Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Gradac

Autor trevlboj 
Re: Gradac
24. 07. 2022 11:26
Pavle smiling smiley asi jo smiling smiley
Ale "klasické" osazenstvo včetně Miloše si už před 6ti lety půjčovalo můj paddle a nevylezl na něj nikdo natož se postavit smiling smiley Tak to jen tak pro zpestření. Proto, když na tom moje žena stojí v pozici slunce, tak jsou všichni i já u vytržení smiling smiley

Jak o tom píšu, už bych zase jel. Chybí mi Brist a ta Bosna, přátelé...to bylo něco..
27. 07. 2022 23:04
Dnes večer velmi silný déšť a vody, že jsem poprvé v Chorvatsku viděl, když voda stříkala z kanálu snad 20 cm thumbs up smileynad chodník. K tomu hromy, blesky, kolikrát vypadnul na pár sekund proud, nádhera!!!!! Promenáda téměř plavala.....
19. 08. 2022 07:55
Tak se nám tady rozmohl takový nešvar ...teda v Malo More , mladí pinglíci píšou na účtenku konečnou cenu propiskou...a klidně si ke skutečné ceně přidávají 10% .... jsem se první dny divil, že tam skoro nikdo není, když tam vždy bylo obsazeno.... no už se nedivím a nás už tam taky neuvidí angry smiley

Vodice , Martinsicuro, Podgora, Gradac, San Benedetto del Tronto, Drašnice, Podgora, Živogoš?e Blato, Brist
20. 08. 2022 12:08
Hele Malo More už není, co býval Hollywood...
V červnu mě obsluhoval osobně vedoucí, bylo to dobrý v sezóně už by tam asi nešel. Běž do Tonyho a máš vše lepší.
21. 08. 2022 11:24
Souhlas. Byli jsme v Malo More jednou, když jsme u Tuňáka nenašli místo. Porce byla velká, ale kvalitativně hrůza. Hranolky z části starý znovu ohřívaný a útrata zhruba o 20 % vyšší. S Tuňákem se to nedá srovnat. Aspoň že obsluha byla příjemná.
To okrádání se ale asi rozmohlo plošně. Hned pod MM je malej krámek s blbostma pro děti, obluhuje tam asi tak 12-letej kluk. Vnučce se tam líbila taková taštička. Koupili jsme jí, stála 50kn. Moc si jí chválila a že bysme jí mohli koupit i druhé vnučce, která s námi nebyla. Tak jsme pro ní druhej den šli a ejhle... ona už stála 60kn. Říkám tomu klukovi že včera stála 50, někam zalezl dovnitř a po chvíli přišel že teda 50kn. Prostě to zkouší.
19. 02. 2023 14:18
Kdo má rád Gradac, všiml jsem si, že Google street view ho docela solidně zmapovali. Dokonce až nahoru ke hřbitovu, takže už do toho kopce nemusím osobně abych se tam podíval grinning smiley Sice to nejsou až tak úplně aktuální fotky, ale stačí to.
Gradac
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 197
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.