Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

POKUTY

Autor Bobila1 
Re: POKUTY
10. 08. 2024 09:46
Pouzivam Waze. Nespominam si ze by daco hlasilo, vzdy ked upozorni tak spozorniem a skontrolujem rychlost. Tak zrejme hliadka v civilnom aute ktora este nebola nahlasena.
10. 08. 2024 11:28
Mě přesně z toho místa příšel "pozdrav" minulý rok v prosinci, když jsem jel domů z Plitvic. Podle fotky to bylo z protější strany, než je ta zastávka.

Musí to být něco mobilního, protože jsem se letos pořádně díval a nic pevného jsem tam neviděl.
29. 08. 2024 22:04
Já jedu podle místních a nikdy jsem nic neplatil. Většinu trasy jezdím stále stejně a znám místa, kde lze měřit. Vím, kde předjet couraly a pak si užívat příjemné svižné plachtění s minimální spotřebou.
09. 09. 2024 16:58
Zrejme ten novy "prenosny" radar, Tucepi smer Makarska, na sloupu... asi 200m je predem upozornujici displej s rychlosti...
09. 09. 2024 21:01
Moje navigace Sygic mě na něj upozornuje.hot smiley
29. 11. 2024 13:13
Jen aby tě tvá chytrá navigace upozornila i na toto:
[autosalon.tv]
Tedy kdyby náhodou jsi se v těch "končinách" nacházel.
mdr
29. 11. 2024 17:08
Může vůbec nestátní subjekt dávat pokuty? A na základě čeho má přístup do registru vozidel?

Další důvod nejezdit přes Rakousko.
29. 11. 2024 21:01
Más to v tom článku vysvětlené.
mdr
30. 11. 2024 07:38
Podle nadpisu článku a fotky jsem nejdřív myslel, že je to tato pumpa. Tam taky řidiči často objíždějí kolonu.
30. 11. 2024 10:27
Na obrázku je čerpacka TankOno ve Štěrboholích v Praze. Je dost profláklá, často ji používají redaktoři ve zprávách, pokud žvaní o cenách PHM. Zde by si poliši také smlsli, protože se zde mnoho řidičů jedoucích od centra otáčí do protisměru, protože se k ní v tomto směru nedá odbočit. V opačném směru zase čekající ve frontě na palivo blokují pravy pruh.
30. 11. 2024 12:46
Je divné, že v tak ekologicky posedlém Rakousku nevybírají vodárny stočné za dešťovou vodu (je to v městě, voda nemá, kde vsáknout, tak musí kanálem). A, jestli se za vjezd či výjezd musí platit, je to prostor k soukromému podnikání a vodárny za odkanalizovanou plochu krát srážky podle nejbližší meteostanice požadují stočné. Nevybírá se jen tam, kde dešťová kanalizace ústí přímo zpět do přírody; u smíšené, kde jak splašková, tak dešťová voda odtéká společným řadem do čističky, se platí.
Za bezplatně veřejně přístupné parkoviště či komunikaci, třebas i v soukromém vlastnictví, a za objekty k bydlení se nevybírá. Teda alespoň u nás. Už vím o parkovištích, kde po první výzvě od kanálníků přiznat plochu k podnikání, označení "soukromý pozemek" i závory zase zmizely. Mnohé přešla chuť vybírat jakékoli výpalné za průjezd či parkování na jejich soukromém pozemku, zvlášť, jestli se nevybralo ani na to stočné. Mají na výběr - vybírat a platit, nebo nevybírat. Přesto to někteří opakovaně zkouší a nějakou dobu jim to prochází. Není žalobce, není soudce.
Jak to řeší Rakušáci, nevím, ale řekl bych, že našli nejasnost či přímo díru mezi zákony, takže pomoc advokáta bych neodmítal. Třeba by přišel na podobný lapsus mezi dvěma legislativními oblastmi, o jejichž vztahu se obecně neví, a soud by nařídil už zaplacené pokuty vrátit.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 184
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.