Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Odstranění přepážky u N1

Autor Tom 
Tom
Odstranění přepážky u N1
15. 04. 2008 17:38
Ahojda,
nemá někdo zkušenost co následuje po odtranění přepážky u N1, když mi zastaví policie ať u nás nebo kdekoliv po cestě v zahraničí? Už jsem slyšel od kamarádů mnoho ,,zaručených" zpráv o tom co následuje..., ale tady snad bude více přesných info.
Re: Odstranění přepážky u N1
15. 04. 2008 17:52
Tome, mám Kia Pregio otypovanou na N1/speciál/obytný a odstranil jsem jenom mřížku směrem dozadu, a při technické prohlídce se to tomu technikovi moc nelíbilo. Samozřejmě, že jsem prohlásil, že po dojezdu domů to tam hned vrátím. Tak mi nedal žádný zápis. Tu mřížku tam stále nemám, ale zatím jsem ještě s policií nic neměl. No při demontáži celé přepážky, by to mohl být větší problém. Mám dojem, že ti nikdo nedá věrohodné informace. Jen snad nějaký policista, jak k tomu obvykle přistupují.
Tom
Re: Odstranění přepážky u N1
15. 04. 2008 18:01
ragu napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Tome, mám Kia Pregio otypovanou na
> N1/speciál/obytný a odstranil jsem jenom mřížku
> směrem dozadu, a při technické prohlídce se to
> tomu technikovi moc nelíbilo....

No tohle je Octavia II combi a po odstranění tam nic nezůstane :-) Leda tam dát síťovou mřížku, není to na první pohled vůbec poznat...
Re: Odstranění přepážky u N1
15. 04. 2008 19:04
Tom napsal(a):
-------------------------------------------------------
> ragu napsal(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tome, mám Kia Pregio otypovanou na
> > N1/speciál/obytný a odstranil jsem jenom mřížku
> > směrem dozadu, a při technické prohlídce se to
> > tomu technikovi moc nelíbilo....
>
> No tohle je Octavia II combi a po odstranění tam
> nic nezůstane :-) Leda tam dát síťovou mřížku,
> není to na první pohled vůbec poznat...



No, nevím jestli to není na první pohled vůbec poznat. Vetšinou tento typ vozidla má u úpravy N1 zatmavená zadní okna (tedy ty u zavazadlového prostoru) což je celkem patrné na první pohled. A pak jen stačí mrknout eye rolling smileydo malého TP a máš to. Naši policajti to celkem znají, ale u těch Rakouskejch, Slovinskejch a Chorvatskej si nejsem jistý ničím. eye popping smiley



Upraveno 3krát. Naposledy upravil 4malita (15. 04. 2008 19:09).
Re: Odstranění přepážky u N1
15. 04. 2008 19:28
Mřížka u vozů N1 je povinná jen u nás !!! Jinde v Evropě ji naznají a u nás má být zrušena v roce 2010 na základě (snad zrovna dnes) přijaté evropské směrnice. Takže cizí policajti asi moc buzerovat nebudou - až na HR hranice dojedeš v Schengenu bez kontrol.

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
avatar Re: Odstranění přepážky u N1
15. 04. 2008 20:15
To Hopkirk:

Máš pravdu bohužel máš pravdu, je to naše specialita. To zrušení ale není tak jednoduché. Starých aut by se tato úleva neměla týkat. Co mám info tak to bude platné u aut uvedených do provozu po datumu schválení :-(

Jinak osobní zkušenost: Stěhoval jsem už ani nevím co a měl jsem to celé schozené samo že mě stopnul policajt. Bylo to dost náročné to ukecat, chtěl mi sebrat papíry. Naštěstí to sprovilo pětikilo bez kuponu.
Re: Odstranění přepážky u N1
17. 04. 2008 09:20
Pokud je to auto, které existuje i v provedení bez přepážky, je velká šance, že si toho nikdo nevšimne. Znám spoustu lidí, co jezdí bez přepážky a nic... Nicméně, pokud si všimne, tak na sebrání techničáku a pokutu to každopádně je.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 221
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.