Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2

Autor admin 
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
15. 07. 2023 09:27
ještě jeden příspěvek z druhé cesty i když není moc co psát,
klasicky jedním tahem přes Plitvice jsem asi už vzdal i když jsem si takovou jízdu užíval
12.7. 9 hod - OV - PR i když jsem to chtěl vzít před PR na Osek,objíždka Grymova na Radslavice,nějak se mi nepodařilo odbočit a tak až na konec D1 - naštěstí už prodloužili délky v přepínání signalizace a přejelo i více jak 10aut a městem v levém pruhu jsem prosvištěl,ale co jsem si nadběhl,ztratil jsem objíždkou Veselí - Strážnice přes Bzenec.Ani včera večer v dopravním infu nebyla !
Petrov/Skalica,Kúty na D2 - opravy zmizely a úseky opravené,průjezd BA,Rajka,M15,M1,Janossosmorja,M86,Szombathely,86,Redics,Lendava,Mursko Središče - za obcí stále budování chodníků a přenosné semafory,které právě balili,po okresce až na Svetu Helenu a na dálnici,na Zagreb opraveny části dálnice bez zúžení,Lučko 3 - 5 aut,Karlovac ubytování v 19 45 hod.
13.7. od Karlovacu 6 30hod,hustější provoz až po rozbočení na Rijeku,ale pak už i místy nikdo,kamiónů minimálně,benzín N 95 za 1,4 ale i 1,83 - 1,89 euro,Makarska klasika - průjezd více jak půl hodiny zdržení,pak už skoro prázdno.
Ž.Blato 11 50 hod.Teplota vzduchu 35 st.,voda 27,5 st.,na pláži celkem slušně,zmrzlina stále 2 eura a přibyla kukuřice na pláži pouze za 2,5 eura..
Ještě malá poznámka k vyjádření foristů
dovysvětlivky zkratek,aby se text zkrátil a které si mohl člověk lehce domyslet
semaf = semafory
PR,BA,Szombíci,Mursko,Sv.Heli,Buda = města jako Přerov,Bratislava,Szombathely,Mursko Središče,Sveta Helena,Budapešt
drkotalka = vytlučený povrch vozovky kdy vibrace rezonují do volantu a tím i do rukou
hnusoba = počasí,že by člověk ani psa ven nevyhnal - poryvy větrů se silným deštěm,mlhavo

jednosměr = provoz jedním směrem či jedním tubusem
žr či sežr = žrát či sežrat - nechtěl jsem nikoho urazit,proto slova nedopsána
hajzlmadam = vždycky to byla hajzlbaba - paní,co obsluhovala WC a vybírala poplatek i za toaletní papír
oranžová kombinéza - snad kontroloval dálniční známku než rychlost - stále netuším,ale za bukem dost příslušníků policie
takhle by to snad mohlo stačit ???
pochopil jsem snad správně,že někteří foristi jsou o 1 - 1,5 - 2 generace mladší a narážím i na takové,že je jim 26 a více let a stále bydlí u maminky se veškerým servisem " MAMAHOTEL ",stále nejsou schopni už myslet svoji hlavou která má omezené možnosti.Přesně jako koníci - klapky na očích.
Už jsem snad i zmínil dnešní asi " ajťáky či co " čus,čau a to bylo vše,co jsem pochopil z její mluvy.Dnes nikdo nečte,neumí základní věci,čumí jen do mobilu vč.přechodů pro chodce a pokud není wifi - jsou mrtví.
Taky se zde projevuje netolerance - taky nečtu např. elektromobil,Rakousko,kolik koní má můj motor,za kolik jsem to otočil ap.
na silnicích je to taky obdobně - při 130km/h má nejmíň 160,
pak kufjerkáři - to jsou ti,co jsou nalepení na mém kufru a i kamión do 10ti metrů,o podjíždění zprava nemluvě,blikání,troubení i když nemají kam přede mnou jet.Stále ještě jezdím díky tomu,že ty odjeté roky jsem zvyklý držet určitý odstup,jenže takoví de... se tam vetnou a tím mne omezí či přímo ohrozí,protože musím snížit rychlost aby se zase dostal na patřičný bezpečný odstup
tak snad abychom dobře dojeli všichni
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
15. 07. 2023 12:20
Tak v jedné nejmenované vesnici na Makarské je několik let nová čistička, přispěla EU, takže na těchto plážích se ty dary neobjevují.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
15. 07. 2023 13:19
Vikouš - krásně napsáno, pobavil jsi smiling smiley
avatar
mdr
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
15. 07. 2023 17:33
Citaci
Vikouš
pokud není wifi - jsou mrtví

Ne tak docela, dnes už má snad každý mobilní data, já taky.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2023 13:36
Tak já už doma na gauči. 30.6. 10:50 z HK, Bratislava, starý Goričan a v Živogošče kemp Dole 9:00. Včetně oběda, pauz a spaní. V pátek 14.7. odjezd 8:40 za Svetym Rokem kolona a na Lučku taky oboje asi půl hodiny, na starým Goričanu 95tka za 1.44 E a ve Velkých Pavlovicích 20:00. V sobotu ve Valticích výstava MEGABROUCI a pak jsem se se rozmýšlel jestli na Svitavy nebo D1 a Žďár nad Sázavou. A vybral jsem správně jen na nájezd na D1 hrozná kolona a Brno volný.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
17. 07. 2023 19:26
Vikouši, a když máš co psát, tak se přísvěvek nevejde asi ani na dvě strany, že?smileys with beer
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
17. 07. 2023 20:56
Starý systém kanalizace = roura DN 300 -1000 se spádem podle sklonu dna od 100 m výše. Nový systém? Snad nějaká ta čistička.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
25. 07. 2023 11:06
V pátek 21.7. cesta z Pagu zpátky, odjezd před devátou ráno, v 9:42 nájezd na dálnici u Posedarje, tankovačka a WC na Brinje (odmorište přejmenováno na Sokolac), hustota provozu normální, podle očekávání to zhoustlo v úseku Karlovac-Zagreb. Na tabuli nad dálnicí svitilo, že na Demerje kolona 1 km, Lučko 0 km, tak po rychlé kontrole kamer padlo rozhodnutí, že to vezmeme přes Lučko (přestože mám ENC). Nakonec to vyšlo +- stejně v porovnání Demerje x Lučko, zdržení bylo necelých 15 minut (průjezd ve 12:29). Od Lučka přes obchvat Zagreba až po dálnici A3 to trvalo 25 minut, v nesouvislé koloně, chvilku to jelo, chvilku to popojíždělo, chvilku to stálo. Ve 13:04 průjezd mýtnicí Sv.Helena a po téměř prázdné A4 jsme dojeli až do Varaždinu, kde jsme měli nákupní pauzu (50 minut). Z Varaždinu odjezd ve 14:20 zpět na A4, přejezd do HU ve 14:40, po M70 přes Tornyiszentmiklós, Lenti, 86, Szombathely, M86, M85, M1, M15, přejezd do SK v 17:19. V Bratislavě rychlý nákup večeře pro děcka na mekáči a zpátky na D2 směr Kúty, Holíč, Skalica... Přjezd do ČR u Sudoměřic v 18:41 a v 19:19 jsme byli doma. Podle palubního PC najeto 807,8 km, doba běhu motoru 9:17 hod, prům.rycholst 87 km/h, prům.spotřeba rovných 10 litrů naturalu. Asi jsme byli těžší než cestou k moři thumbs up smiley Celkové hodnocení: provoz tam (tradičně neděle) i zpět (tradičně pátek) podle očekávání, spíše o něco slabší, lidí v HR bylo méně než loni, zdálo se mi, že bylo méně CZ a PL aut, ale rozhodně více HU aut. Ano, ceny se s přechodem na EURO zvýšily, je potřeba s tím počítat, ale není to žádná katastrofa. Počasí nám vyšlo parádní, voda byla nejteplejší za posledních 20 roků. Tak za necelé dva týdny zase dolů na jih.

smileys with beer
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
25. 07. 2023 19:06
Zatím cesta "dolů" do Igrane.
Odjezd z Vřesiny u Ostravy ve čtvrtek 20.7.2023 v 22:11 hod. Přes Olomouc, Prostějov, Brno a Mikulov přejezd do A v 0:09 hod v pátek. Přes Vídeň v noci pohoda, za Vídní klasicky odbočení na Eisenstadt, Mattersburg a Oberpullendorf na Köszeg. Na S31 na km 52 střídání v řízení. Btw rakouská odpočívadla bez čerpacích stanic se mi hodně líbí - relativně čistá WC na placené dálnici/rychlostní komunikaci by taková měla být. Vjezd do HU v 2:18 hod. Úsek Köszeg -> Szombathely stále ve stejném stavu (fakt myslím, že není od loňska horší). Během cesty po sil. č. 86 jsme potkali, v tomto čase nezvykle, dvě policejní hlídky. Z dálky bylo vidět blikající, oranžový, maják. Až když jsme je minuli, zjistili jsme, že to byli žandári, tak uvidíme zda něco nepřijde. Zajímavost: Na jih od Nádasdu vede silnice podél zrušené železniční tratě a pak ji přejížděla železničním přejezdem. Tento přejezd je zrušen, bílé světlo do dálky již nebliká, koleje se již nepřejíždí a na místě je nový asfalt, zbyla jen "šikana". Vždycky se snažím po 86-ce jet uprostřed nebo na konci vláčku z důvodu zvěře. Tentokrát zrovna řídila manželka a ti "hajzli" se všichni drželi za námi a nikdo nás nechtěl předjet, a tak jsme vláček vedli my až po odbočku na Lenti, kde všichni odbočili a my pokračovali na Rédics sami. U MOL Rédics opět střídání za volantem. Přes SLO Lendavu vjezd do HR v 4:01 hod v Mursko Središće. Tankování v Čakovci u INA nafta za 1,36 € jako všude v HR. Přes Nedelišće a Varaždin na A4 a po dálnici až na izlaz Zagvozd. Mezi Lučkem a Karlovacem tradičně silnější provoz, někteří jedinci mají pocit, že mají větší právo užívat dálnici než ostatní a tak i když není kam uhnou problikávají dálkovými světly (na značce měli ZG). Před odpočívadlem Modruš těsně před tunelem Mala Kapela nás přibrzdila dopravní nehoda, bílé auto Volkswagen, asi Golf, s CZ registrací 9T4 ... na střeše. Zdálo se, že lidé nehodu přečkali ve zdraví. Muselo se to stát doslova pár minut před námi - nebyla tam téměř žádná kolona a když jsme se na odpočívadle střídali za volantem, teprve dorazila světelná šipka. Pak už byla cesta bez komplikací až ke Kauflandu v Makarske pro zásoby a pak příjezd v 10:52 hod do Igrane .
Auto píše 1093 km, průměr 96 km/h a 5,3 l/100 km, 1.6 HDi, 68 kW.



Upraveno 2krát. Naposledy upravil dvoukvitek (25. 07. 2023 19:17).
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
25. 07. 2023 19:14
Posunutý odjezd z neděle na pondělí 24.7. z Ruskamenu v odpoledních hodinách, nákup ve Splitu a ve 19.30 směr Šibenik po pobřeží, máme to poslední roky rádi, koupě nafty u Shellu před Trogirem za 1.36eur. Nájezd na dálnici u Šibeniku, provoz slabý. Pauza o půlnoci Vukova Gorica, kontrola kamer a hlavně meteoradaru kvůli nahlašenym bouřkám. 0.45h Demerje platba kartou první u závory, ale i na Lučku to bylo v pohodě. 1.30h Macejl pršelo, ale bouřka byla nalevo i napravo, takže dálnice 130km/h pohoda, kontrola A celníkem pouze odmávnutí, za námi dodávka kontrola. Nájezd na dálnici směr Vídeň IG-L. Omezení jedním pruhem s radarem na 60km/h Waze věděl. Vídeň ve 4 v pohodě, proti docela silný provoz což bylo vlastně celou cestu. Pauza na Agip pumpě za Vídní směr Hatě, záchody 0.50eur, nafta přes 2eur. Za Znojmem nejdelší Semafor asi 5 min, další 2 krátké. Tankování Horky u Časlavi pumpa Prim nafta 30.90kc. Doma v 7.30.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil mirekpce (25. 07. 2023 19:17).
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
26. 07. 2023 10:38
My sme sa vracali z dovolenky v nedeľu 23.7., z Malej Duby sme vyrazili skoro ráno o 5:40 a domov sme prišli o 17:00 s dvomi krátkymi prestávkami. Cesta cez HR absolútne bez problémov. Premávka plynulá. Na Demerje sme cez ENC prefrčali veľmi rýchlo. Akurát som bol zhrozený na poslednej benzínke na A4 (Ljubeščica), kde boli dlhé rady na tankovanie. Ešte som to v čase okolo 11:00 pred obedom pri ceste späť doteraz nezažil. Zdržanie som odhadol aj s WC na cca 1 hod., takže som radšej išiel na INA benzínku cez starý Goričan. Tam bol našťastie málo áut a natankovali sme rýchlo. Akurát som sa "opláchol" lebo som omylom natankoval nejaký veľmi drahý benzín Super95 Plus Expert za 1,84/l.
grinning smiley
Asi 70 km pred Budapešťou kolóny kvôli dopravnej nehode, posúvali sme sa krokom a stratili sme cca 45 min.
ďalej už cesta na pohodu až domov do Zvolena.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
28. 07. 2023 14:12
Cesta do Starigrad-paklenice (super teplá voda) bez problémov, 720 km vo štvrtok za 7 hodín aj s prestávkami. Za 14 dní späť krásna cesta so zastávkami po pobreží až do Rijeky, potom na dialnicu a zase celkom pohodová ceste domov.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
30. 07. 2023 15:04
reakce na figaro: Z toho dražšího paliva na stojanu u čerpaček mají asi národní sport. Někdo tu psal, že levná/normální nafta na starém Goričanu je jen u jednoho stojanu. Já mám zase zkušenost z Makarske, INA od Tučepi. Na stojanu byly čtyři pistole: benzin, dražší benzin, nafta pro TIR s širokou pistolí a nafta označená jako "superdiesel". Až když jsem měl v nádrži 8 litrů, všiml jsem si ceny 1,83 €. Tak jsem to šel zaplatit a zbytek dobral (proti svému přesvědčení) naproti u Tifonu. Nějak jsem se Tifonu vyhýbal, ani jsem vlastně neměl racionální důvod, ale nebudil ve mě důvěru tím křiklavý logem. :-) Zřejmě jsem změnil názor... Teď jsem si vygůglil, že jsou to Maďaři z MOLu, tak asi dobré. :-)
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
30. 07. 2023 16:17
No vidíš, já mám starší diesely a tu MAX / TIR pistoli tam bezproblémově dostanu... smoking smiley
Super i na fronty na TANK ONO, pokud tam nestojí nějaký náklaďák...
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
30. 07. 2023 16:28
Taktéž, MAX do auta nacpu. A stejně jak píše Pavel, u TankOno je to někdy výhra.....stojan prázdný. A i to, že to na jedno šplouchnutí dá plnousmiling smiley
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
31. 07. 2023 20:38
Tankoval jsem na Shellu u Trogiru a než jsem našel pistoli s naftou za 1.36eur pěkně jsem se zapotil. Za 1.84Eur jich tam bylo mnohem víc.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
01. 08. 2023 10:29
Včera pondělí 31.7. - Živog.Blato
02 55hod - 24st dusno a skoro až do Jasenice místy úplně sami,
Tifon N 95 za 1,46e / někde i 1,90e a byla v tom i INA /
silný vítr i omez.rychlosti až po Sv.Rok a za ním 13 st,mlhy,zataženo,mráčky až někde k Ogulinu,pak převážně slunečno,
Demerje 3 - 5 aut,Lučko obdobně,Sv.Helena na okresku Varaždin,Mursko Srediště - tam už dost horko,Szombathely,Czorna po M86,Rajka,Blava 2 x zúžení ale v poho,pak 2 x u nás.
Netuším,proč se kolony min.dva roky předtím,letos už i v červnu a teď v červenci nemění,kdy na Demerje jsme bývali v 10 - 11 hod - to houstlo někde už od Posedarje a Sv.Rok a dál na Zagreb to vždy popojíždělo či stálo přes Karlovac,Lučko a směr Budapešt - včera cca 20km.
ZATO
Brno - zipování vyčůranců až na doraz a tzv.průběžný s kamiony stál a stál,někteří - asi znalí,to brali i odstavným,
pruh rovně úplně stál - asi na Tuřany,
a pak pravý byl na Ostravu,jenže přes kamiony nebylo nic vidět,dlouho mi trvalo než jsem se taky vydal vpravo kde už to jelo.
Pak jen nějaké menší zipování a nakonec jsem to vzal na D35 a tam už to bylo v poho či občas něco.

V Murskom Središči INA ,kde byl přede mnou osobák s kufrem plným 25ti litrových barelů tankoval naftu.I vedle jsem viděl tankování do kanystrů - netuším,jestli i oni mají od dneška zvýšení cen ?

ONO Studénka - jako správný našinec - na přívesech měli barely na kvas - dnes asi výhodnější nafta než kořalka,
dokonce jeden měl barel 1 000 litrů !
Dojezd v 18 25hod - hodina v BM a půl hodiny ONO,minimálně nutných přestávek.
A zase jsem vyléčený z naších dálnic...
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
01. 08. 2023 13:08
Ano, na starém Goričanu mají levnější naftu jen úplně vpravo. Letos 2.7. jsem to poradil také několika účastníkům Gumbalkan 2023, kteří tam zrovna přijeli tankovat.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
01. 08. 2023 18:59
Včera 31.7. Odjezd Drašnice 8:00 dojezd Kladno 22:05 cesta Graz-Linz ČB -Praha Kladno celkem najeto tam a zpět 2600km cesta zpět trvala 14 hodin Stání cca 5-6x kouřová, nákup drobností na čerpačkách občerstvení od 10 do 30 min MC hambáč v ČB .
Slovinsko průser u zavřeného tubusu u Maribor Waze prej 13 min zpoždění grinning smiley poskakování od 0-13km/h Rakousko hovada kontrola zaplacených známek zpoždění několik minut . Demerje průser platba kartou a tí zpoždění těch ,kteří mají ENC . Můj průser nevzal jsem to Fast ENC -takže čekačka fronta cca 1km popojíždění . Rakouská dálnice hodně stážení do 1 pruhu stavební práce a 80km/h
České silnice nejhorší což není nic nového .

Automechanik,Baška voda 5x ,Drašnice 9x ,Rastoke5x? ,Pula2x,Čiovo Okrug Gornji 1x
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
02. 08. 2023 08:46
Ahoj všem,tak já zatím jen cesta dolů.Odjezd sobota 29.7 v 16:00 od Havl. Brodu. Tentokrát jsem nejel přes Znojmo, ale přes Brno.Cesta na Brno v podstatě ve štrúdlu kamionů. Pak už paráda.Jedna pauza na jídlo před Vídní.Prujezd Vídně kolem 19té v pohodě ...Rakousko plynulá jízda.IG-L už kus před Grazem. Po zkouknuti dopravy a kamer koupená dálniční známka SLO. V Mariboru (cca 22bhod) v protisměru kolona,směr dolů to frčelo...Lučko cca ve 23 hod jsem byl asi druhé auto...Kolem jedné ráno tankování a kafe na INA Brinje a ve 3:40 prijezd k apartmánu na Makarské...(můžu takhle přijet ptz rodiče tu jsou týden před námi s našimi dětmi.A krom toho jezdíme sem už 25 let k přátelům,takže i když by tu nebyli naši tak mi nechá Jelena klič pod květináčem&#128513winking smiley
Přeju všem šťastnou cestu do malebného Chorvatska...
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
02. 08. 2023 09:46
Vikouš napsal(a):
> zipování vyčůranců až na doraz a tzv.průběžný s kamiony stál a stál

co tím přesně myslíš? Správně se zipuje až těsně před zúžením. Pokud se někdo cpe do průběžného pruhu dříve, tak jej logicky ti dále jedoucí v končícím pruhu předjedou a průběžný pruh se tím více zpomalí.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
04. 08. 2023 22:29
Dobrý večer z Banjole na Istrii. Naša dnešná (nočná) planovaná cesta domov sa odkladá na neurčito !?! Tu je popísaná príčina. Kto si plánujete cestu na Istriu, tak pozorne cítajte.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
05. 08. 2023 09:34
No, má být takhle hnusně celý týden, tak si to tam asi dost natáhneš....
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
05. 08. 2023 09:50
To más úplnú pravdu. Slovinsko neprejazdné, Rakúsko ako cez kopirák, ešte zháňame info cez Terst a nejako vrchom Rakúska. Ale tam sú hory a zosuvy ... Cez Rijeku, Zagreb, Goričan, Szomathely, Blava, Skalica sa mi to zdalo zatial nádejné, ale v noci tu strašne, po Brazilsky, lialo. Čakám a hladám info, tu ešte nič nepíšu.
.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
05. 08. 2023 12:16
Dedoz3s: čo stresuješ? eye rolling smiley Klídeček tabáček smoking smiley
Veď to strihni normálnou trasou pre Slováka - cez Maďarsko.

[sk.mapy.cz]
[www.ventusky.com] posuň si dolu čas...
smileys with beer
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
05. 08. 2023 14:54
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
05. 08. 2023 16:17
Ďakujem za cenné rady, ale o stave ciest v HU po tej burke nemám ani najmenšie info. Syn s osádkou vyjeli o 12 tej a sú pred Zágrebom. Očakávam od neho čerstvé info. Inak, ako dôchodca, by som tu vydržal. Už hneď prvý večer mňa to tu upozornilo, že tento rok to nebude med lízať. Päť minutový vetríček zhadzoval z dubov "halúzky" a dve sa mi podpísali na skoro novej Toyote. Na streche a dverách. Šťastie, že nie na skle. No ale ešte nie sme doma... no to je už mimo.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
05. 08. 2023 19:09
Minulý rok krúpy na Krapine teraz minulý týždeň pri ceste na juh búrky od Zahrebu po Zadar.
Včera podvedome 6 zmysel 20.00 útek z Pelješacu, Zadar cca o 22.00 búrka neskutočná len tak tak som zdúchol do tunela, Toyota LC s boxom na streche člnom a motorom dnu váha cca 3 tony hádzal vietor po ceste ako handru.
Dnes ráno všetko OK, po vybalení doma práve padajú krúpy cca 2 cm na ceste pred domom rieka a ja som už odložil čln grinning smiley
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
06. 08. 2023 01:29
Zdravim vas,

prave jsme dorazili ze Zlina do Puly. Bylo to presne 9hodin pohodove cesty. Az na par prehanek jsem pohodovejsi a klidnejsi cestu nezazil.... Nikde zadne omezeni, kolony,...

A to uz jsem premyslel, ze po predeslych komentarich pojedeme alespon zitra. Jeste, ze jsem to neudelal
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
06. 08. 2023 20:06
Zdravím,
Včera jsme se vraceli z Živogosce -Blato na jih Moravy.Vyráželi jsme k nevoli části posádky v 4:15.Cestou převážně pršelo.Na Lučku jsme byli kolem 9,hod,zdržení asi 5 minut,z toho jsem měl největší obavy.Dál jsme pokračovali směrem na Goričan,M70,M86 směr Gyor,Bratislava,Břeclav,kde jsme dorazili v 16:30.Na poslední cestanině v HR před Goričanem jsme čekali asi 25 minut.Jinak několik zastávek i jedna s obědem v restauraci před Szombathely s hotelu Joszi Bacsi.Maximální spokojenost,Poslední odpočivadlo v HR bylo,tak plné,že auta stála i na přivaděči.V protisměru,směrem k moři zácpy,kolem Lučka,Zágrebu a mýtnic.Nějaké záchranky a policajti.Njato 930km ,WV Touran 2TDI,spotřeba 7l nafty.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 191
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.