Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Živogošče-Blatodrinking smiley

avatar Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
04. 08. 2024 16:26
... a záchody na pláži taky...
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
05. 08. 2024 12:01
WC na pláži dělali vloni v červnu - byl to zážitek ty pracanty pozorovat
ty lehátka opět dneska před sedmou už byly a teď bych řekl,že ani polovina není obsazena - jen zabírají místo ostatním
údajně i v Ruskamenu má nějaký čilimník taky pronajatou pláž na lehátka
05. 08. 2024 19:33
Nevíte prosím, kdy a kde je rybářský večer? Údajně by měl být zítra 6.8.?
05. 08. 2024 20:47
V Ruskamenu postavili asi před 3 lety Hotel Hildegard a je pravda, že před ním mají na pláži ocelové lehátka, hodně lehátek, které na noc neuklizeji, jen je během dne přerovnavaji, ale když si tam jdeme lehnout na karimatky, nikdo nás nevyhazuje, i když vlastně taky mají místa pod keři obsazené a roztahují se i před Vilu Bose. Na ty jejích lehátka jsem si chodil taky lehat, mají je až před zmíněnou Vilou Bose a nijak to nehlidaji, ani ti jejich hosti nemají žádné náramky.
avatar Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
06. 08. 2024 13:30
to TOTTI: Dnes 6.8. v Blatu Rybářský večer není. Nedíval jsem se na plakáty, ale v pondělí měl být v Poratu. Abych pravdu řekl, tak nám ten Rybářský večer ani moc nechyběl. Když jsme přijeli, tak 29.7. v Blatu byla večer Dance Show. Asi 10 mladých předváděla klasické tance, Brake deance, Street dance, mažoretka a tanec s ohněm. Trvalo to hodinu a byli jsme nadšeni. A nikdo po nás nechtěl vstupné. No a makrelu jsem si dal v restauraci...
12. 08. 2024 09:04
údajně jsou grilovačky od požáru v Tučepi - Podgora a okolí zakázany pod tučnou pokutou
mj. to,co dávali tu katastrofu v mediích jsem zahlídl jen vysoko v kopcích i když to nechci zlehčovat - netuším jak se tam vůbec lidi dostávají,natož hasiči s auty
bylo mi divné,že klasický oder připálených makrel začínající někdy před obědem a končící pozdě včer se letos nějak nekoná
netuším,jestli to náš domácí ví,ale povolil gril na patře - včera si ho byli kupovat - no říkám si - potěž koště
pláž včera - tak to byl opravdu maras,megaparkoviště takřka plné a kdo se nevlezl na pláž,zapíchl to na chodníku či dokonce i v těch žmolách ještě za cestou
12. 08. 2024 09:27
No, no Vikouši zase nepřeháněj. Ten odér začíná tak po šestý a končí podle toho kdy dojdou makrely. Za 24 let v řadě co pravidelně chodíme začátkem července na Ribarsky večer to bylo takhle. Jen za Covidu nebyl ale my jo. A pamatuju jak asi před 20 lety tam zpívaly naše Kamélie.
13. 08. 2024 09:16
No,no Karle z HK,jezdím tam teprve pár let a nic bych na tom nezměnil - myslím makrely.Netuším,jestli máš na mysli od šesti od rána,ale dnes jsem byl od cca 6 30 u vody a nějak po hodině - patrně snad z nějaké restaurace to byly pěkné závany - ne,že by mi to až tak vadilo.
Dnes Ribarsky večer,ale to,co jsem měl na mysli bylo od hostů po okolí z jejich grilečků.
A jak by řekl jeden herec z jednoho filmu - tuším Lasica - Vážení přátelé,ano...
Už se delší dobu říká,že Chorvatsko je pro chudé. / až na ty přemrštěné ceny /Doba vítání již dávno pominula.Kdysi jsem jel s busem do Španěl a na hranicích FR a ESP jsem jen přibrzdil na čáře,že bude nějaká kontrola a kolem jdoucí celník si poťukal na čelo a prudce mávnul rukou - jen ať zmizím.Zato zpět jsem v Mikulově dostal kartáč,že jsem na jedné z kontrol jen přibrzdil,ale nezastavil.
Dost lze od některých 30-40ti letých pocítit jejich nadřazenosti.Např.včera jsem došel na pláž později a už tam byly podušky od těch,co byli den předtím pod náma.Vedle bylo všechno zastavěno plast lehátkama - samozřejmě myslím ve stínu.Na těchto dvou poduškách se to okotilo během dne snad na více jak15 kusů a různými přílepkámi se už dalo problematicky dostat ke svému.Právě této bandě nějaký pozdrav nic neříkal.
To,že si jeden ponikatel,taky čehúň z Podbořan rozšířil parkoviště po 10 éček a přidal další hafo lehátek po 7 éček - pláž se samozřejmě nerozšířila.První se musí rozložit jeho lehátka a teprve,co zůstane se můžou ostatní někde vsáknout.Ráno si jedna holčina přišla rozložit své a za chvíli přijela dodávka,vyskočili dva migrifiči v pracákách a šup s tím na korbu.Jak jsem se dozvěděl,tak i pod skálou uzmuli dvě nafukovačky.Kde to asi skončí ?Teď se pracuje na tom,že budou uzákoňovat polední hlídky - když si někdo odskočí na oběd,neobsazené ležení prostě zmizne taky.Prachy to by chtěli a za nic.V apartmánech taky nic pozitívního.Placené WC a sprchy taky.Kolega tady po létech letos vydržel jen týden a když spočítal cestu a útrapy po ní...a už je v Tunisu.Tak ať ostatní přežijí lépe.
13. 08. 2024 13:41
Ten stálý odér z grilu je z Adriany. S poduškama nemám problém, před snídaní tam pošlu vnoučata aby jsme měli stále stejné místo jako už 24 let, ale na NAŠÍ pláži je stále volno. Nejlépe bylo za kovidu, pár věrných a ty se jako za starejch časů zdravili a pomáhali si, jó to už asi nebudesad smiley

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Karel z HK (13. 08. 2024 13:42).
14. 08. 2024 08:25
Ahojky všem.
Chtěla bych požádat někoho kdo je právě v Živogošče, jestli by mi mohl napsat, jak vypadá psí pláž.
Zajímá mě , jestli je na pláži zase plno nudistů místo psů.
Jezdíme vždy v září a je to problém. Psí pláž plná, ale většina lidí je zde bez psů.
Vedlejší velká pláž pod restaurací o dost volnější, jenže tam se psem nemůžeme.
Děkuji za informaci.
Marta
16. 08. 2024 14:00
Už poslední,dnes jsem se dal po dlouhé době do řeči s " Raplem " - tak ho nazýváme,protože lítá kolem pláže,nebezpečně kličkuje jak pako mezi chodci jak po cestě tak i po chodníku buď na elkolobrndě či kole - opravdu jak rapl,zda si někdo nedovolil použít některé z těch 150 jeho plast lehátek či se někomu nepodařilo zaparkovat na jeho dvouparkovišti bez placení.
Jak mu bylo nemilé reagovat na dotaz,zda další rok ještě přikoupí další lehátka,najednou začal na mě chorvatsky že nerozumí.Tak jsem to vzdal,Ten už má dopravdy dost !
16. 08. 2024 18:47
No keby okolo mňa a ešte aj medzi ľuďmi, na chodníku spravil "kličku" tak iba raz.
Druhý krát by dostal bodyček jak v hokeji. A určite by mu stačil aj "náhodne" zdvihnutý lakeť/loket.
Vymákol by som si ho a ver že s radosťou thumbs up smileythumbs up smiley

smileys with beer
27. 08. 2024 10:45
jj,dóóbrá rada...
má ale malé kluky,ten jeden teprve půjde do školy - otázka,zda z něj bude hrvat či čehůň - tj. jestli vyhraje ta jeho,nebo on
- v říjnu tam končí,takže,že bych pak ještě zajel ?
k těm karimatkám ap.na pláži - to,jak je někomu po ránu před sedmou posbírali a odvezli,jak jsem se vrátil do dom,řekl mi kolega,že na netu bylo - že tyto " zabavené věci " si lze za 1 000 kč vyzvednout na obci a pokud né,dají to bezdomovcům - je to ale z doslechu
09. 09. 2024 10:38
říkám zlaté Blato - aspoň co se týče zmrzky,synátor to vzal ještě ke KRKU a tam byla levnější ne jak na Blatu za 2,5 é,ale jen za 2,4 é
JENŽE za kopeček,takže to množství reletívně stejné bylo ve výsledku 4.80 é
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 60
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.