Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

trajekty

Autor brumi 
Re: trajekty
12. 07. 2024 20:41
Díky za radu. Zkusil jsem jinou kartu a vše proběhlo jak má. Lístek na trajekt mám.
05. 01. 2025 13:51
Ahoj, snažím se dohledat jestli v sezoně existuje přímé spojení mezi Hvarem a Bračem s možností přepravy osob ale i automobilu. Našel jsem nějaké spojení Jelsa-Bol, ale zdá se, že to je jen pro osoby... Nevíte někdo jestli takové přímé spojení existuje?
05. 01. 2025 16:07
Obávám se, že budeš muset přes pevninu.

.
.

_________________________Jirka_________________________
05. 01. 2025 16:21
Jezdil do Jelsy katamarán. Jen pro osoby, auta ne. Přístav na to není zařízen a hlavně je na nabřeží zákaz vjezdu.
05. 01. 2025 18:05
To je škoda. No ale co se dá dělat. Nikdy jsme na Brači nebyli, zvažujeme, že půlku dovolené strávíme na Hvaru a půlku na Brači.
A kdybychom zvolili alternativu jít přes Drveník a pak Makarská -- Sumartin, tak předpokládám, že ten trajekt z Makarské pendluje furt, podobně jako ten z Drveníku na Hvar, nebo ne?
05. 01. 2025 19:51
Z Drveniku na Hvar jezdí dle jízdního řádu, jen ve špičkách, obvykle v sobotu, pendlovali furt. Teď, co jezdí ten větší, nevím. Z Makarské, pokud vím, jezdí dle řádu. I mimo sezonu dokáží být fronty v exponovaných časech dost dlouhé. I v půlce září umí stát fronta až mimo nábřeží.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 41
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.