Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2

Autor admin 
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
12. 11. 2024 15:33
Na nějaké prudiče se vykakej. Jsou zde i tací co ti vyčtou, že jedeš na víkend tam, kde mají litr vody za 60 korun.
Fotky dávej dál, je to takové pohlazení mimo sezónu. Jen bych asi zvolil něco praktičtějšího, třeba to rajče. Nemusím pak nic stahovat, jen zkouknu.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
12. 11. 2024 17:24
2vrgada : Som ti veľmi vďačný za pekné fotečky. Vidím miesta, ktoré už asi v tomto živote neuvidím na vlastné oči. Ďakujem aj za ochotu, že to vydržíš posielať aj pre oneskorencov. Bolo by škoda. keby si to zanechal. Tých neprajných, čo všetko vedia a všade boli, ale sem nepošlú nič, si nevšímaj. Kdesi som čítal, že ľudská blbosť je neobmedzená !!!
Už sa teším na tvoje ďalšie fotečky. smileys with beer
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
12. 11. 2024 18:35
I já se přimlouvám, abys vydržel a na prudiče nehleděl - těch je, bohužel, na každém fóru víc než dost. Na Tvoje fotky se vždycky těším a budu těšit. Hodně zdaru. thumbs upsmiling smiley
13. 11. 2024 18:09
Tak já se asi přidám na stranu prudičů, nebo tak jak třeba dj.DEKLa označujete, já ale také nevidím důvod, proč se to vkládá do tohoto vlákna.
19. 11. 2024 12:33
Fotky super, ale nemaj nic spolecnyho s informacema o ceste apod... takze by se urcite naslo neco vhodnejsiho v sekci "Ostatni" treba...

Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 180
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.