Jsem rád, že tu je plno odborníků na automotive... co se konkrétně těch Bosch trysek týče, tak předpokládám, že znáte např. TDIfun-a nebo Richarda z DP... kdy se porovnávaly různé trysky (Bosch, Firad, Fratelli Bosio, Seven atd.) Jak u nich, tak např. u nás v Brně na UNOB, respektive VTUPV Vyškov. Kokrétně se porovnábaly různé vzorky a varianty trysek pro rotačky, tzn. 150 DSLA 502, 520 a 764, jak "díry" v tryskách, tak jehly, samozřejmě se nebavíme o počtu, průměru atd., ale o kvalitě povrchů, odolnosti atd.
A odtud je můj osobní (nezprostředkovaný) názor, že Bosch France, Turkey a Brasil nebyl na dostupném vzorku trysek v daném čase úplně totéž. Samozřejmě, že kvalita byla stále o řád jinde než např. různé čínské Firds nebo čínské "Bosch", ale i zde byl patrný rozdíl napříč spektrem Bosch vzorků... Nic víc nic míň

, ale to už jsme hodně za rámcem tohoto fóra...
Možná s těmi motory vyrobenými v Rumunsku budete mít pravdu, možná ne... stejně jako mi nevymluvíte, že Persil u nás je jiný, než o pár km dál v Rakousku

Prostě řírení kvality a jakosti je u všech koncernů jaksi závislé na určení pro daný trh... a všude to můžou montovat např. i Mongolové... jako v Koliíně...