Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2

Autor admin 
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
30. 10. 2024 13:35
2mdr, myslim, ze to nebyla pokuta, jen vyzva k uhrazeni parkovani se slozenkou. po preparkovani k apartmanu uz dobry. Jinak na zacatku sezony byl jeden ze stvavych clanku, ze Chorvati uz nevi, jak by odirali turisty a dovolili si u more, kde je parkovani 4euro za hodinu postavit ruske kolo a zabrat tak cenna parkovaci mista. No docela jsme se, ale lekli, ze nam parkovani znacne prodrazi dovolenou
30. 10. 2024 13:42
a jinak zitra jedeme domu a tady je to jakoby leto vubec nemelo skoncit. Ale dlazdicky na balkone jsou rano mokre a ani stinne pasaze na silnici uz neschnou. Ale jinak, azuro, teple more a hodne krajanu. Coz uz tolik nemusim, radeji mam brebenteni kteremu nerozumim. Vzal jsem si tentokrat i draka, ze ho budu poustet nad morem, ale nefouka. I kdyz dnes uz more neni uplny rybnik a jsou i trochu vlny. Posledni den travime na FKK plazi Nugal, ale vetsina je v plavkach. Tvrdim to uz dlouho, ze nahate sluneni je pryc

Upraveno 1krát. Naposledy upravil vrgada (30. 10. 2024 13:44).
30. 10. 2024 15:49
to potesi, aspom taka sprostretkovana atmosfera od maaare... este prezit slnovrat
01. 11. 2024 07:39
cesta zpet super az ke Grazu, pak to zhoustlo a IGL po cele delce na stovce, pak dobry az do Vidne, ovsem prujezd Vidni katastrofa, myslim, ze tak dlouho jsem to jeste nikdy nejel. Dost silny provoz i na dalnici k Mikulovu, je mozne,ze Polaci se s predstihem vraceli domu na Dusicky. Ale v Chorvatsku Polaci nebyli. Uhnul jsem radeji na Breclav, abych nejel po silnici smrti. Bohuzel jsme tam nemohli zustat i v patek a vikend. Ale vypada to, ze tam jeste minimalne tyden pekne pocasi vydrzi. A jako vzdy poslu fotky az to proberu, jako pohlazeni do tohoto listopadu.
01. 11. 2024 21:05
tak pro potechu oci tak jako pokazde zepar krajinek pokud mozno bez lidi. Pokud 30 kopii dojde nic neplatte, ulozim to znovu
[www.uschovna.cz]
01. 11. 2024 22:05
vrgada

thumbs upsmiling smiley ďakujem, niektoré fotky skutočne výstavné kúsky.
Dá sa povedať: zase som bol chvíľku tam kde to mám rádsmiling smiley

smileys with beer
02. 11. 2024 11:35
tak jeste to stejny znovu
[www.uschovna.cz]
02. 11. 2024 13:08
Nějak je o foto zájem, můžeš to vyvěsit ještě jednou?
02. 11. 2024 14:30
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
02. 11. 2024 16:16
thumbs up Nádhera - klid, slunce a pohoda smiling smiley
02. 11. 2024 20:25
vidim, ze pohlazeni od more je zapotrebi, takze posilam dalsi sady tech stejnych fotek. Jinak jestli to klapne, tak tento rok dame jeste Silvestr v Opatiji
[www.uschovna.cz]
03. 11. 2024 07:05
Dakujeme, identifikoval som tam aj Brač a Podgoru
03. 11. 2024 11:01
smiling smiley + kameň/skalné bralo so stromami v Brele - kto by nepoznal? grinning smiley
Soline plaža - nádhera.

P.s.: neuveriteľné, ale normálne cítim v mojom raťafáku vôňu morskej vody.
Už len cikády chýbajú thumbs up smileythumbs up smiley [www.google.com]

Peknú nedeľu všetkýmsmiling smiley

smileys with beer
03. 11. 2024 11:12
s vyjimkou zmensenych obrazku z fotaku Sony s nazvem DSCxxx je ve fotkach z mobilu zachovan exif, takze jsou tam i GPS souradnice a je mozna presna lokalizace porizeni fotky. Napriklad prohlizec Irfanview nabidne pri otevreni exifu i zobrazeni na mape. Byli jsme ubytovani primo u more v Makarske. Manzelka bezela i pulmaraton :-) a udelali jsme si tri kratke tri cyklovylety. Tj do Podgory, do Brely a jeden vylet trajektem na Brac a tam okruh ze Sumartinu. Ten trajekt je uplne malej a neni prujezdnej. Takze se couva anebo otaci. A neni to zadna lace. Dva cyklisti tam a zpet stoji totez co dalnicni poplatky z Makarske do Lucka. Jinak jako vzdy svidndluji a snazim se fotit az v zaberu nejsou lidi. Makarska byla natriskana jak v sezone. Zbytek byl ale v pohode ospale prazdny. A na koupani to bylo. Bezvetri, olej a more teple jak vzduch. Nevyjde to pokazde, ale na Dusicky mam dlouhodobou zkusenost, ze se pocasi na chvili pred zimou umoudri a byvava pekne. Na tu Opatiji jsem zvedav. Byli jsme tam uz na Silvestr dvakrat (loni jsem ze zdr, duvodu nemohl). Poprve azuro, po druhe uz tolik ne, ale vylozene skarede nebylo, uvidime.... Bylo to za Rrakouska vyhlasene mimosezonni lazenske misto a asi tenkrat vedeli proc
03. 11. 2024 11:24
zena chtela jet i na sv.Jure (coz je mimo kapacitu baterky meho ekola). Ale to nastesti padlo, protoze asi spravuji pred zimou cestu a mimo vikend byl park otevren jen od 15 do 18. A na Braci na Vidovu Goru to nebylo stihatelny mezi prijezdem prvniho a odjezdem posledniho trajektu (tam mi ale baterka na jare vydrzela). Takze jen cyklovylety na pohodu. Ale moc prujezdny to okolo vody neni. Smerem na Podgoru je nejhezci cast pobrezi, rikam tomu modre skaly a tam je to ok. Zatim to pobrezi neznicili, jen pridali na nejhezci misto peknou bilou lavecku. Na Brelu je to horsi, asi by se mozna castecne dalo jet i mezi tema skalami, ale to by nesmelo chodit tolik turistu a musel bych byt vyrazne mladsi a neopatrnejsi. Vsak i ten sv Jur nad Makarskou jsem kdysi davno dvakrat na kole v letnim horku vyjel a to i na starem favoritu trictvrtce po detech, dnes pro mne nepochopitelne :-)
03. 11. 2024 17:33
jeste jedna sada stejnych fotek a dalsi kdyz to dopadne dobre v lednu
[www.uschovna.cz]
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 160
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.