Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kdo se chystá na HVAR???

Autor pavel626 
Re: kdo se chystá na HVAR???
29. 02. 2008 14:15
Ahoj, zdravím všechny milovníky Ivan Dolce. Nemá někdo z Vás nějaké fotky z apartmánu DUNJA, případně vlastní zkušenost ? Pokud ano, předem moc děkuji za zaslání na můj e-mail. thumbs up
Jitko, děkuji za zaslání nabídky, za pár dní se ozvu.
Re: kdo se chystá na HVAR???
29. 02. 2008 17:14
pro ZBYNĚK 971: ahoj. zátoka Torac je moc pěkná je tu klid a čisté moře mohu akorát doporučit obzvlášt klidný pobyt je v září i když poslední roky se turisti naučili využívat září protože je levnější a je zde krásné počasí a KLID takže ten KLID nastává už spíš asi v druhé půli. záleží kdy jedete.
jinak Loris znám pouze z venku vypadá dobře ale je trochu hůře přístupný ale neděs se není to tak hrozné a přístup do moře je taky horší tuším že tam jsou skály a kameny nejsem si jist ale majitel tam možná vybudoval nějaké maličké beton. molo ale opět se neděs asi 50 m máš krásnou oblázkovou pláž ze které je dům vidět jestli chceš fota zátoky pošli mi mailík třeba soukr.zprávou
kdy tam jedete?tedy jestli se mohu optat??



Upraveno 1krát. Naposledy upravil pavel626 (29. 02. 2008 17:18).
Re: kdo se chystá na HVAR???
29. 02. 2008 20:59
Pro pavel626
Dík, posílám soukr. zprávusmileys with beer
Re: kdo se chystá na HVAR???
29. 02. 2008 21:29
tak to asi neklaplo....thumbs down
Re: kdo se chystá na HVAR???
29. 02. 2008 22:31
pro Pavla626

ani druhý pokus?
No nic, aspoň krátce - jedeme 19.-26. 7. do domu Loris
a 26. 7. - 2.8. do ap. Sonja ( zátoka Zarača )
Vyrážíme se známými, kteří jedou Jadran poprvé,
takže doufám, že všechno bude OK.
Pokud pošleš nějaké foto a info o zmíněných lokalitách,
budu rád.
Zdravím, Zbyněk. mail: Zbynek971@seznam.cz
jenik
Re: kdo se chystá na HVAR???
05. 03. 2008 15:00
tomik3 napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Ahoj, zdravím všechny milovníky Ivan Dolce. Nemá
> někdo z Vás nějaké fotky z apartmánu DUNJA,
> případně vlastní zkušenost ?


Také bych měl zájem o informace o apartmánu Dunja v Ivan Dolci. Děkuji.
Re: kdo se chystá na HVAR???
23. 03. 2008 15:21
jitko jak tam slaví velikonoce???doufám že dostaneš pomlázkou jinak si jí budu v září brát sebou a přijedu na tebe!!!!!spinning smiley sticking its tongue out

hezké velikonoce na Hvar a všem co ho mají rádi
Re: kdo se chystá na HVAR???
23. 03. 2008 23:55
Ahoj Pavle , tady se nic takoveho jako smigrus nedela, zato se chodi na zeleny ctvrtek procesi celou noc za krizem.
V zari klidne prijed a ty Velikonoce proste trosku posuneme :-)
Pekne Velikonoce vsem s hnusne destiveho a vetrneho Hvaru
Re: kdo se chystá na HVAR???
04. 04. 2008 22:14
No nic, musím toto vlákno popostrčit dopředu na první stranu, aby jsme nezapomněli na Ivánka Dolacového a naši Jitku!
Podle výjezdového kalendáře zatím nic moc! Tak se zaregistrujte, ať o sobě víme a můžeme se někde setkat na pokec !
Jo Jitko, nemáš teď náhodou starosti se svatbou dcerušky? Mám tu poznámku v kalendáři a pokud to klaplo, tak přeji novomanželům jen to dobré a ať jim to vydrží na furt !!! A pokud by z Tebe stihli do dovolené udělat babičku, případně čekatelku na babičku, bylo by to super !!! Jako skoro 6-ti letý dědek můžu jen doporučit! Tak na zdraví novomanželů si připíjím červeným z Polešovic u Starého Města !!! Mějte se krásně a těšíme se na viděnou !!!!
Re: kdo se chystá na HVAR???
21. 04. 2008 20:47
Po pátečním vydařeném srazu ve Vyškově očekávám oživení na tomto vláknu, protože na Hvaru se začíná pomalu ale jistě oteplovat a někteří domácí už začínají dělat ordung v apartmánech,očekávajíc nával hostů a my "fóristé" bychom tam někteří neměli chybět !!!
Re: kdo se chystá na HVAR???
21. 04. 2008 21:23
To Midous :
Aby som ti vyhovel dám čosi k dobru také o čom zatiaľ nepísal ani Admin Michal .
Na ostrove Hvar sa už od 19 storočia hrá najstaršia ostrovná " forska " liga " vo futbale. Má 12 mužstiev dospelých, čo by si vraj zaslúžilo zápis do Guinessovej knihy : Ideo to , že a jedno mužstvo pripadá len nejakých 880 obyvateľov .
Mužstvá nemajú len väčšie komunity ako Jelsa , Hvar, Sućuraj , Stari Grad ale aj malé vnútrozemské Velo Grablje , Vrbanj,Vrisnik , Pitve , Svirće atď.
Dokonca majú mužstvá aj svoje internetové stránky . O tom , že futbal je srdcová záležitosť domácich svedčí aj nasledovný prípad. Dôležitý hráč jedného mužstva mal svadbu . Na web -stránke dostal veľkú pochvalu on , nevesta a rodina nevesty. Všetci totiž prerušili oslavu a išli spolu na ihrisko - on odohral zápas ,oni fandili a potom sa vrátili a pokračovali v svadobnej hostine .
( U nás by to nepodstúpil ani profesionál )
Uvádzam to aj preto , aby tí čo tam budú v čase Euro 2008 sa domácim nečudovali, že pre nich je futbal No 1 a podľa toho volili čas objednávky v podnikoch.
Re: kdo se chystá na HVAR???
21. 04. 2008 22:15
doky 1 - znám tu atmosféru z minulých let, televize jsou u každého stánku či v hospodě! A ty komentáře ..... jako přímo na stadionu !! A toho kouře !!!!! Ani by mi moc nechutnalo !!! Ale atmosféra super !!!!
Re: kdo se chystá na HVAR???
21. 04. 2008 22:41
Doky musim priznat, ze vis vic nez ja , ale je pravda, ze fotbal neprozivam. Jeste snad poznamka, ze fotbal zacaly hrat i zenske. I moje nejmladsi hraje , ale ted je v Zagrebu. S profesonalitou to nema moc spolecne , ale jde o to zucastnit se.
Zacali se nam uz objevovat prvni turiste i kdyz pocasi jeste to prave letni neni.Pozdrav vsem fanousku a Milane dekuji za fotky.
Re: kdo se chystá na HVAR???
21. 04. 2008 22:42
Doky musim priznat, ze vis vic nez ja , ale je pravda, ze fotbal neprozivam. Jeste snad poznamka, ze fotbal zacaly hrat i zenske. I moje nejmladsi hraje , ale ted je v Zagrebu. S profesonalitou to nema moc spolecne , ale jde o to zucastnit se.
Zacali se nam uz objevovat prvni turiste i kdyz pocasi jeste to prave letni neni.Pozdrav vsem fanouskum a Milane dekuji za fotky.
avatar Re: kdo se chystá na HVAR???
21. 04. 2008 23:29
ahoj,je niekde v ID ihrisko na futbal,aspoň malé?Som jedna z tých "ženských",ktoré hrajú futbal,aj ked už nie ligu,iba občas s partiou.a keby sa potom pridala aj dcéra p.Jitky,tak by sme to mohli chlapom "natrieť"!Na mňa si už zvykli,ale dalšia baba,by ich asi poriadne vytočila!yawning smiley
Re: kdo se chystá na HVAR???
22. 04. 2008 08:48
Napísal som , že v ostrovnej lige je 12 mužstiev. Riadnych ihrísk je podstatne menej. Na južnej strane je ihrisko tuším len v Milne.Viacej družstiev hráva napríklad v Jelse. Hráčom nie je zaťažké cestovať za ihriskom. Konečne mnohí na zápasy dochádzajú zo štúdii a zamestnaní v Splite , Zadare a podobne mnoho hodín.
Ak už ihrisko je vzorne ho celý deň ošetrujú a polievajú aby ani v najväčšej horúčave tráva neodišla.
Pokaiľ sa týka žesnkého futbalu je pre nich zaujímavý. Nakoniec nie zvláštne ak sa príde plno divákov pozrieť na zápas starších pánov ribári c/a remeselníci . Bizarný výročný zápas "debeli c/a mršavi" v Splite a obdobách na iných miestach púta pozornosť divákov i médii.Nakoniec limit pre zaradenie do mužstva "tučných" je hmotnosť nad 110 kg a pre "vychtrlých" pod 50 kg čo ponúka zaujímavé obrázky na ihrisku .
Re: kdo se chystá na HVAR???
22. 04. 2008 21:05
Dado, v Ivan Dolci je male betonove hriste, taky se tam hraje, ale ja se urcite nepridam, to hraje moje dcera a taky v tom vedru by asi ani ji nikdo nenamluvil .
avatar Re: kdo se chystá na HVAR???
22. 04. 2008 21:29
dobrý večer,malé ihrisko úplne vyhovuje,už sa mi nechce behať ako kedysi.A určite nebudeme hrať na pravé poludnie,pekne podvečer a potom na pivkosmileys with beermožno tú Vašu dcéru nakoniec ukecáme.hlavne naši švárni mládenciyawning smiley
Re: kdo se chystá na HVAR???
25. 04. 2008 13:36
Dnes v Slobodnej Dalmaciji zverejnili správu , že od 2.5.2008 upravuje v rozmedzé 7-10 % Jadrolinija ceny na trajekt. Preto napríklad cena lístka na trase Split - Stari Grad na osobu bude 35 kuna ( namiesto v minulom roku 32) a za auto 238 KN ( 216 ). Samopzrejme týka sa to aj iných trás a na iné ostrovy.
Re: kdo se chystá na HVAR???
09. 05. 2008 17:48
Ahoj Hvaráčci, tak se vám musíme pochlubit, že 20.3.2008 se nám kluci narodili,hot smiley sice trošku předčasně, ale jsou v pořádku. Jen já nějak nestíhám,a teď už ani číst příspěvky, ale se těším na příští rok, to snad vyrazíme k Jitce si odpočinout. Tak všem krásnou dovolenou a šťastný návrat domů vám všem letos závistivěyawning smiley přeje Hanka
Michaela
Re: kdo se chystá na HVAR???
09. 05. 2008 19:04
Prosím nemá někdo zkušenost se zátokou Tvrdni Dolac?Děkuji za info .
Re: kdo se chystá na HVAR???
09. 05. 2008 22:09
khanka - gratulace největší, ať se mají kluci čile k světu a jsou zdraví. Také máme mimčo - týden staré a příští rok chceme taky vyrazit na Hvar do ID. Ahoj Jared
Re: kdo se chystá na HVAR???
09. 05. 2008 23:05
to Jared, tak to gratuluji, Hance jsem uz gratulovala. Nejak se nam rozrustate a i ja se letos divim, jak je ten rok plodny , mam tehotne dve holky a rodit budou skoro stejne......., Carica asi vystehuji , co kdyby...eye rolling smiley
Jinak tady uz jsou vedra a hoste se koupaji.. uf sezona je prede dvermi. Mejte se vsichni pekne. JItka
Re: kdo se chystá na HVAR???
12. 05. 2008 12:58
Hrozně ten čas letí, přijde mi to nedávno, co jsme skoro zavírali sezónu v Ivan Dolac (odjížděli jsme 21.9.) a už tu zase máme novou. Jedeme sice až 12.9., ale kdyby bylo na mně, jela bych 2x - jednou teď a potom ještě v září. Snad se mi ten sen splní až děti dostudují. Mám dotaz na Jitku, kdy na Hvaru kvete levandule, chtěla bych to někdy zažít, tu vůni miluju. Zdravím všechny příznivce Hvaru a Ivan Dolce zvláště a kdo se vrátí pište, pište....Jana.
Re: kdo se chystá na HVAR???
13. 05. 2008 09:50
Jani, jestli všechno bude jak má být, asi za 40 dní bych měla být v ID smiling smiley Mám to stejné - taky bych jela v září znova a taky doufám, že se to časem podaří... Můj kousek Hvaru na Vysočině teprve ukázal lístečky, ale už voní, kvést začne tak na přelomu června a července - v ID už bude mít v tom čase levandule nejspíš po sezóně. Dojmy po návratu samozřejmě napíšu. Zdravím a ať se všichni dočkáme smiling smiley
Re: kdo se chystá na HVAR???
13. 05. 2008 19:24
...





Upraveno 3krát. Naposledy upravil Jaruš (13. 05. 2008 19:34).
avatar Re: kdo se chystá na HVAR???
13. 05. 2008 20:05
Jarušthumbs upuž sa nevieme dočkať!!!!hot smiley
Re: kdo se chystá na HVAR???
14. 05. 2008 00:40
Janko,
levendule je nejhezsi s nejintenzivejsi vuni koncem cervna a zacatkem cervence, pak uz se zne .
ted je zde take nadherne, teplo, klid , vse je zelene a prvni hoste se uz koupou. Mi co jsme ve vinohrade se take koupeme, ale ve vlastnim potucool smiley. pozdrav vsem
Jitka
Ahoj všichni rád bych se zeptal zda seženu v okolí Zavaly ubatování pro dvě osoby aniž bych je musel objednat a za kolik. Jedeme 23.6.-4.7. Taky by mě zajímalo kolik se dá čekat turistů. Dík
Re: kdo se chystá na HVAR???
23. 05. 2008 22:09
Ahoj všichni rád bych se zeptal zda se dá půjčit v ID motorový člun a za kolik.
Vyjíždím 20.7 do 4.8.Jede tam také někdo v tuto dobu? Dik.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 138
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.