk nebál že něco rozbijou.
> A cena super. Stejně jsme tam chodili jen spát.

Tak nějak.thumbs up smiley
18. 05. 2025 08:10
Poslední roky byly v béčku ubytované hlavně děti na různých ozdravných pobytech. Jsem zvědavá, jak to tam celé dopadne...
18. 05. 2025 09:22
My sme tam boli v r.2012 -jednoduché,ale čisté ubytovanie aj strava v pohode.Nebolo to drahé a hlavne pri krásnej pláži...
20. 05. 2025 16:13
Už nikdy nijak. Koupil to Maďarský fond a moc nikdo o Laguně nic neví. Podle mě v ní už straší a byla v balíčku k Labinece.
Předloni jsme jako všichni místní chodili kolem plotu přes pozemek Laguny, kolem recepce a děs běs. Spal jsem jak hotel,tak A i B. Pamatuji ještě údržbáře a krásně zelený šťavnatý trávník.
27. 05. 2025 21:21
Toho snědýho chlapíka? My mu říkali indián grinning smiley
02. 06. 2025 14:18
Aktuálne sme v Gradaci od soboty a musím skonštatovať,že asi najlepšia dovolenka za posledné roky.Nádherné počasie,asi tretina turistov ako zvyčajne ( júl/august),more svieže ,ale nám to nevadí-zaplávame a potom sa slníme na skoro prázdnej pláži,alebo sedíme v bare smileys with beer
Skrátka,dokonalá pohoda spinning smiley sticking its tongue out
03. 06. 2025 08:25
Dado, měl bych malý dotaz. Funguje ten obchůdek pod Lagunou, kde se prodavali míče, lehátka a další plážové vybavení? Loni mi odešly boty do vody a bez nich už si to nějak nedokážu představit. Kupoval jsem je právě tam
03. 06. 2025 09:56
Valeri. Loni jsem kupoval na Temu. Parádní,lepší jak ty Chorvatské.
03. 06. 2025 10:19
Jj, na Temu jsem koukal, jsou tam pěkné, ale v recenzích jsem se dočetl že ne vždy sedí velikost, občas jsou velké. Radši bych si je nejdřív zkusil
03. 06. 2025 11:16
Ahooj Dadi,
zdravim, ako to vyzera s cistotou mora? posledne roky, z roka na rok viac, chodili od mora smerom na plažu po 9.00 dlhe pasy ú siroke cca 1m/ sragor a peny á pol hodiny.
Stella a Gustirna rádia?
Uzite a nevyčlapkajte vsetku vodu... :-)

Upraveno 1krát. Naposledy upravil maarly (03. 06. 2025 11:44).
03. 06. 2025 13:54
Valeri. Taky jsem měl obavy. Tak jsem si první objednal sobě a když manželka zjistila že jsou fajne tak je chtěla taky.
03. 06. 2025 14:44
No, oni možná ty "chorvatské" budou taky z Temusmoking smiley
03. 06. 2025 16:16
Však na Temu neni problém to poslat (zdarma) zpět, ne?
03. 06. 2025 18:49
Zahajskej napsal(a):
-------------------------------------------------------
> No, oni možná ty "chorvatské" budou taky z
> Temusmoking smiley

Ty s Temu jsou lepší. Mají pevnější podrážku a jsou šněrovací takže lepší drží.
03. 06. 2025 23:30
Ja byl s tema z Gradacu spokojenej, sedeli dobre, pohodlne se s nima chodilo i plavalo. Malej problem nastal, kdyz jsem s mokryma botama vyrazil na procházku do Bristu. Na obou nohách puchyre, pak uz jsem si nohy v tech mistech preventivne lepil naplasti... Ale dobra dam na Ajaxe a zitra neco objednam. Ale beda jak mi nebudougrinning smiley

Upraveno 2krát. Naposledy upravil valeri (03. 06. 2025 23:36).
04. 06. 2025 17:02
valery maarly
Ahojte,sme ubytovaní v "druhej" časti Gradacu za kostolom.Zatiaľ sme ešte neboli v časti pri Lagune,je tu všetko čo potrebujeme
yawning smiley
Dcéra si tu kúpila topanky do vody za 10€ v stánku kúsok od pošty a tiež ešte ďalej za hotelom Marco Polo sú otvorené 2 obchodíky s podobným sortimentom.
Gustirna funguje,Stela neviem.
My sme boli na výbornú pizzu v Lara ,prémiová veľká za 13,50€ najedli sme sa 3 .
More krásne čisté bez akéhokoľvek bordelu či už ráno,alebo počas celého dňa....
05. 06. 2025 11:53
Ahoj Dadi,
dik za zvodku, dufam ze cistota mora vydrži,
Paci sa mi, ze Gradac robi posledne roky celkom akcny kulturny program cele leto,
som bol pred 2 rokmi uneseny z ceskeho Elvisa, bol lepsi ako original,
Depeche až tak uplne nie, ale dalo sa...
užite.
09. 06. 2025 07:55
Ahojte,tak včera ráno sme sa z Gradacu vrátili a dovolím si ešte pár infopostrehov yawning smiley
Čo sa týka reštaurácií tak podľa nás absolútne najlepšia bola " Moje malo misto" -menší výber jedál,ale všetky ,čo sme ochutnali-dary mora,kuracie aj hovädzie mäso boli pripravené a dochutené špičkovo,takisto šaláty a domáci chlebík.Veľmi profi a príjemný personál,ceny trochu vyššie ,ako ostatné reštaurácie,ale nedá sa to úplne porovnať,lebo neponúkali takú " klasiku" ako čevapi,ražniči a pod.Cena za večeru s nápojmi pre 3 od 80-90€.
Pizzu sme mali iba v Lare,ako som už písala,boli sme ešte raz a dali sme si okrem inej prémiovej aj "obyčajnú" -quattro formaggi-o 2€ lacnejšia,ale nie taká výborná ako prémiové.
Na drinky sme chodili do koktejlbaru Lavčenj ,za hotelom Marco Polo -veľký výber miešaných alko-nealko drinkov za slušné ceny,majiteľ rozumie česky.
Na kávu ráno do slastičarne Obala-asi 50m od ubytka,výborná káva espresso za 1€,zmrzlina celkom fajn,drinky nebrať yawning smiley
Ak si chcete variť,dobre vedieť o mäsiarstve na Jadranskej ulici,čerstvé mäso a krásne žlté kurence.smiling smiley-ceny porovnateľné s našimi.
Boli sme aj na fishpikniku s loďou Felun jedan /35€/-boli sme s nimi pred 13-imi rokmi a bolo super.
Ale čo bolo,bolo...Výlet do Trpanju a Sučuraju-žadna zastávka na pláži na kúpanie / minule to bola pláž Duba /,žiadne privítanie a v podstate okrem kapitána nijaký Chorvát.
Posádku tvorili samí cudzinci /Filipínci,Malajci?/ -boli síce slušní,ale bolo cítiť ,že toto už je iba čistý biznis.
Škoda...sad smiley
Po pár dňoch -asi od 4.6.začalo turistov pribúdať a v deň odchodu v sobotu už plné kaviarne ,kopec detí na pláži a na konci Gradacu za hotelom Oaza sa parkovisko zaplnilo autami z BiH ,takisto aj pláže.Takže odchod ani veľmi nebolel yawning smiley
Čo sa týka dopravy,po 9-ich rokoch sme išli k moru autobusom a musím pochváliť Autokarem CZ za naozaj rýchlu a pohodlnú cestu-aj keď tam sme išli poschodovým busom plným pubertiakov.Takisto CK České kormidlo za výbornú organizáciu a promptné info.
Výrazne zlepšila našu dovču aj pani domáca,ktorá nás hneď po príchode ráno o 8.00 hod . ubytovala a do odchodu busu uschovala veci.
Takže túto dovolenku hodnotíme ako jednu tých naozaj vydarených.thumbs up
P.S. neskôr skúsim aj odkaz na pár foto...

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Dada (09. 06. 2025 07:56).
09. 06. 2025 15:59
Dada dík za info. Jen doplnující otázka - co Jura zvaný Rambo a jeho malej bar vedle Gustirny už taky funguje? Máme to za 20 tak pak budu dávat taky infosmileys with beer
09. 06. 2025 16:19
Dada

Dagmarka, to je na Pulitzerovu cenu.
Perfektne napísaný report thumbs upyawning smiley
Celkom mám pocit, ako by som tam bol s vami thumbs up smiley
Ďakujem

smileys with beer
14. 06. 2025 07:51
Vlado tt- smileys with beer
Joseta-ak je to ten malý bar kúsok od pekárne-tak áno smiling smiley
18. 06. 2025 17:17
Zdravim z Gradacu. Jsme tu od vcerejska. Ten krámek pod Lagunou je zavreny, stejne tak zatim restaurace Tona i Radelic. Na tehle strane Gradacu tak tak trochu chcipl pes. Labineca je temer hotova, Umpalumpove dodělávají prizemi, neni hotovy bazen. Letos podle me neotevre. Depandance Laguny jsou pryc, jen hromady suti.
20. 06. 2025 10:33
[rajce.net]

Ahojte,pár fotiek z Gradacu ...smiling smiley
20. 06. 2025 11:42
Dada

... aký pokoj je cítiť z Tvojich fotiek smiling smiley

Paráda thumbs upyawning smiley

smileys with beer
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 36
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.