Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Split - Pelješac

Autor Gabča 
Split - Pelješac
22. 06. 2006 15:14
Ahoj,6.7. vyrážíme na Pelješac,už máme zjištěné veškeré možné info,ale ještě bychom rádi zjistili cestu ze Splitu na Pelješac.Prosím,kdo tam jezdíte,poraďte nám nejlepší a pokud možno i nejkratší cestu.Jedeme do Luka Dubrava.Moc děkuji za info!!!!!Do Splitu to známe dobře.Díky!
Re: Split - Pelješac
22. 06. 2006 15:37
No silnice je tam pouzitelna asi jen jedna - podle pobrezi furt dolu do Stonu (projizdi se ovsem uzemim Bosny) a pak odbocit na Peljesac a nazpatek po transverzale pres kopecky do mista urceni. Alternativne jezdi trajekt Ploce - Trpanj, kterej kousek cesty usetri ale jede strasne pomalu a dlouho se ceka nez prijede, takze ve vysledku je k nicemu. V tom pripade se Bosnou nejede....
Re: Split - Pelješac
22. 06. 2006 17:17
Díky,taky jsme študovali tuhle trasu.Je spousta názorů,ale my raději dáme na vyzkoušenou jistotu.Tím trajektem nechceme jet,taky se nám to zdá zbytečné,nehledě na to,že Luka Dubrava je spíš dole.Známí trajekt použijí,ale oni jedou do Orebiče.Jaká je ta cesta po pobřeží,nebude ucpaná?My se tam doplazíme asi až dopoledne.Vyjíždíme ve čtvrtek odpoledne z České Lípy.Takže máme před sebou kus cesty.
avatar Re: Split - Pelješac
22. 06. 2006 18:17
Cesta určitě nebude ideální,je třeba se obrnit trpělivostí,možnosti zácpy apd.Doporučuji jet podle pravidel,dodržovat stanovenou rychlost a nenechat se vyprovokovat troubením a blikáním,kdo chce a má na to ať si jede.Nechte ho klidně předjed,když to dokáže,vy na tom určitě vyděláte a stejně tak i tak na místo v klidu bez zpěchu dojedete.Cesta je přesně tak jak se tady popisuje.Nejhorší to bude mezi Splitem a Makarskou,pak dál by to mělo být lepší.Přeji krásnou dovolenou
kennedy
Re: Split - Pelješac
22. 06. 2006 19:13
Vysvetli my niekto celu cestu do Dubrovnika z Bratislavy...
Re: Split - Pelješac
22. 06. 2006 19:46
Ahoj Gabčo, jeli jsme to dvakrát z Olomouce do Orebiče, první cesta tragédie...po staré a se zajížďkou k delegátce skoro dvacet hodin. Vloni už byla cesta supr, každopádně doporučuji dálnici, po sjezdu u Splitu...v Dugopolje máš více možností: nedoporučuji se hned po sjezdu dát po 62-ce je to samá zatáčka a úzká cesta, ale je vcelku prázdná až do Šestanovace, já už po ní ale nikdy nepojedu. Nejrkratší cesta není ta nejlepší. Beru to tak, že jsme v Dugopolje byli asi po deseti a půl hodinách. Byli jsme tam nad ránem, což znamená jedu až nahoru na šedesátku na Brnaze,Trilj, Cista Velika, Cista Provo....cestou je tam OMV, takže plus na cestě. V Cista Provo stoprocentně dolů na Šestanovac a tam máš na výběr. Dál pojedeš buď dolů a dál po magistrále, nebo odbočíte vlevo a pojedete po té šedesátdvojce, ze Šestanovace je ta cesta už sjízdnější je na ní víc rovinek a řekl bych míň policajtů. To ale neva stejně jeďte radši podle pravidel, cesta je tam tak na 80-ku maximálně stovku po delší rovince. z Vrgoracu potom těma kopcovitýma serpentýnama až do Ploče, tam to má trošku výhodu v tom, že tam jsou stoupáky s víceproudovkou, takže můžeš předjet brzdy..., což na Makaře...teda jako na magistrále jde dost stěží. Ale i tama jsem jel a moc jsem se stím vrámci možností neštval. Jo jak pojedete tím údolím Neretvy, jak tam jsou ty stánky s pokropeným ovocem, tam jsou fajn rovinky, ale dejte tam bacha už jsem tam ty polísmeny taky zahlídl, já to většinou ale řežu, jak to jde, to víš jedem na jeden zátah a řídím sám. Potom projedete BiH (Neum), za ním je v kopci taky vcelku fajn benzínka, tam jsme taky už brali na cetě nazpět, ale tanknout můžete i po cestě tam. A potom už odbočka na Pelješac a jste tam.
Trajekt také vynechávám. Ještě poradím možná....dotankujte si ve Slovinsku v Mariboru...nonstop OMV. Vyměňte si na ten mravenčí úsek dálnice ve Slovinsku 2x200 tolarů, vyhnete se špatně vráceným penězům, je to totiž pakatel a nestojí za to po pár kilometrech přijít na to, že vás oškubali. Na benzínkách si to spočítejte a plaťte přesně, my vozíme samý deseti a dvaceti eurovky. Tankujte si sami!!! Jinak kdyby jste chtěli vědět něco dalšího, tak písněte na maila, měl by být přístupný.
Dobře dojeďte a hlavně ....cestou klídek a bez stresů...jedete na dovču, ahoj Karel...
avatar Re: Split - Pelješac
22. 06. 2006 20:18
Tak jak píše Karel pokud nepojedeš úsek od Dugopolje v noci nebo časně zrána doporučuji jet na Trilj, Čista provo. 62-jkou se bohužel jet nedá, ta už bude druhým rokem zavřená kvůli výstavbě dálnice.
Re: Split - Pelješac
23. 06. 2006 07:25
Na Pelješac jsem jel už několikrát a vloni jsem zkusil i cestu přes Vrgorac a bylo to dost hrozný. Nejhorší je to u Šestanovače. Úzká silnice (špatná) mezi kamennými zídkami. Proto zase budu jezdit z Šestanovače do Brely a dál po magistrále.
Re: Split - Pelješac
23. 06. 2006 15:17
Karle,díky za vyčerpávající info!!!Čím víc se blíží termín odjezdu,tím víc z toho mám obavy.Do Splitu to bude v pohodě,ale dolů dorazíme někdy ráno,navíc sebou máme tříletou dceru,takže si umím živě představit,jak bude protivná a my hotoví.Můžeme se s manželem střídat,ale stejně většinou řídí on a já zaskakuju jen když už je grogy.Musím si opsat názvy těch měst a pojedeme dle tvojich zkušeností.Tak hurá na moře,snad se někde nezaseknem v zácpě.Loni jsme jeli do Trogiru už po nové dálnici a bylo to úplně v pohodě až na místo.Tak ahoj Gabča
Re: Split - Pelješac
23. 06. 2006 19:52
Gabčo, jen ještě drobnost, myslím a není to jen moje zkušenost, že děti tuhle štreku snášejí nejlíp ze všech. Když jsme jeli poprvé, malýmu byly tři roky a to jsme zažily tu nejhorší cestu tam. Musím napsat,že on byl OK...a my se ženou KO. My mu vždycky tu sedačku podrazíme takovým tím umělohmotným plovákem, jako měli v pobřežní hlídce, takže je v bezpečí, pevně připoutaný a v polosedě, v pololeže. Pod nohy mu vrazíme nějaký zavazadlo a na něj deku, aby mu nevisely nohy dolů a měl je v pohodě.Má tam prostě potvůrka takovej veget.
Letos, jestli vše vyjde už nepojedem Favoritem , ale něčím trošku lepčím a prostornějším.Tak to bude určitě zase v klidu.
Luďku díky za info, jen prosím písni mi, odkud je šedesátdvojka uzavřená.Jestli hned od Dugopolje, tak tama už nepojedu....jestli až ze Šestanovace, to by mě mrzelo, mě se prostě na magistrálu nechce....ale asi budu muset.
V tom případě vyjedu z Olomouce už okolo 15.30-16.00 ,abych projel Makara ještě v přítmí, ale co budu dělat v šest ráno na Pelješacu...to teda nevím. Bylo by asi blbý budit tak ráno domácí a očumovat ubytování.
Ahoj Karel...
Re: Split - Pelješac
23. 06. 2006 20:20
Naše malá loni prospala skoro celou cestu.Naštěstí máme prostorný auto a klimošku (bez toho bych snad ani nejela).Nám se podaří dorazit tak někdy kolem poledne na Pelješac a to bude asi pěkný vedro.Teď jsem koukala na předpovědˇpro Dubrovník a Pelješac na příští týden.Pořád tak 33-35 přes den.Snad neusneme tím horkem ještě v autě!!!My to máme dost daleko přes Čechy,jsme z České Lípy a tak čtyři hodiny nám trvá než se vymotáme ven.Pak už to docela jde.
Karle a kam jedete na Pelješac?spinning smiley sticking its tongue out
Re: Split - Pelješac
23. 06. 2006 21:50
Gabčo byli jsme dvakrát v Perně, je to hned za Orebičem. Letos uvidíme, začnem hledat na severním pořeží, v některé z těch menších osad, chceme jen moře, slunce a klid, jsme autem, takže obchod, pečivo, zeleninu a ovoce a hlavně zmrzlinu si někde najdem, je tam možnost i jižního břehu a to buď Žuljany, nebo Borak-Dingač...no uvidíme. Asi máme vcelku štěstí, že vyrážíme z Olomouce...a to hned v klídku po dálnici. V Mikulově jsme tak za hoďku a půl. Pojedeme asi buď 25.7. to je myslím neděle, nebo hned potom v úterý. Manželka dnes omrkávala agentury po netu a i na náš termín je všady hodně volno, takže myslím, že seženem v klídku ubytování do 35-ti eur za noc.
Žena vytipovala i pár domů, kde se přímo zastavíme na čumendu. Jsme skromní, nemusíme mít apartmán o několika místnostech, stačí nám pokoj s kuchyňským koutem. Koupelka, wécko...no a hlavně nějaká ta teráska, tam kde jsme jezdily doposud měla domácí terasu v jednom pokoji i na východní stranu, takže už na oběd tam byl chládek, bylo to tam vcelku fajn...ale znáš to změna je....
Hezký večer, Karel
Re: Split - Pelješac
24. 06. 2006 21:19
My jedeme už 5.7.,naskytla se nám možnost vyrazit o den dva dřív,tak už pomalu nakupujeme jídlo atd.Máme apartmán,kde je jedna ložnice,kuchyň s obývákem (rozkládací postel) a koupelna s wc.Hlavně je tam boží,že k moři je to asi 30m,pláž je přímo před domem.takže pro naší Kačku naprosto ideální.Už se jen modlím,abysme odjeli v pohodě,malá má teď nějakou střevní chřipku,do toho jí rostou poslední stoličky,tak snad proboha bude v pořádku než vyrazíme.
V domečku,kde budeme kromě nás už nikdo nebydlí,takže budeme mít naprosté soukromí.Teď jsem někde na netu četla,že je tam dost vedro,ale pořád lepší vedro u moře než v paneláku!!!
Tak hezkou dovolenou,ať se vám tam líbí!!!
Re: Split - Pelješac
26. 06. 2006 14:31
Ahoj Gabčo,...jé taky bysme chtěli takový fajn místo, tak uvidíme. Jo s těma drobnýma nemocema...tak to nemám dobrý zkušenosti, vloni jsem jel lehce nakřáplej a nakonec jsem proležel čtyři dny na apartmánu, smůla. Letos to mám zase, ale sem s tím zatočil, nechal jsem si udělat výtěr krku a ty potvory co mě trápí přeléčím rychlenýma antibiotikama. Takže by ta pořádná opalovačka a šnorchlovačka měla letos klapnout.
S těma vedrama bych to tak černě neviděl, děcka to v rozumné míře potřebujou, no a já taky, žena se s malým Kadlátkou napoledne schovávají, já se máznu, nakrájím misku melounu, uvařím pořádnýho turka a smažím to jak se dá....prostě mi to vyhovuje. No a oni za mnou zase okolo druhé přifrčí a blbnem až do večera.
Jo ještě k tomu termínu, tak jsem to v minulým příspěvku blbě napsal, neboť chodím pracovat i o víkendech a nerozlišuju mezi nedělí a třeba úterkem. Taky bysme si letos chtěli taky tak dva dny nadběhnout, proto bysme chtěli vyrazit už v neděli z Olomouce oklo 15-té nebo 16-té hodiny, dám přednost odpolednímu vedru přerd příjezdem na Pelješac okolo 6-té až 7-mé ranní.No vlastně uvidím, kdy budu sjíždět v Dugopolje, podle toho pojedu buď ze Šestanovace na Vrgorac, nebo kdyby mi to vyšlo ještě v noci nebo nad ránem přes Makara, tak by to taky šlo.Jinak přes den magistrálu jednoznačně zavrhuju.
Tak ať vám to vyjde,... zdraví, sluníčko, moře ,domácí....a kdyby se ti třeba chtělo, tak po návratu písni budeme rádi, třeba i na maila, mám ho myslím zpřístupněnýho...Hezký den, ahoj Karel...
Re: Split - Pelješac
26. 06. 2006 16:25
Ahoj Karle,mám prosbu,včera jsme s manžou študovali cestu.Nemohl bys poradit?Od Dugopolje je to lepší po pobřeží nebo objet Biokovo?Já jsem pro objetí hor,nechce se mi riskovat nějaká zácpa.No a moře si budeme užívat 15 dní,takže ty hory bych i rádá viděla.My budeme vyjíždět ve středu 5.7. kolem čtvrté,bohužel to máme z Č.Lípy tak tři-čtyři hodiny na hranice.Takže ať počítám jak počítám,tak na Pelješacu budeme až tak kolem 10-11 hodin dopoledne.Taky pořád nevím,jestli jet trajektem z Ploče do Trpanje nebo to objet?Naštěstí nás domácí ubytují hned jak přijedeme a nebudeme muset čekat až třeba uklidí atd.
No a co se týče toho vedra,tak pořád lepší vedro u moře než ta hrůza tedˇtady!!!U nás to děláme opačně,já jsem sluncemil,takže taťka přes poledne vždycky zaleze s Kačkou do apartmánu a chrupou spolu a já se sluním nebo taky popíjím kafčo ve stínu.Ježíši....já už se nemůžu dočkat!!!!
Taky vám přeju krásnou dovču,hlavně klid a pohodičku a kdybys měl chvilku,písni mi něco o té cestě!!!!!
Ahoj Gábina
Re: Split - Pelješac
26. 06. 2006 19:53
Ahoj Gábi, doufám že se na nás tady ostatní nebudou zlobit, vypadá to tady jako na soukromém vlákně....ha ha.
Tak teda moje rozhodnutí pro cestu Dugopolje-Pelješac je letos a to po uvážení z předešlých dvou cest takové.
Každopádně se musíte dostat do Šestanovace a to z Dugopolje po E71 až do Brnaze, tam se dáte po 60-ce vpravo dolů na Trilj,Cista Velika, Cista Provo. V Cista Provo se dáte dolů po 39-ce na Šestanovac. V Šestanovaci máme dvě možnosti: Já když tam budu oklo 1-né až 2-hé hodiny ranní, tak se dám dál dolů po 39-ce až do Bašky Vody a potom dál po Jadranské magistrále to je po 8-ce přes Makarskou, Podgoru, Gradac až do Ploče.
Ve druhém případě a to když v Šestanovaci budu později, tak pojedu v Šestanovaci doleva a to po 62-ce, která je teda zpočátku ještě klikatější, ale je daleko klidnější a to i přes den, jel jsem tama už dvakrát a dalo se to. Pojedete tedy dál po 62-ce na Grabovac, Zagvozd, Biokovsko, Zupa, Cejl, Vuletiči, Dragljane, Ravča do Vrgoracu. Ve Vrgoracu se dáte směr Ploče, jestli si to dobře pamatujeme, tak to tam bylo dobře značený. Pojedete přes Vinu, Umačani, Draževitiči, Straševica, Zapadna Plinaeračko Blato. Do Ploče pojedete jen v tom případě, že se rozhodnete jet trajektem. Jinak je tam před Pločí odbočka na E 65 směr Opuzen, Neum.
Díval jsem se i na to vlákno, jak se ptáš na ten trajekt, my v tomhle nemáme zkušenosti, já osobně bych ti doporučoval trajekt vynechat. Nevěřím tomu, že když se ti tam dítě probudí nebo už bude vzhůru, tak se bude těšit na lodičku. Myslím, že bude otravné a na to je jedinej lék, být co nejdříve na místě a pořádně se jít vykoupat do moře, potom z vás všechna únava spadne.
Soudím tak podle toho, jak se chová náš syn, když už jsme těsně před cílem. Na to je dobrý zpustit ó Mc Donald chajdu měl....a doplňovat a zpívat a zpívat....
Navíc cesta údolím řeky Neretvy je vcelku pohodlná, jsou to rovinky s hezkou krajinou, spousta vody okolo, typické stánky s kropeným ovocem, prostě to znamená, že už budem brzy na místě. Až zase na Pelješaci začnou kopce a potom záleží, kam máte namířeno, jestli to bude severní nebo jižní pobřeží, jestli to bude Ston, který je hned na začátku, nebo třeba zátoka Loviště, která je až na konci cesty po jižním pobřeží.
Cesta na Pelješac je opravdu zdlouhavá a snad proto tam pořád najdeš místa který jsou klidnější...No až bude dálnice až do Dubrovníku, tak to bude snadnější, ale to už to taky bude možná na Pelješaci vypadat jak na Makarské...
Kdyžtak ještě písni....Ahoj Karel...
Re: Split - Pelješac
26. 06. 2006 20:27
Ahoj Karle z Ol. můžeš mi prosím Tě napsat, jak dlouho Ti trvala cesta z Dugopolje do Ploče? Já jezdím do Budvy v Č.H. a cesta z Dugopolje
přes Šestanovac a dále po magistrále do Ploče mi trva průběžně kolem 3hod.
Díky.Pepe
Re: Split - Pelješac
26. 06. 2006 20:54
Ahoj,
dovolil bych si pár slůvek přihodit do Vaší teorie cestování akudy kam...někdo tu píše jel jsem kuty tudy a tam je to nej přátelé já jezdím asi tak 3 rokem do Chorvatska až do Dubrovníka každej týden v pátek tam a hned zase v ¨sobotu zpět. Takže si troufám říct že jsem již trošku to chorvatsko poznal..Takže pár slov k dálnici je super ale ve špičce ale úplně úplně na houby ještě pořád je svedená třeba do jednoho pruhu a to pak jsou kolony a kolony, ale předně je třeba říct že jestli je to toho 6.7. tak pak to ješt nebude tak hustý..ono první peripetie určitě přijdou již ve Slovinsku tam to taky stojí za to, ale i to se dá objet a to doslova poli a vyjedete prakticky u hranic a nečekáte ale to vám raději radit nebudu...co se týká vlastní cesty tak není třeba se bát žádné bosny jak tady nějací jako že je to přes Bosnu ano je ale nikdy nebyl jediný problém jen tam prakticky vždycky měří to je jediné. Takž já jezdím po staré krásná cesta a když to trošku znáte nebo se chytnete autobusu tak jedete jak po másle a nic Vám nehrozí oni to tam znají vyjedete bez problémů na brele a pak jedete cestou prostou..v této době ještě na makarské a tam nejsou kolon yty jsou az tak v půlce července a to je pak lepší odbočit v Šestanovaci do hor ale cesat je to opravdu realy pro zkusene, srázy bez svodidel úzké atd..a vyjedete na ploči ale zas je tam klid ale cesta fakt fuj jinak se dá sjet na tu brelu...No a pokud pojede po dálnici tak na konečnou a pak buď Split nebo nahoru zpět na magistrálu ještě se dá do hor a to nemyslím 62 ale hory jako hory ale tam nejezděte pokud tam chcete dojet zdarví..u nás jsou cesty totiž třeba druhé třídy rozbyté ale pořád je tam asfalt ake tam ne tam je polňačka a najdnou rozcestí a rozhodnout se kam se vydat je někdy složité.. takže asi nejrychlejší je jet zpět na magistrálu protože po pobřeží hrozí např. v Omiši zase fronty to b yjste apk museli třeba jet na Gata a tama ale tam jsem tk párkrát jel a taky pro otrlé.. jedinou trošku nevýhodu má stará cesta v tom že tam j epořád někde nějaké omezení rychlosti a vy nevíte jestli je zrušené či nikoliv a někdy měří ale pořád na stejných místech takže až to budu vědět na beton kde letos tak to tu můžu vyvěsit a příroda taky pěkná. Takže asi tak a není čeho se obávat neb cesta na Pelješac je prostá. Jedině je tu ještě jedna možnost ve slovinsku je takový kousek dálnice hned za hranicema stojíte tam jak otruba ve frontě a to kvůli pár kilákům tak jak projedete přechod tak hned sjet je tam benzínka tak ten sjezd je před tím a pak jeete trošku po staré ale kousek a vyjedete na kruháči na konci té dálnice...
Re: Split - Pelješac
26. 06. 2006 21:51
zdravím Ondru!Moc se Ti omlouvám,ale v těch Tvých "pár slůvkách"je takový zmatek,že pojedu přes Bosnu bez farplánu a určitě dojedu taky.Nevím,nevím,jestli si z Tvého románu někdo něco vezme.thumbs downJá raději ne...
Ondra
Re: Split - Pelješac
26. 06. 2006 22:06
..přiznávám že věty jsem poněkud opoměl v zápalu oddělit např. tečkami a že návaznost na jisté úseky věk jsou trošku zmatečné kajícně se omlovám a panu BRAD se omlovám že jsem se dovolil dotknout jeho brylantně vyvedené češtině a jeho slohovému vyjádření. Ale přesto jsem se dotknul všech témat a cest tímto směrem ale j epravdou že ten kdo to nezná se vtom nemusí vyznat, ale i tak o bosně jsem neřekl slovo krom toho že je to přes ni a že je to bez problémů...
Re: Split - Pelješac
26. 06. 2006 22:19
tak se zase ,Ondro,tak nečil.Nemyslel jsem to zas jako nějakou joookritiku.Já se na tu cestu přes BiH těším/jezdím rád kamkoli/.A co teď sleduju forum,po dálnici to teď asi stojí za h.Ale hlavně,že se tam dolu dostanem,ne?
ka-spel
Re: Split - Pelješac
27. 06. 2006 03:17
2 Karel z Ol. :

Tak to se uvidíme na Pelješaci - my jsme z PV a jedeme tento čtvrtek.
Re: Split - Pelješac
27. 06. 2006 07:26
Zdravím všechny přátele Pelješacu. Tak se mi zdá, že na tomto místě se sešlo hodně skutečných odborníků na dopravu na Pelješac, měl bych malý dotaz. Jak vychází benzin v Neumu? Je levnější oproti Chorvatsku nabo je to v podstatě jedno? Děkuji za informaci. Vyjíždím 14.7. do Luka Dubravy- samozřejmě proti všem radám, které se tu vyskytují v pátek, takže s některými účastníky této diskuse se možná potkám. Ještě jednou díky.
euro
Re: Split - Pelješac
27. 06. 2006 09:12
to je zajímavá myšlenka,ale já mám lepší!
co takhle dojet si pro benzín/naftu a potraviny do černý hory?
hned u hranic v městečku Herceg Novi je totiž supermarket a prý levněji než u nás,co vy na to?cestou samozřejmě Dubrovník,to je snad jasný......
Pak by se dalo dojet až na Pelješas úplně prázdný a nakoupit třebas druhý den
Re: Split - Pelješac
27. 06. 2006 12:29
Radek67:

My budeme v Luce od 6.7. do 20.7.Máme "Blaženku" na kraji osady.Jsme čtyři - já,manža,naše puberťačka a malá tříletá prďola.Tak se stavte na vínko!!!!!
Re: Split - Pelješac
27. 06. 2006 12:46
Gabča:
My tam budeme 15. - 24.7. v sestavě 3x rodiče, 3x tříletý potěr a 1x 10 letá asi už taky puberťačka (není to brzy?). Máme Nedělku. Sice to tam neznám, ale myslím si, že se potkáme.
Re: Split - Pelješac
27. 06. 2006 14:31
radek67:

My to tam taky neznáme,jedeme tam poprvé.Ale co jsem slyšela,je to tam krásný.Tak třeba dáme kávičku nebo vínko.A pošlete tu vaši skoropuberťačku za tou naší.Určitě si budou rozumět.Jo a není to brzo!Ta naše má pubertu už tak čtyři roky,přesně od deseti!!!
Tak hezkou cestu!
Re: Split - Pelješac
27. 06. 2006 18:25
Pro Radka, já tankuju na cestě na Pelješac podle potřeby na zhruba vytipovaných místech....Nejde nám ani tak o cenu, jako spíš o kvalitu,...venku nikdy nevíš.
Doma v Olomouci každopádně do plna Shell V-power, to se prostě vyplatí. Potom pokaždé dotankuju do plna v Mariboru...OMV, Když se zadaří a vyjde to, tak potom zase dotankuju na Cista Provo ....OMV.Potom těsně před odbočkou na Pelješac je v kopcit za Neumem benzínka, tak tam jsme taky už brali a byli tam fajn lidi. Netankuju přímo v tomhle pořadí, jsou to prostě pumpy, na kterých jsme už brali a rádi se tam zastavíme.
Jinak teda pro vás všecky MĚ TEDA ŠTVETE....HA HA....my na Pelješac dojíždíme právě toho 24.7. brzo ráno...Na tu Blaženku jsem taky koukal u paní Koucké...vcelku fajn místo, jen to myslím bylo úplné soukromí v domě, že???
My pojedem také omrknout Luku Dubravu, chtěli jsme ještě Sreser a nakonec Žuljanu. No ještě uvidíme. Gabčo a Radku mohli by sme vás tam potkat, ale stejně nevím, kdy odjíždíte zpět domů, myslím toho 24.7. ve kterou hodinu,...bodlo by nějaké info...ale nechci vás zbytečně prudit před odjezdem. Tak se opatrujte....máte to už za pár....no taky se už těšíme...Ahoj Karel...
Re: Split - Pelješac
27. 06. 2006 21:26
Karel z Ol.

Karle,bohužel toho 24.7. my už budeme doma.Odjíždíme z domova 5.7. a 20.7. na noc se vracíme.Co se týče "Blaženky",tak je to domeček,kde nahoře bydlí domácí a spodek je apartmán jen pro jednu rodinu.Ideální!K moři kousek,je to na konci osady,takže klídek.No já už chytám cestovní horečku,pomalu zase začínám být pro všechny nesnesitelná a uklidním se až nasednem do auta a odrazíme od domu.
Třeba se domluvíme na stejný termín za rok.My jedeme jen s dětma a nějací fajn parťáci by se nám hodili.Na ty večery na terase a na pláži.To byste museli vyrazit dřív,abyste nás stihli.
avatar Re: Split - Pelješac
27. 06. 2006 22:36
To Gabča: My budeme v Luce již od 1.7. a budeme v tom kopci nad Vámi u Indiry. Určitě se taky rádi seznámíme s příjemnými lidmi a pokecáme při skleničce. Pokud uvidíte na pláži 4člennou rodinku s plzeňským nářečím a přerostlými dětmi, tak jsme to my ze Šumavy od Klatov. Vyrážíme v pátek dopoledne, zdraví Zdeny z KT.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 195
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.