Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Vase obvykla cesta na makarskou z Plzenska + navigace gps?

Autor rhinos 
Vase obvykla cesta na makarskou z Plzenska + navigace gps?
28. 07. 2006 10:53
Letos bych rad jel poprvy sam autem na Makarskou respektive primo do Podgory.Prvotni zamer mam takovy ze bych finalni cestu na pobrezi tahl po stary ceste....tech par hodin mi uz nezabije a asi je to zazivnejsi nez dalnice.Takze bych rad slysel nazor zkusenejsichsmiling smileypripadne ceho se vyvarovat?(kdyz pominu sobotni cestusmiling smiley)
Re: Vase obvykla cesta na makarskou z Plzenska + navigace gps?
28. 07. 2006 12:17
Není to žádná věda, nepotřebuješ ani mapu, dojedeš tam jenom podle značek. Nesmíš jenom v Karlovaci zapomenout opustit dálnici. Pak už se jenom držíš směr Split. Nepojedeš samozřejmě až do splitu, ale kousek za městečkem Sinj, je vesnice Brnadze a zaní odbočíš doleva na Cista Provo. Možná je tam značená už i Makarská. V Cista Provo doprava a pak už furt za nosem až k moři.
Určitě bych nedoporučovala starou cestu mimo dálnici. Od Karlovace dolů na pobřeží jde o nejúmornější zdlouhavý úsek. Letos jsme poprve jeli po dálnici, která je super, ale musíš se vyhnout klasickým náporům v pátek tam a v sobotu domů. My jsme byli na dovolené už koncem června, a to byla dálnice volná úplně. Jsem taky z Plzně, jezdíme vždy přes SRN-směr Železná Ruda, Regen, Degendorf, Passau, Ried, Wels, Graz, Maribor, Zagreb a pak už jsi na dálnici. Jinak Podgora je krásná, byli jsme tam před šesti lety a další rok jsme si ji zopákli.
Re: Vase obvykla cesta na makarskou z Plzenska + navigace gps?
28. 07. 2006 18:53
kdo chce kam... :-)
Jízda je věc názoru ale souhlasím s atnarfusem taky jezdím po staré cestě je to pestřejší a více možností na odpočinek na dálnici jsi vázán na odpočivadla no ale:kdo chce kam.....tongue sticking out smiley
Ahoj,jedeme s malou dcerkou do Promajny k Makarské 14.8 večer.Jestli někdo jedete taky tak se ozvěte můžem dát drink na pláži.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 158
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.