Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Hustota provozu

Autor ivos 
Re: Hustota provozu
23. 06. 2025 10:38
coudy
Na kterou poznámku reaguješ? smiling smiley
25. 06. 2025 14:34
Na Tvoji o uzávěrkách a zúženích.
Protože jsem tam jel i květen o svátcích do Slo a zpět.
Pokud jezdíš ve stejnou dobu,jako vlna, je jasný, že tam bude těsno.
26. 06. 2025 11:05
Ty zúžení samozřejmě nejsou problém. Pochopitelně mimo špičky.
Průser i při jen lehce větším provozu, je to uzavření jízdního pruhu a vedení celé dopravy kolem prodejny B7 na hranicích.

Pochopitelně, ve 3h ráno to bude v pohodě.
26. 06. 2025 22:11
Na sobotu 5. července se chystá v Záhřebu obrovský koncert s účastí 500.000 diváků. Chorvatský autoklub doporučuje pro onen víkend zdaleka se vyhnout Záhřebu - viz [www.hak.hr]
28. 06. 2025 14:36
Zpráva ohledně chystaného koncertu v Záhřebu - [tn.nova.cz]
28. 06. 2025 19:08
Kto vystúpi na koncerte - pozri Chorvátska hudba...

smileys with beer
01. 07. 2025 11:07
Všude zmiňují termín 5-7.7, nicméně v neděli večer, tedy 6.7. by teoreticky mohlo být na dálnici už volněji. Jedu taky do Zagrebu, tak by ten obchvat mohl být kolem 17-19h asi už ve standardním provozu nebo se pletu?

2006 - Makarska, 2008 - Baška (Krk), 2009 - Makarska, 2010 - Fažana, 2011 - Makarska, 2012 - Makarska, 2013 - Makarska, 2014 - Štinjan (Puntižela), 2015 - Primošten, 2016 - Primošten, 2017 - Primošten, 2018 - Primošten + Makarska, 2019 - Makarska, 2020 - Makarska, 2021 - 2xMakarska, 2022 - Makarska, 2023 - Primošten + Podgora, 2024 - Podgora, 2025 - Podgora
01. 07. 2025 14:53
Koncert je v sobotu 5. Spousta lidí zůstane do neděle, půjdou se podívat do města a pak se teprve rozjedou, tak bych té neděli navečer moc nevěřil.
01. 07. 2025 17:30
Pátek dobrej zezpoda nahoru taky dobrej nebude tolik.
01. 07. 2025 21:03
Jak vidíte průjezd kolem Záhřebu v pátek 4.7. Kolem poledne směrem na jih?
01. 07. 2025 22:13
no mám tam projíždět někdy kolem 14té hodiny po E65. Náhradní trasu mám po 31 a 36 do Karlovače.
uvidíme
01. 07. 2025 22:26
vočko napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Jak vidíte průjezd kolem Záhřebu v pátek 4.7. Kolem poledne směrem na jih?

Myslím si, že to bude ještě v pohodě.
03. 07. 2025 16:11
Bavím se tu s místními.
Tento weekend bude asi směr Záhřeb cool doprava.
Pátek kolem poledne směr jih asi těžko soudit. Od Vídně a do Z. Je směrem na koncert. Jak budeš za Záhřebem na dálnici dolů asi lepší, než nahoru v pátek i hlavně sobotu. I neděli.
04. 07. 2025 19:30
dj_Paul napsal(a):
-------------------------------------------------------
> no mám tam projíždět někdy kolem 14té hodiny po
> E65. Náhradní trasu mám po 31 a 36 do Karlovače.
> uvidíme

Myslíte 14.? Tak napište 14.
04. 07. 2025 22:11
čížek, to jako vážně? eye popping smiley hot smiley eye popping smiley

P.S. Přeji krásný víkend všem normálním a pohodovým lidem smileys with beer
05. 07. 2025 12:44
Katastrofické scenáre o neprejazdnosti obchvatu Záhrebu v súvislosti s megakoncertom Marko Perković Thompson, sa nekonali.
Ale mestské komunikácie sú ešte stále neprejazdné, asi upratujú spinning smiley sticking its tongue out [www.google.com]

smileys with beer

Upraveno 1krát. Naposledy upravil vlado tt (06. 07. 2025 08:22).
06. 07. 2025 21:11
Ty ani bych netrvrdil. Včera Jadranko na pláži říkal, že katastrofa u nich v TV:
Já dneska cesta Gradac - Olomouc a směr k moři katastrofa. KATASTROFA. Stálo to všude prakticky.
06. 07. 2025 23:26
couddy
No v sobotu som pozeral situáciu od rána cca do 17:00 a teda nič som nevidel ani červené, ani žlté na Google mapách, Mapy.cz, na kamerách a ani nepísali gužvy na HAKmap Prohodnost cesta ani na novo vytvorenej odrážke na HAKmap Koncert M.P.Thompson smoking smiley A čumel som do toho veľa krát, lebo ma to zaujímalo, kadiaľ sa toľko áut dostane k Hipodromu.

Dnes, v nedeľu, sa vracala moja rodina zo Sukošanu do Žiliny. Odchádzali o 9:00 z apartmánu.
Volala mi "veliteľka" auta kvôli tomu koncertu, či jej nepozriem kamery a mapy Google, ako to vyzerá a bude vyzerať pred nimi.
Robil som koordinátora ich presunu thumbs up smiley. No a počas môjho sledovania všetkých dostupných informačných kanálov uvedených vyššie, som nepozoroval v smere od mora žiadne problematické miesta na diaľnici ani na obchvate.
Na Demerje boli cca o 11:50, cez križovatku Buzin na obchvate smer na HU, prebehli cca 12:00. Vtedy sme aj volali spolu naposledy a ešte som dostal vynadané, že čo som ju strašil, že budú zácpy a kolóny, že večer nemohla kvôli tomu spať thumbs up smiley.

Kolóna bola dnes ráno, v tradičnej dĺžke ako cez sezónu, na Slovinskej A4. Začínala niekde pri odbočke na Rogatec, Gruškovje a bola až po NP Trakoštan smerom k moru. A bola tam ešte aj na obed, ale už kratšia. To si asi cestujúci idúci k moru naplánovali kvôli koncertu cestu na nedeľueye rolling smiley

Tie kolóny čo si stretal ty v protismere k moru, bola asi tá dlhá čo bola ráno na Trakoštane.
Môj názor...
Na koncerte bolo 504 000 ľudí, nie áut. Toľko áut by sa do Záhrebu nevošloyawning smiley
A prajem skoré uzdravenie, ale celkom sa mi páči tá poloha na mieste spolujazdca s pivečkom v ruke thumbs up smiley

smileys with beer
08. 07. 2025 09:25
no včera bol Záhreb plný riadne, celý obchvat stál... tie pondelky sú tiež dosť extrémne posledne.
Známi tiež išli sobotu doobeda a radili sme im cez Slovinsko ísť na Istriu zo stredného slovenska. No vystáli tam riadne rady v čakaní kvôli opravovanemu tunelu medzi Maribor a Ljublana, nakoniec Záhreb bol na obchvate prázdny....
08. 07. 2025 13:37
Vlado TT jel jsem tam, píšu, co jsem viděl. Kamery na Lučku jsem checkoval a celkem bych zase řekl, že házely jiný obraz. Toť vše.
Jel jsem nahoru a proběhlo vše ok.
Psal jsem, že dolů to byl totální masakr.

Co se týká hustoty. Tak podle mě je to jedno. Kolem Ljublaně to bývá také hrozné. Sarajevo taky ucpané. Vídeň pořád.
Dnes vám přibyla:
D46 za Olomoucí zúžení do jednoho pruhu. Správa dálnic se v omlouvá za vzniklé kolony a doporučuje užívat pravidlo zipu. Stojí to teď až po DHL od směru Ostrava.
08. 07. 2025 19:55
couddy

...veď ja píšem to isté, že k moru to bolo husté od Slovinska.
Len sa nenaplnilo to strašenie médií, že kvôli koncertu sa v sobotu a nedeľu na obchvate Záhrebu nepohne ani auto.
Tie kolóny v nedeľu v protismere smerom k moru, podľa mňa boli turisti, čo si naplánovali pobyty pri mori od nedele, kvôli tomu strašeniu v médiách.
Nakoniec to bolo vidno aj na kamerách, autá s rakvami na strechách, s bicyklami a aj hodne karavanov. Bosniakov bolo na koncerte podľa 24sata cca 30-40.000, tak keď to dáš odhadom 4-5 ľudí v jednom aute, tak max 8-10.000 áut ale tí by asi išli po A3 na Gradišku a dole na Banja Luku...a určite nešli všetci v ten istý čas. Rozložíš to na 5 hodín a je z toho 2000 áut za hodinu a to sa stratí medzi ostatnými.
Inak mne info zo šiestich zdrojov pasovalo približne rovnako. Waze bolo najrýchlejšie. Ukázalo v sobotu doobeda nehodu na obchvate, aj wazisti písali že kolóna, po hodine už to bolo čisté, ale Google mapy ju vôbec neukázali. Kamerám by sa malo ale veriť, veď je tam aktuálny čas...

Aj mne už chýba ten blažený pocit "prirastených" rúk na to kolečko pred sebou ... vydržať thumbs up smiley

smileys with beer
15. 07. 2025 11:30
Zdravim
Skusal som vyhladavanie, ale moc nepomohlo. Tento rok budem odchadzat z Brely posledny augustovy/srpnovy vikend 30/31. Este som neni presne rozhodnuty, datum si mozme vybrat. Zvykneme vyrazat rano okolo tretej, to znamena ze cez Lucko prechadzame okolo 7:00. Myslite ze vzhladom na koniec prazdnin bude lepsie zvolit sobotu, alebo nedelu? Pripadne ma to cenu riesit pri takomto skorom odchode? Este som posledny prazdninovy vikend necestoval tak nemam skusenost. Ine vikendy boli zatial o tomto case bez problemov.
Dakujem
15. 07. 2025 12:01
Pokud je mi dobře známo, tak Němci v prázdninách ještě pokračují, takže bych se toho moc nebál.
15. 07. 2025 13:12
Vpohodechalan
Ja kdyz jsem se driv takhle rozhodoval, podival jsem se na webkamery presne v ten den a v tom čase, kdy budu projíždět 1-2 tydny před jízdou a videl jsem co se tam děje a co me vicemene ceka
15. 07. 2025 14:13
@valeri
To ano, tak to aj ja robim. Len sa obavam ze posledny prazdninovy vikend moze byt trocha iny, ako bezne prazdninove vikendy. Tuto nedelu som sa vracal, a na platbe kartou na Lucku som bol sam, az som sa bal, ci som neprehliadol nejaky zakaz vjazdu grinning smiley
15. 07. 2025 14:57
vpohodechalan

Ty si tuším z Bratislavy... dávnejšie si písal že chodíš Bratislava - Brela cez Österreich.
Kam máš tak naponáhlo, že chodíš o 03:00 hod z dovolenky domov eye popping smiley? Však pobudíš všetkých susedov...

Minulý rok som išiel v sobotu 31.augusta a nebol žiadny problém.
Cez Demerje okolo 10:30 hod. Na počudovanie to bolo na Lučku zapchaté smerom k moru (na konci prázdnin).

Tu máš mapu s nadstaveným časom odchodu v sobotu o 7:00 z Brely. Na Demerje si cca 10:55 [mapy.com]
Ak sa to otvorí bez času, tak pravom stĺpci trošku zroluj nadol, klikni na počasie na trase a nadstav si deň a hodinu odchodu.
Dá ti to dlhodobý priemer.

No a keby si išiel v nedeľu 31.8., tak máš problém na Demerje na ENC pribrzdiť thumbs up smiley.
Ako Peter Besenyei čo lieta popod mosty v Budapešti thumbs up smiley [youtu.be]
S tromi-štyrmi 15 min. prestávkami si na Jaroveckej pumpe najneskoršie o 16tej a je jedno či cez SLO alebo HUhot smiley [mapy.com]
[www.google.com] ale Viedeň je nevyspytateľná...a tá predstava radarov cez Viedeň a od Viedne na A4 po A6 eye rolling smileyeye rolling smileyeye rolling smiley
[www.google.com] - moja rokmi overená trasa...

smileys with beer
15. 07. 2025 16:48
@vlado_tt
Z Bratislavy... bejvavalo smiling smiley Teraz mam zakladnu nedaleko od Trencina. A tiez som uz zmenil preferenciu a chodim cez Madarsko ked idem do HR. Klasika Csorna, Szombathely, Lenti...
Tak skoro rano chodim preto, aby deti este nejaku cast cesty prespali. Idealne by bolo na noc, ale to uz nedavam, ale zistil som, ze ked idem spat okolo deviatej vecer, tak tych 4-5 hodin spanku mi staci aby som zvladol den.
To je vyhoda ked chodime dlhorocne k jednej domacej, nie sme viazany na turnusovy datum, ani checkin/checkout, tak si mozme casy nastavit tak, aby nam to co najviac vyhovovalo vzhladom na spanok, dopravu a pod.
16. 07. 2025 10:41
Mně by přišlo zbytečné platit ještě za pobyt den navíc, když pojdu už ve 3 ráno. Taky jezdím z Brely. Ráno vše naházíme do auta, jdeme se ještě vykoupat, dáme oběd a někdy po poledni odjíždíme. Máme to cca 1050km domů a většinou kolem půlnoci jsme doma.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 39
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.