co to je "klekla"? Jako že nereaguje na nic? Pak jezdí a za měsíc to samé? Mozek = složita elektronika, lze odděleně sehnat na DSG, některe ameriky a to je tak asi vše a když "klekne" tak na ámen a mění se ganz cela almára, jo Antl je dobrej a děla i Volvo, nevím zda jsi z okolí Hradce Králové (podle nicku "Hradečák"

- Antl je v Olomouci, pak je ještě spousta fachmanu v Praze, zkus www,prevodovka.cz, nebo do vyhledavače napiš "servis automatické převodovky volvo" a najde to dost odkazu, Volvo nema špatné převodovky, ale XC je čtyřkolka, kde žel občasne cesty mimo zpevněnou silnicí si moc nerozumí s podvozkem a kardanem, problem může být v hydro měničí, elektronice převodovky, nebo i úplňe jinde (kardan, 4x4, el. snímač zařaz.rychl.), měl jsem kdysí V70 4x4 Cross Country 2,4 Turbo benzín, r.v.2001, starší verze automatu 5-ti kvalt (ty máš už 6-ti rychl.), auto jezdilo dobře ač žralo to víc jak americký 8-mi válec ,

jednou v zimě jsem zapadl ve sněhu (se čtyřkolkou ,

) po několika pokusech dostat se z toho rozhoupáním vozidla přeřazovaním z 1 na R a tak dokola, jsem ucitíl zápach spaleiny, byla to převodovka, pozdějí v servisu zjistili málo oleje v převodovce (to jsem si ještě myslel, že náplň je bezúdržbová...) a navíc selhání elektriky kardánu (nějakej snímač) prostě přestálo těsně před tím fungovat 4x4, já měl málo oleje v převodovce a už to bylo...od te doby už se ji nikdy na 100% nepovedlo opravit, ač prošla repasi za 18 tis.(otevřeli, vyndali poškozené simerinky, dalí nové, nové planžety, jedno čídlo a teoreticky mělo být vše ok), dále prošel výměnou snímače u kardanu a kontrole hydroměniče a elektriky souvisejicí s převodama, nic na plat, prokluzovala, neřadila někdy 2, někdy zas zpátečku...