Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Hustota provozu

Autor ivos 
29. 06. 2024 07:49
Dnes po ránu je to o něco lepší, než minulou sobotu také touto dobou. Trakošćan do HR podle googlu 45 minut, Lučko opět horší od HU, ale přijatelných 11 minut. Hůř to skoro vypadá za Lučkem, než se to rozjede.
29. 06. 2024 09:12
Kde vidíš kolony na Lučku od HU? Já tam teda aktuálně nijaké kolony nevidím (na google trafic).
Re: Hustota provozu
29. 06. 2024 12:57
Včera 11.30 HK, Svitavy, Brno 14.30 za Husovickým tunelem husto ale jelo to, Bratislava 16.00 stále 100 jen v tunelu Sitina 80, takováno v Lenti 100 oktanů za 660 obyč. 95 za 600 HUF. Na starým Goričanu párek v rohlíku mňam, 95tka za 1.43E lepší 95tka za 1,81. Lučko 21.30 průlet, za Svetim rokem chrupka 6 hodin a Živogošče 8.30. Plně naloženej s širokou rakví 5,4l/100.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Karel z HK (29. 06. 2024 12:59).
29. 06. 2024 15:14
Plnej nalozenej s rakví přes 10.5 nafty 🙂
29. 06. 2024 19:27
Plně naloženej s širokou rakví 5,4l/100.
Takže pak prázdnej bez rakve po okreskách za 4,5? Benzínu? Tady někdo tahá za fusekli....
mdr
29. 06. 2024 19:33
A ještě k tomu na dálnici.
29. 06. 2024 22:33
Je to off topic
,ale já se snažím dovtipit reálné spotřeby u toho šestiválce s quatrrem. Rakev mám xxl 800 Thule, takže žádná airodinamika,ale astra 103kw zrala taky mezi 8,5 až 11, dle stylu jízdy.
Tak si říkám, že auto o půl tuny těžší asi na to má právo...
30. 06. 2024 20:49
Počítač vyfocený na odmorišti Jasenice ukazuje: 896 km, průměrná rychlost 81km/hod a spotřeba 5,3l/100! Prostě neletím a ty 3 hrnky a 70kW bohatě stačí. A to mám 530l kufr co nejde skoro zavřít a rakev 350l. To je totiž kouzelná rakev, syn ji měl na Octavia 3 při cestě v 5 lidech do Banátu v Rumunsku a taky povídal, že spotřeba byla menší než normálně.
13. 07. 2024 21:19
Dnes jsem pri navratu pres Demerje nameril v protismeru smer A4 kolonu 7 km.To bych nedal.

Upraveno 2krát. Naposledy upravil digisis (13. 07. 2024 21:34).
13. 07. 2024 23:06
Je to trochu (hodně) OT, ale my jsme se dnes vraceli od polského Baltu a jeli jsme v koloně přes 60 km - bylo to peklo. Cesta tam nám trvala 7 hodin, zpět 9,5 hodiny...
14. 07. 2024 14:35
7km v sobotu není žádná fronta. V srpnu se to zase potáhne od Lučka až bo Bosiljevo.
14. 07. 2024 18:16
couddy napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Plnej nalozenej s rakví přes 10.5 nafty 🙂

Tak já taky nikam nespěchám,bez rakve ve 2lidech VolvoXC 90 mi ukazovalo průměr 6,6 l .
16. 07. 2024 20:53
Včera ráno (pondělí 15.7.) jsem jel domu a dost mne překvapil provoz směrem k moři. Už od Šibeniku plná odpočívadla, na dálnici docel hustý provoz. Před Sv. Rokem už to popojíždělo v kolě. Na Lučku fronta od Maďarska až po Sv. Helenu.
Přes svodidla jsem neviděl registrační značky aut, tak nevím kdo to v pondělí tak masivně vyrazil k moři.

Pak si řeknete nepojedu o víkendu, v pondělí bude na silnicích klid.
17. 07. 2024 09:43
Já, hodně poláků i maďarů. Spali jsme u Varaždinu a ráno se zdrželi v Lumini centru. Fronta se zdržením 3 hod a při odjezdu z obchodáku na kamerách to bylo volné až k Lučku. Co jezdím v pondělí tak poprvé takovej masakr.
17. 07. 2024 17:55
Všichni jsou všude už od června. Taky jsem se divil..
17. 07. 2024 20:24
Tam jsem jel v sobotu 6.7. Jeli jsme ráno od Balatonu, zastávka v Záhřebu a odpoledne směr Split. Soboty jsem se obával, proto jsem průjezd Lučkem plánoval až na odpoledne. Ono to ale bylo skoro volné celý den. Odpoledne na Lučku tak dvacet aut směrem k moři a kilometrová fronta na Demerje.
V pondělí 15.7. taková fronta. Pak si plánujte cestu, když už se nedá spolehnout na víkendové zácpy a volně průjezdné pracovní dny.
17. 07. 2024 20:51
Taky se nad tím zamýšlím, taky jsme jeli v sobotu (první prázdninovou) a taky mi přišlo, že aut je nějak málo. Zajímalo by mne jestli to je letošní "anomálie" (kvůli tomu že léto začalo o dost dříve) nebo se už hold více lidí "omoudřilo" a snaží se jezdit mimo víkendy.
18. 07. 2024 12:11
To jsi měl haluz, já ten pocit neměl. Alebo ako hovoria češi... už tam všeci boli smiling smiley
18. 07. 2024 13:34
Ono je to pozorovatelné už cca tři, čtyři roky, že bývají někdy pokojné jízdy např. z pátku na sobotu (dříve nejkritičtější) a naopak nastávají nepochopitelné(?) gužvy ve všední dny.
Osobně bych si tipnul, že nemálo cestovatelů začalo plánovat cestu podle dopravy (v týdnu) na Google mapách a pak se tam holt všichni tací potkají v té (do té doby) nejvhodnější době na cestu... thumbs up smiley
18. 07. 2024 15:38
Přesně tak. Je to celkem rozdrobené a hlavně aplikace ( a pamatujte si můj výrok) už přestávají fungovat v real time, stejně jako předpoveď počasí. A za mě je to dobře..
18. 07. 2024 16:04
@couddy, jak prestavaji aplikace fungovat v realnem case? vysvetli pls
18. 07. 2024 18:25
real time - reálny čas

Ak myslíme to isté, tak na odmorišti Vukova Gorica(pol hoďka na Demerje), pozriem očkom na kamery v aplikácii HAK.hr eye rolling smiley.
A zrejme v tom čase nás bolo naraz asi veľa, nešli kamery Jastrebarsko, tri na Donja Zdenčina, obidve na Demerie a na Lučku fungovala iba tá posledná/prvá s pohľadom na prilaz A2/A3
Bolo to v reálnom čase, teda naraz a akurát som to potreboval thumbs up smileythumbs up smiley

smileys with beer
18. 07. 2024 21:23
Chorvati vypínají kamery při velkém provozu záměrně. Dělají to tak už léta. Asi se tím brání objíždění po okolních silnicích. Stejně jim to dnes už není nic platné, když všichni jedeme podle online aplikací.
19. 07. 2024 12:59
Přesně, jak píše atnarfus. Waze pak vymýšlí kraviny. Google kecá jak může. Hele PatrikHR nebudu to rozvádět, komu se to neděje má ještě jiné vibrace. Nám se to děje pořád a včera mě pobavil starší pán, který se zabývá IT ve vozech a je ředitelem jedné velké firmy na automotive a řekl mi památnou větu. "Máme se ženou stejný mobil a když se zaráz díváme na stejnou aplikaci počasí, každému nám to ukazuje trošku jinak".
A zbytek už hledejme jen v duši klidu, konspiračních teoriíí a ortodoxních zástánců čínských, amerických a jiných krabiček thumbs up smiley

Zkrátka, kdo chce a všímá si, vidí to mezi řádky. Já to vidím často. smiling smiley Takže to přestávám používat.

EDIT: 1x úprava, neb zase Lenovo nedomyká...

Upraveno 1krát. Naposledy upravil couddy (19. 07. 2024 14:10).
19. 07. 2024 13:35
Ja to už tiež nepoužívam, ale nedá mi kuknúť na kamerku, čo ma možno čaká vpreduyawning smiley.
Navi už len výnimočne, len na dojazd k cieľu ak je moc "zasekaný" a to mám už okukané zo Street View,
z pohodlia domáceho gaučagrinning smiley. Nájdem si tri štyri záchytné body, také čo by sa nemali meniť, kostol, banku, výraznejšiu budovu...
a nemusím čumieť na monitor navi.
Ale najlepšia navigácia je moja žienka. Keď ju veziem niekam k obchodu v mne neznámom mieste, tak keď povie teraz doprava, znamená to v skutočnosti o uličku ďalej a doľava thumbs up smileythumbs up smileyTo sa vždy pozriem, kam sa pozerá smiling bouncing smiley

smileys with beer
19. 07. 2024 14:11
Vlado "si zabil" thumbs up smileythumbs up smiley
19. 07. 2024 16:12
vlado tt - Tvoje žena asi "nepozerá" na naše fórum, že? thumbs up smileythumbs up smiley Ale, kaju se, taky to tak občas mám yawning smileytongue sticking out smiley
19. 07. 2024 16:37
Teda, levá - pravá, to koukám.
I když už jsem také při vzetí do rejdu slyšel: "To druhé vlevo!" grinning smiley

P.S. Že mají některé ženy problém s odhadem vzdálenosti např. při parkování, to celkem chápu, neboť někteří muži jim celou dobu tvrdí, že to je třicet čísel thumbs up smiley
19. 07. 2024 16:59
pokud nechám navigovat ženu, tak zabloudím na parkovišti
19. 07. 2024 18:07
... som tusmiling smiley

Pozerám že celkom fajn reakcie, ale však život je taký krásny...
To som to mal dať do Umíme se smát?grinning smiley

Inak moja je dobrá šoférka, celý život sa sama vozí do práce, ale do Chorvátska si to užívam vždy ja.
Jediný krát som sa nechal vystriedať pri návrate niekde na starej 86 pri Jánossomorja.
Som to prehnal so slniečkom a bolela ma z toho hlava.
To sa vtedy M85 a M86 možno len plánovala.

No a k tej hustote provozu.
Minulú sobotu ma o piatej zobudil mechúr/měchýř, tak že pozriem na Lučko.
Ty brďo, to som ešte nevidel aké bolo zasekané tak skoro ráno. A znova najväčšia kolóna na obchvate A3 smerom od HU eye popping smiley?.
Tak na zajtra dávam pre istotu budíka thumbs up smiley, hoci ideme dolu až v nedeľu 25.8.
To budem zvedavý ako to bude vyzerať ten posledný augustový/srpnový týždeň.

couddy ale dj_Paul ma prebil s tým parkoviskom hot smiley

smileys with beer
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 194
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.