Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Živogošče-Blatodrinking smiley

Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
11. 08. 2010 17:25
Fakt tam bylo krásně. Teploty denně nad 30. Super prostředí.
avatar Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
11. 08. 2010 18:16
fotečky z Blata a Dubrovníka 2010 na [vasnivykolistachybny-odkaz-rajce]
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
11. 08. 2010 18:41
Rosto moc pěkný fotky.
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
11. 08. 2010 21:43
Zdravím, Pisete o Blatu nevim zda tam ted nekdo neni. Zda muze poradit nebo dat kontakt. Dostal jsem na posledni chvily dovolenou.A nikde nemaji volno.

sháníme apartmán s kuchynkou do 150m od more pro 2 osoby a male 3lete dite s vlastni postylkou. Radeji neco na kraji ne v centru v termínu od 21.8. - 2.9.2010, Blato nebo Mala duba dekuju nejlepe s fotkou cestovatel@wo.cz
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
11. 08. 2010 22:35
Ach jo, škoda že už jsem letos v Chorvatsku byla. Do Blata bych po přečtení tohohle fóra vyrazila hned - a to mám myslím z Brely docela vysoko položenou laťku:-) Zřejmě sem budu celý rok nakukovat, zlepšovat si tím náladu a těšit se (jak to ostatně posledních 14 dní dělám) smiling bouncing smiley Poradili byste mi ubytování v Blatě pro 4 dospělé a 2 děti ve věku 2 a 3 roky (na příští rok)? Nejlépe velký apartmán se dvěma ložnicema 2+1 a společnou obývací místností a koupelnou a terasou. Nebo i 2 malé apartmány 2+1, ale se zahradou nebo terasou, kde bychom se mohli po usnutí dětí slejzat. Rádi grilujeme, tak kdyby k tomu byl někde prostorthumbs up.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil MajkaF (11. 08. 2010 22:37).
avatar Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
11. 08. 2010 23:24
Vítejte na foru Marku a Majko.
ad1) todlencto nejni zprostředkovatelská ani cestovní kancelář a komerční odkazy se tu nekompromisně mažou
ad2) není to nic osobního
ad3) nabalte bágly, naďáblete ďábly, zapíchněte prst do mapy a jeďte na blind, těď téměř na konci prázdnin se o Vás
budou dole přetahovat a vůbec bych se nebál toho, že mám ssebou děti
ad4) projděte vlákno Ubytování

Ahoj a "Kurráž, junge Burrrš"
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
12. 08. 2010 09:13
zdravim nevi nekdo jak to je letos na velke dube vloni tam byl takovy mizerny sjezd a chtel 40kun. za parkovani.Stara cecta je pora zavrena retezem?dekuji bertikspinning smiley sticking its tongue out
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
12. 08. 2010 09:14
Luis napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Vítejte na foru Marku a Majko.
> ad1) todlencto nejni zprostředkovatelská ani
> cestovní kancelář a komerční odkazy se tu
> nekompromisně mažou
> ad2) není to nic osobního
> ad3) nabalte bágly, naďáblete ďábly, zapíchněte
> prst do mapy a jeďte na blind, těď téměř na konci
> prázdnin se o Vás
> budou dole přetahovat a vůbec bych se
> nebál toho, že mám ssebou děti
> ad4) projděte vlákno Ubytování
>
> Ahoj a "Kurráž, junge Burrrš"

Jo chapu to ale kdyz jsem hledal na netu a nic nenasel.Mam dovolenou na posledni chvili Zkousel jste hledat ubytovani po 14hod jizdy s malim ditetem a ve vedru objizdet ubytovani. Je to nemozne proto se tu lidi ptam. Vse jsem procet o ubytovani obvolal a nic.
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
12. 08. 2010 11:33
ahoj před chvílí jsme dorazili do Blata, klidně jeď na pasblink, zrovna u nás je nabídka volného app pro 2-6 osob,,je to opravdu 50m u pláže, krásně čisté moře a oblázky.Přes makarskou asi 20 nahaněčů, určitě není problém . Zkus slmouvat. Vyplatí se.Na nebi žádný mráček: Zatím jsme nadšení!
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
12. 08. 2010 13:19
Pardon pardon, ani jsem neočekávala, že by mi někdo hodil název ubytování rovnou sem na fórum, ale ubytko v Blatu mám progooglovaný, je toho spousta, všechno vypadá na fotkách nádherně... ze zkušenosti vím, že realita může být jinde. Nebo skvělé bydlení ale domácí, kterým vadí pobyt hostů na terase po 20. hodině večer, běhání dětí... asi to nemusím víc vysvětlovat. Je lepší dát na názor někoho, kdo už na místo jezdí. A napsat sem je efektivnější než obepisovat lidi z fóra soukromně (asi jsem i líná). Očekávala jsem reakci formou SZ a dostala jsem jí, díky moc Bertíku! Snad jsem nikoho svými dvěma příspěvky "mimo mísu" příliš nenas..la. Howgh.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil MajkaF (31. 08. 2010 20:39).
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
12. 08. 2010 13:19
Marku, na netu je spousta volného ubytování, nechci dělat reklamu, ale pro informaci koukám třeba na adriatic.hr
Děti už mi trochu odrostly, ale jaký je problém hledat ubytování s malým děckem? Vyberu si místo, zaparkuju poblíž pláže, rodinku vyložím na pláži, a jdu hledat bydlení. Takhle jsem to měl vždy naplánované, zkusil jsem to třikrát, a z toho dvakrát jsem ani na to parkoviště nedojel, neb si mě sympatický domácí zastavil ještě po cestě. Nechápu jak poznají, že jede někdo kdo hledá bydlení, na autě to napsaný přece nemám?
A že je tam vedro, kvůli tomu se přeci k moři jezdí, a když přijedeš brzy dopoledne, což je pro ubytování nejlepší, ještě takové vedro není. Přeji hodně štěstí a příjemnou dovolenou.
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
12. 08. 2010 17:23
Na Dubu je sjezd v zatáčce vybetonovaný a chtějí 10 lasiček na hodinu
avatar Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
12. 08. 2010 17:29
JIRKA napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Na Dubu je sjezd v zatáčce vybetonovaný a chtějí
> 10 lasiček na hodinu


a jestlipak za ty prachy něco dělajou s to plážou..jako čištění od lidí kteří po sobě nechajou bordel atdeye popping smiley
sem tam letos nebyl



Upraveno 1krát. Naposledy upravil vasnivykolista (12. 08. 2010 17:41).
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
13. 08. 2010 22:43
vaše informce o Blatě jsou přesné, již několikrát(asi 3x) jsme byli v Blatě ale vše neznám jak ostatní zde. Může mi někdo nadhodit, zda je možné půjčit někde v okolí kolo na projížďku? Nebo dá se tam někde na kole? Díky za nějké info
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
14. 08. 2010 16:34
Ahoji, dá se v kempech grilovat bez problémů? Rádi bysme si s přáteli přivezli svůj vlastní gril a večer si něco urožnili, je to dovolené? Zvlášť kvůli incidentu co se letos stal se ptám... Díky moc za odpovědi
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
14. 08. 2010 20:13
Pláž Duba pěkná. Ve skalách napravo když se potopíš ,je to jak v podmořském lese.
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
14. 08. 2010 20:17
Těm co se chystají do Blata bych doporučil i výlet na vodopády Kravica a do města Mostar v Bosně. Parkování u vodopádů nové a s poplatkem 2 Eura a nebo 4 KM. Je to z parkoviště 600 metrů po nové cestě.
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
14. 08. 2010 20:42
vasnivykolista napsal(a):
-------------------------------------------------------
> do Strnja nejezdím ale šlapu pěškobusem...ale
> jestli chceš autem..tož musíš jet po magistrále
> směrem na Drvenik a tam je odbočka na Strnj...ale
> to zase nemožeš chlastat...takže rači pěškythumbs up smiley


Jednou jsme do Strnje pěškobusovali a jednou autem a autem je to 4 kiláky.
avatar Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
15. 08. 2010 12:42
ke konci klipu jsou vlny fešnésmileys with beer







Upraveno 1krát. Naposledy upravil vasnivykolista (15. 08. 2010 12:43).
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 10:23
Zdravím všechny, vrátila jsem se z dovolené z Blata... Počasí bylo nádherné, ale jinak.... Blato má tak kilometr na šířku, lemované z jedné strany skálou a z druhé kempem.... první večerní procházka byla šokem... z jedné strany na druhou jsme to zvládli asi tak za deset minut... bylo to poprvé co se mi chtělo v Chorvatsku plakat :-) Všudypřítomné české hlasy mě taky dost vadily a pláž a vlastně celé Blato bylo přecpané k prasknutí. Museli jsme se každý den prodírat autem mezi spoustou lidí, abychom mohli dojet na pár kilometrů vzdálenější pláž, kde to bylo volnější a taky o dost hezčí. V neděli přijela i loďka s ovocem a denně chodil kluk s vařenou kukuřicí. I když moře bylo dosti "mrtvé" asi všude kolem okolo... Jsme dva mladí lidé (28) a pro takové Blato rozhodně nedoporučuju....!!! Spíše nějaké větší letovisko jako je Podgora apod. I když ty pláže vypadaly letos asi v celém Chorvatsku stejně, ale přesto.... Blato již nikdy více!!! Jsem zvyklá i na menší vesničky... např. doporučuju klidný Žaborič, kde možná není ani to co v Blatu, ale je tam alespoň prázdno ;-) ale tahle byla malá a ještě přeplněná a to většinou "paštikářema"... omlouvám se všem... ale nakoupit lze drobné potraviny i v Chorvatsku a za stejnou cenu jako v Čechách, ale zde jsme slyšeli jen... " máš hlad... je tam ještě Májka" a to několikrát :-) po celou dobu pobytu bylo to úsměvné. Myslela jsem, že tyto doby už jsou dávno překonané. Celkově jsem byla zklamaná dost. Možná v jinou dobu, kdy je to tam volnější, je to tam pěkné, ale jinak opravdu nemůžu doporučit. Apartmán Adriana byl ale moc pěkný, čistý a udržovaný, ale restaurace přímo v domě nebyla moc kvalitní. Jedli jsme tam 2x a z toho jsem jednou bohužel musela rychle běžet na wc :-( a vrátit vše, co jsem snědla. Jinde jsme problém neměli. Moc dobré jídlo vařili v restauraci vedle Vagabunda. Jinak také doporučuju výlet do Mostaru a do Splitu do Diokleciánova paláce, ale pozor na parkování, špatně se hledá, tak doporučuju obrnit se trpělivostí. Jeli jsme i na Makarskou, ale tam jsme bohužel s parkováním vůbec neuspěli a museli jsme to obrátit zpátky. Takže spíše zaparkovat někde navrchu a sejít dolů. Jinak přeju všem hezkou dovolenou a děkuju všem za odpovědi, které jsem tu nedávno hledala.
avatar Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 10:56
no já nevím, co Tě překvapilo..tady se psalo x krát, že Blato je pro klidnou dovolenou pro rodiny s dětma a pro ty kteří mají rádi klid a vyžití pro mladé je potřeba hledat asi jindegrinning smiley...a ta procházka?...no jestli jste šli pouze od začátku kempu směrem na konec obecní pláže, tak to bylo opravdu asi 10 minut..spíš to bylo v lenivosti smoking smileykdyž jste každej den jezdili autem thumbs up smiley
jo a ještě tohle...taky sme vezli játrovky, vepřovky, zavařeniny , klobásky, uzené maso smoking smiley a nestydím se za to....jinak dík za názor na Blato..každej nemůže mít to nejlepší míněnísmileys with beer



Upraveno 3krát. Naposledy upravil vasnivykolista (17. 08. 2010 11:11).
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 11:10
No je pravda že Blato je maličké a všude slyšíš čechy ale momentálně zde ještě jsem a naše rodinka je nadšená! Právě ten klid my oceňujeme a máme tu i psa, jsme na pláži nalevo od mola pod kempem a určitě tu není hlava na hlavě! včera i zábava ve Vagabundu, akce tequila za 10kn, pařili jsme parádně. Dokonce i na tancování došlo. na Makarskou jsme jeli v neděli, v klidu jsme zaparkovali dokonce zadarmo (u nově otevřené rybárny, kde jsme koupili i skvělé ryby za slušnou cenu) takže asi je to o úhlu pohledu.
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 15:01
Tak přesně takové reakce jsem čekala. Já ta špatná a ostatní názory dobré :-) ale nevadí. To není úhel pohledu :-) a o lenivosti také ne, bohužel šlapat několik kilometrů po silnici k jiné pláži nešlo... a "vášniví kolisté" nejsme, bohužel :-) Mimo jiné, já si myslím, že dokážu posoudit dobře, zda je pláž plná nebo ne ;-) a ta v Blatě opravdu byla ;-) a navíc ohrazená kvůli lodím, takže okolo vás plavalo tak dalších 20 lidí... takhle si klid pro rodinnou dovolenou jak píšete také nepředstavuji ;-) Nevím, jak si lze představit klidnou dovolenou mezi tisíci lidmi. Mě nevadí klidná dovolená :-), já bych za ní byla ráda, ale tam to opravdu nešlo :-) Zmiňovala jsem se o např. Žabořiči, kde je opravdu klid. A dále nevím, kam jinam jsme jeli jít... Konec obecní pláže končil vyšlapanou cestičkou někam si... první večer jsme tam dokonce zkoušeli vyšlápnout, ale po chvíli jsme to vzdali, když jsme se tam sráželi s ostatními zvědavci :-) a do kempu jsme se taky opravdu neměli potřebu chodit dívat. Takže oceňovat klid, kdy se tam přes den nedá nikam hnout... no nevím.... To že nešlo na Makarské zaparkovat nebyla žádná vada na kráse (mimochodem hledali jsme parkování kolem 45 min), jen jsem chtěla poskytnout rady dalším, co se tam vydají... takže ten sarkasmus není třeba a není na místě ;-)
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 16:11
Mě osobně stačilo vidět ty fotky. Tam by mě nikdo nedostal ani zadarmo.
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 19:26
No vidajak se nám to tady mele. Mě se tam líbilo že to bylo všude nedaleko a klid jsem tam tedy pocitoval. Na obecní pláži bylo místo u skály vždy.
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 19:50
Problém je tam jen s auty. Všechny tam naskládat po vesnici. A ještě co se týče narvaných pláží tak oproti Blatu třeba v Drveniku kde jsem byl na výletě kvůli typu na Konobu Lem,je pláž narvaná k prasknutí. Tam se lidi tlačili a leželi i na půlce silnice na asfaltu.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil JIRKA (17. 08. 2010 19:56).
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 22:05
...



Upraveno 2krát. Naposledy upravil JirkaD (25. 02. 2013 22:41).
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 22:21
Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 22:28
Tak nevím jak Vy smoking smiley Ale Blato je klidné ,hezké a mě plně dostačuje smoking smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil renonous (24. 08. 2010 23:19).
avatar Re: Živogošče-Blatodrinking smiley
17. 08. 2010 23:05
..............................narvaná pláž v Blatě k prasknutí a počet koupajících na jednom místě to se nedá spočítatthumbs up smiley...........................





Upraveno 2krát. Naposledy upravil vasnivykolista (17. 08. 2010 23:16).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 193
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.