Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

trajekty

Autor brumi 
Re: trajekty
12. 07. 2024 20:41
Díky za radu. Zkusil jsem jinou kartu a vše proběhlo jak má. Lístek na trajekt mám.
05. 01. 2025 13:51
Ahoj, snažím se dohledat jestli v sezoně existuje přímé spojení mezi Hvarem a Bračem s možností přepravy osob ale i automobilu. Našel jsem nějaké spojení Jelsa-Bol, ale zdá se, že to je jen pro osoby... Nevíte někdo jestli takové přímé spojení existuje?
05. 01. 2025 16:07
Obávám se, že budeš muset přes pevninu.

.
.

_________________________Jirka_________________________
05. 01. 2025 16:21
Jezdil do Jelsy katamarán. Jen pro osoby, auta ne. Přístav na to není zařízen a hlavně je na nabřeží zákaz vjezdu.
05. 01. 2025 18:05
To je škoda. No ale co se dá dělat. Nikdy jsme na Brači nebyli, zvažujeme, že půlku dovolené strávíme na Hvaru a půlku na Brači.
A kdybychom zvolili alternativu jít přes Drveník a pak Makarská -- Sumartin, tak předpokládám, že ten trajekt z Makarské pendluje furt, podobně jako ten z Drveníku na Hvar, nebo ne?
05. 01. 2025 19:51
Z Drveniku na Hvar jezdí dle jízdního řádu, jen ve špičkách, obvykle v sobotu, pendlovali furt. Teď, co jezdí ten větší, nevím. Z Makarské, pokud vím, jezdí dle řádu. I mimo sezonu dokáží být fronty v exponovaných časech dost dlouhé. I v půlce září umí stát fronta až mimo nábřeží.
28. 01. 2025 14:33
Zdravím po delší době všechny ihvaraky smiling smiley
Po roční pouze jedeme do HR, tentokrát na Hvar a mám dotaz. spinning smiley sticking its tongue out
K čemu je požadavek, být alespoň 45 minut na molu před odjezdem trajektu, když mám online koupený lístky?

Prodávají online + přímo na kase tolik lístků, kolik je místa na lodi. Tohle je jasný.
Ale dokud, těsně před vjezdem na loď, neukážu regulovčíkovi lístek, tak nikdo nemá šajn jestli na tom molu jsem, nebo ne.
Takže, pokud mám lístek na daný spoj a dojedu v době nalaďování, zařadím se na konec fronty, tak tam musí být pro mě místo.

Nebo máte někdo jinou zkušenost?
28. 01. 2025 19:35
To místo pro Tebe oni asi negarantují pokud bys přijel mezi posledníma. Oni se snaží naplnit trajekt nadoraz a kdybys přijel poslední, i když s lístkem,asi by to auto před Tebou nevytáhli ven...

29. 01. 2025 11:25
Bomiňo napsal(a):
-------------------------------------------------------
> To místo pro Tebe oni asi negarantují pokud bys
> přijel mezi posledníma.

To se mi právě nezdá. Přijedu doporučených 45 min před, ale pořád můžu být za posledním na ten trajekt. Předjet frontu nejde, většinou není kudy. Podle mě musí počkat až se nalodí všichni co mají lístky a teprve potom můžou doplňovat.
29. 01. 2025 12:03
Pokud přijedeš včas 45 min před a budeš stát někde vzadu, tak se ozveš regulovčíkovi a ten si už poradí. Tak si myslím že to funguje, ale nezkoušel jsem.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 66
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.