Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

trajekty

Autor brumi 
Re: trajekty
12. 07. 2024 20:41
Díky za radu. Zkusil jsem jinou kartu a vše proběhlo jak má. Lístek na trajekt mám.
05. 01. 2025 13:51
Ahoj, snažím se dohledat jestli v sezoně existuje přímé spojení mezi Hvarem a Bračem s možností přepravy osob ale i automobilu. Našel jsem nějaké spojení Jelsa-Bol, ale zdá se, že to je jen pro osoby... Nevíte někdo jestli takové přímé spojení existuje?
05. 01. 2025 16:07
Obávám se, že budeš muset přes pevninu.

.
.

_________________________Jirka_________________________
05. 01. 2025 16:21
Jezdil do Jelsy katamarán. Jen pro osoby, auta ne. Přístav na to není zařízen a hlavně je na nabřeží zákaz vjezdu.
05. 01. 2025 18:05
To je škoda. No ale co se dá dělat. Nikdy jsme na Brači nebyli, zvažujeme, že půlku dovolené strávíme na Hvaru a půlku na Brači.
A kdybychom zvolili alternativu jít přes Drveník a pak Makarská -- Sumartin, tak předpokládám, že ten trajekt z Makarské pendluje furt, podobně jako ten z Drveníku na Hvar, nebo ne?
05. 01. 2025 19:51
Z Drveniku na Hvar jezdí dle jízdního řádu, jen ve špičkách, obvykle v sobotu, pendlovali furt. Teď, co jezdí ten větší, nevím. Z Makarské, pokud vím, jezdí dle řádu. I mimo sezonu dokáží být fronty v exponovaných časech dost dlouhé. I v půlce září umí stát fronta až mimo nábřeží.
28. 01. 2025 14:33
Zdravím po delší době všechny ihvaraky smiling smiley
Po roční pouze jedeme do HR, tentokrát na Hvar a mám dotaz. spinning smiley sticking its tongue out
K čemu je požadavek, být alespoň 45 minut na molu před odjezdem trajektu, když mám online koupený lístky?

Prodávají online + přímo na kase tolik lístků, kolik je místa na lodi. Tohle je jasný.
Ale dokud, těsně před vjezdem na loď, neukážu regulovčíkovi lístek, tak nikdo nemá šajn jestli na tom molu jsem, nebo ne.
Takže, pokud mám lístek na daný spoj a dojedu v době nalaďování, zařadím se na konec fronty, tak tam musí být pro mě místo.

Nebo máte někdo jinou zkušenost?
28. 01. 2025 19:35
To místo pro Tebe oni asi negarantují pokud bys přijel mezi posledníma. Oni se snaží naplnit trajekt nadoraz a kdybys přijel poslední, i když s lístkem,asi by to auto před Tebou nevytáhli ven...

29. 01. 2025 11:25
Bomiňo napsal(a):
-------------------------------------------------------
> To místo pro Tebe oni asi negarantují pokud bys
> přijel mezi posledníma.

To se mi právě nezdá. Přijedu doporučených 45 min před, ale pořád můžu být za posledním na ten trajekt. Předjet frontu nejde, většinou není kudy. Podle mě musí počkat až se nalodí všichni co mají lístky a teprve potom můžou doplňovat.
29. 01. 2025 12:03
Pokud přijedeš včas 45 min před a budeš stát někde vzadu, tak se ozveš regulovčíkovi a ten si už poradí. Tak si myslím že to funguje, ale nezkoušel jsem.

02. 09. 2025 19:03
Zeptám se jen na letošní přihodu z trajektu na Pag kdy začli řešit délku auta.Mam Doblo maxi asi 480cm délka takže lístek do 5m.Jenže mám nosič na kola a s tím už je to víc.Letos poprvé mě chtěl vrátit pro nový lístek.Nakonec se druhý přimluvil a jeli jsme.Počita se tedy délka i s nosičem?Nikde jsem se to nedočet.Pišou auto.
02. 09. 2025 19:41
I s nosičem se počítá délka auta
02. 09. 2025 19:51
Ukoliko je bicikl na nosačima iza vozila prijavljuje se ukupna dužina (vozilo + bicikl), te ako ista prelazi 5 m dužine, obavezni ste kupiti kartu za osobno vozilo preko 5 m dužine. Nepravilno deklariranim vozilima ne garantiramo ukrcaj.

Přeloženo Googlem: Pokud je jízdní kolo na stojanech za vozidlem, je nutné nahlásit celkovou délku (vozidlo + jízdní kolo) a pokud přesahuje délku 5 m, je nutné si zakoupit jízdenku pro osobní vozidlo delší než 5 m. U nesprávně nahlášených vozidel negarantujeme nástup do vozidla.

[www.jadrolinija.hr]

Upraveno 2krát. Naposledy upravil KaJe (02. 09. 2025 19:54).
02. 09. 2025 20:28
Díky nenašel jsem to a letos to řeši poprvé
03. 09. 2025 06:51
Bomiňo: Pokud přijedeš včas 45 min před a budeš stát někde vzadu, tak se ozveš regulovčíkovi a ten si už poradí. Tak si myslím že to funguje, ale nezkoušel jsem.

EE nefunguje to tak. Stalo se mi v Drveniku, že jsem se nevešel na trajekt, tak jsem začal mávat biletem, že mám lupen na 9:3ohod a on se na mně usmál, ať mu ukážu, kde na tom biletu je hodina. Samozřejmě není, vysvětlili mi, že to mám na den a nikoliv hodinu a ať si počkám na další. Jinak vrátí peníz s 10ti% storno poplatkemtongue sticking out smileywinking smiley

Takže tak to mají kluci thumbs up
03. 09. 2025 10:03
Opět nám to vysvětlí stránky Jadrolinija:
Jízdenky na konkrétní čas odjezdu se prodávají na všech vysokorychlostních tratích pro cestující a na následujících státních trajektových linkách pro vozidla:

Valbiska - Lopar
Zadar (Gaženica) – Rivanj – Sestrunj – Zverinac – Molat – Ist
Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj
Zadar (Gaženica) - Brbinj (Dugi otok)
Zadar (Gaženica) - Bršanj - Rava - Mala Rava
Šibenik - Zlarin - Obonjan - Kaprije - Žirje
Split - Vis
Trogir (Soline) - Drvenik Mali - Drvenik Veli
Split - Stari Grad (Hvar)
Split - Rogač (Šolta)
Split – Vela Luka (Korčula) – Ubli (Lastovo)
Sumartin (Brač) – Makarská
Prodej jízdenek na konkrétní časy odjezdů je k dispozici na všech katamaránových linkách a také na následujících trajektových linkách:
Dubrovník - Kolocep - Lopud - Suđurađ (Šipan)
Podívejte se na plavební řády na odkazu.

Doporučujeme vám zakoupit si jízdenku předem, abyste měli jistotu, že pojedete přesně v požadovaný čas, a do přístavu musíte dorazit nejpozději 45 minut před odjezdem trajektu. Držitelé předplacených a paušálních karet se žádají, aby si jízdenky na tyto linky zakoupili včas prostřednictvím jednoho z prodejních kanálů Jadrolinija. Po příjezdu do přístavu zajistí úředníci přístavu bezproblémový vstup na trajekt v souladu s jízdenkou nebo rezervací. U linek bez rezervace (jízdenky uvádějí pouze datum odjezdu) probíhá nástup dle pořadí příjezdu do přístavu a jízdenka platí pro jednu cestu na vybrané lince do data uvedeného na jízdence. Na těchto linkách negarantujeme nástup v požadovaný čas, proto doporučujeme dorazit do přístavu 1–2 hodiny před požadovaným časem odjezdu a u některých linek během turistické sezóny i dříve.
03. 09. 2025 12:35
Takže Split-SG-Split by to s lístkem na čas mělo fungovat, na malém trajektu Drvenik-Sućuraj-Drvenik nikoliv.

03. 09. 2025 20:24
Potvrzuju, Split-St. Grad i zpět, je lístek koupený přes aplikaci přímo na čas.
09. 09. 2025 15:24
Lísty ze Splitu do St.Gradu jsou na čas. Kupuji je on-line a stalo se, že jsme přijeli dříve a stíhali dřívější trajekt. Regulovčík nás postavil bokem a naložil všechny co měli lístek na čas. Pak se ještě vysílačkou dotazoval na pokladnu zda tam ještě někdo nezakoupil lístek a není na cestě k trajektu. Jelikož ještě zbylo místo tak nás vzali.
09. 09. 2025 17:37
2x během loňské sezóny trajekt Sumartin > Makarska jsem musel kupovat lístek minimálně den dopředu. Už večer předchozí den nešlo zaplatit za auto. Do košíku vložit šlo, ale při rekapitulaci platby bylo z košíku odstraněno s poznámkou, že je nedostupná kapacita.
Nakupováno přes aplikaci Jadrolinija.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 68
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.