Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?

Autor tony66 
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
17. 06. 2008 16:39
Docela slušný příspěvky,hodné názvu vlákna....confused smiley
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
17. 06. 2008 16:41
Z dialnice Bratislava Wiedeň je odbočka na Graz pred mestom,funguje to už od 2007 a je to komplet mimo mesto
Fogís ČB napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Docela slušný příspěvky,hodné názvu vlákna....confused smiley

Souhlasím s tebou,jsou to bezohlední "pitomci",kteří asi neumí číst.
Fido máš pravdu,přidávám se. Více tu čtu než píšu. V loni informace z fora pro jízdu autem bezvadný, ale ten nepřehled je na škodu. Sám jsem se tím prokousával,nový čtenář spíž založí nové vlákno , než by tady hledal. Takže, kdo už jste se vrátil?
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
17. 06. 2008 21:53
Jo, jo, je to tak, tohle fórum jde fakt do řiti, jak je možné se přesvědčit z mnoha příspěvků v mnoha vláknech, které s danými vlákny absolutně nesouvisí a tato vlákna zahlcují nesmyslnými příspěvky včetně urážení se navzájem. Takže vážení přátelé, přeji Vám všem pohodovou dovolenou a na tomto fóru, pokud se nevrátí k normálu, (čemuž nevěřím) končím. Ahojconfused smiley
Petr
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
17. 06. 2008 22:18
Hulčo, nenech se odradit. Proti blbosti je třeba bojovat. Takhle ničemu nepomůžeš. Víš co se říká? Moudřejší ustoupí a proto se svět točí podle blbců.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
17. 06. 2008 22:46
Ale nejde. Na každém foru máš z 80 procent balast, kterej ti nic nepřinese. Dotazy se opakují, lidi se ptají přímo na jejich konkrétní problem, občas dojde k nesváru atd. Každýho zajímá něco jinýho a ne každej příspěvek něco dá všem. Já třeba na fóru DOPRAVA čtu všechny příspěvky, ikdyž se ani vzdáleně netýkají mojí letošní dovolený. Pomahá mi to udělat si celistvější obrázek o možných problémech na cestě za dovolenou a o Chorvatsku vůbec.
Fóra všeho druhu čtu poměrně dost a tady jsme na tom ještě dobře. Jinde to už začíná připomínat chat. Podle mě stačí když se tu nebudem vzájemně napadat, koneckonců jde nám všem o totéž - o příjemně strávenou dovolenou.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil valeri (17. 06. 2008 22:48).
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
17. 06. 2008 22:53
Já vím, ale myslím si, že před rokem to tady byla lepší sestava přispěvatelů a je škoda, že to zklouzává do takového balastu. Jako nováček bych se tady asi těžko orientoval a asi hledal info spíš někde jinde.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 05:36
Je na tom hodně pravdy, stejně jako na faktu, že už není moc co objevovat a tak lidé spíše plkají. Ideální jsou vlákna podobná tomu které založili Tomm a Rosmarine (Českolipští...), tam můžeme krafat do alelujá a nikoho to nepobuřuje. Je ale jasné, že nově příchozí při pohledu na tu změť výkřiků v přínosnějších tématech raději založí nové než by se tím prokopával. Tak jako tak to pro mě rozhodně není důvod abych se teatrálně doživotně odhlašoval (nic ve zlém Hulčo), neboť stále platí, že pokud se někdo alespoň trochu rozumně zeptá, vždy dostane odpověď a to je hlavním účelem celé této legrace.

Jo a až se za týden vrátím (dá-li Bůh), rád sem napíšu průběh trmácení.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Alda (18. 06. 2008 05:37).
S tím nedodržováním témat je to problém u více podobných diskuzních fór. Ať si každý vzpomene, když začínal přispívat jaké to bylo, než zjistil ,jak to na fórech chodí. Zde dost také vadí veliká duplicita témat. Na některých fórech mají vedle hlavního administrátora ještě tvz. moderátory, kteří mají na starost určité bloky zájmových oblastí. Když někdo založí duplicitní vlákno, okamžitě ho zamyká a příspěvek moderátor přesunuje do správného. Neslušné příspěvky se prostě mažou a když někdo nesmyslně tlachá, tak moderátor vstupuje do diskuze a upozorňuje, případně maže též..
Je fakt, že ve velikém rozsahu tohoto diskuzního fóra jako celku by to asi chtělo moderátory na plný pracovní úvazek což je jistě nereálné, takže vše bude při starém, stesky na balast budou dále a jak řekl Jarda Cimrman ( ne ten o fórasmiling smiley "můžete s tím nesouhlasit, můžete i nadávat, ale to je asi tak vše, co s tím můžete dělat".yawning smiley
Anonymní uživatel
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 08:44
S Fidem, Valeri(m),dr. Stanleyem, Hulčou,Aldou nelze než souhlasit. Když jsem vloni do tohoto fóra vstupoval, byylo čisté, nebylo zamořené vulgaritou a netolerantnosti jako nacházíme na diskuzíchu rádoby zpravodajských novinek.cz a aktuálně.cz. Bohužel, i sem pronikla zejjména netolerantnost a za ní i vulgarita. Bylo by fajn toto eliminovat, jen v této chvíli nevím jak.
Pokud jde o věcnost- pak se domnívám, že je tu skupina vláken, která věcná opravdu jsou, pak skupina vláken "skupinových" např. "mé" Českolipští, která jsou opravdu pro určitý okruh lidí a nemusí pobuřovat apak vlákna, která začínají být konfrontačními, už jen tím, že v svém názvu nesou výkřičníky. Jenže mou volbou je účastnit se aktivně, účastnit se méně aktivně anebo se neúčastnit diskuze na takovém vlákně.
V jednom však pro se be mám jasno: je dobře, že celkově toto fórun je uvolněnšjí a že není jen bedekrem. A pro sebe mám jasno v tom, že se tu účaartní řada prostě fajn lidí. A ti nefajn, ti mi časem budou ukradení.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 08:48
2 Tomm,naprostý souhlas!thumbs up
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 12:08
To Tomm
já jezdím do Y a HR asi 30 let toto forum čtu netuším jak dlouho dokonce jsem byl nucen změnit i nick z d33 na d.33 protože jsem zapoměl heslo i mail z mých mnoha (pro ty co jinde reší kdo má jakej nick tak to je číslo parcely v kempu kam už 15 let jezdím).Řekl bych že forum je stejné jako společnost a jedinou modlou se stávájí peníze a bohužel asi největší hova.. jsou ti co je nemají, protože sleduji i vlákno jachting jezdíval jsem do Y s plachetnicí třidy 420 to bylo supr ale když jsem svezl moji ženu půl roku po svadbě tak jsem bohužel změknul a těď jezdím nudu gumák motor ale je tam nějakej Standa podle fotek bych musel prodat barák a ženu strčit na E55 abych si mohl koupit jeho auto a loď a přesto píše slušně a snaží se poradit. Na druhou stranu když napíšete že dáte 30 Ěček za to že jste 15 metrú od moře v kempu popřípadě že nemáte supr auto jste deb...Teď jen dotaz netušíte co je z Karlem z HK když jsem ještě jezdil 15 starým Fáčkem s vlekem byl pro mě vzpruhou, že on také z Fáčkem jezdil někam do kempu naposled psal někdy loni že jede bez děti a vleku.Jestli to teď čte tak mu přeji pevné zdraví a mnoho let v HR loni poprvé odjel kluk se svojí holkou o týden dřív než já a žena a bylo to Karle supr.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 13:45
A jaká byla cesta, jachtaři? grinning smiley Hele, nebylo by lepší se vykašlat na invektivy a začít se věnovat tématu? Vztahuju to samozřejmě i na sebe.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 14:03
Co tak založit nové téma s přívlastkem 2008...?? Ať se nemusíme prodírat 26 stránkama..yawning smiley
Tak už se někdo letos vratil? Zatim jen tlachy o ničem konstruktivním jsem se nedozvěděl.
Anonymní uživatel
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 14:50
To d.33:

Já na tomto f´¨oru jsem teprve do loňského léta, před tím jsem na něm nebyl ani pod jiným nickem. Já totiž toto fórum objevil až vloni. Proto tě asi zklamu, ale o zmiňovaném Karlovi nevím vůbec nic, jen to, cos napsal ty. Tvůj postřeh o lodích a autech je asi trefný, je v něm spousta pravdy. Na druhou stranu- onen Standa sice na ten člun a auto má a pořídil si je, ovšem právě v jeho případě bych nebyl příkrý, ze všeho, co jsem od něj četl, čiší, že se z toho opravdu raduje a má to rád(mínáím hlavně loď). On nebude z těch, kdo se tu potřebují vytahovat. Tu tendenci vytahování pozoruju zde od chvíle, kdy se rozvířila kauza PAŠTIKY, ta to odstartovala včetně vulgarizmů a urážlivých výroků.
Za sebe- já se na svou marinizuci chastám příští rok, bude to sice loďka opevná, nicméně v třímetrové délce a nechci jien pro Jadran, ale i pro Labe a Vltavu. Je těžké mi vyvracet názor, že si věci pořizuju pro svoji potřebu a svou rados a své rodiny a není třeba se vydávat na odiv.
Proto si vážím Vaška z Kosmonos,Bessyho, Vojto62 a dalších lidí, vážím si těch, kdož sjou schopni polemiky a respektu k názoru druhýho.
Na druhou stranu se nesnížím k tomu, abych tu nasazoval psí hlavu Slovincům kvůli dálniční známce a zároveň chápu Chorvaty, že nemají radost z toho, že si vozíme "kompotovanej" guláš a roštěnky z domova. Připouštím, že touha po dovolené u moře spoustě z nás nutí drastická úsporná opatření. Nepatřím ani k těm, kdo se tam stravují v jen v restauracích, ale moje auto nemlátí břichem o silnici pod náklademkonzerv. je to můj postoj, mé řešeníí, nikomu je nevnucuji, bˇyt svůj názor k některým věcem dám nepokrytě najevo. neurážím příi tom nikoho, a pokud se mnou někdo nesouhlasí, ať svůj názor vyjádří formou slušnou, ne vulgarizmy. Myslím,že věkem tu patřím k té starší polovině spektra a je mi úplně fuk, co si o mně myslí zejména někteří. Ale se spopustoulidí z tohoto fóra se jednou snad sejdua budu rád, protože to jsou lidé příjemní, milí a vstřícní.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 15:40
Na tomto foru jsem přispěvatelem již 2 roky, dříve pod jiným nickem.Řadím se také k té starší části populace a můžu jej potvrdit názorové předchůdce, Tomma, d.33 atd.
Jen mě zaráží, kolik špatného mezi námi je.Oni cizinci mají o nás Češích jednu velkou pravdu,: vy jste ctižádostiví, pracovití, milí lidé, ale ta závist, která ve vás je vás zničí, nebo přinejmenším vaše renome vydatně pošramotí.

S tím mi nezbývá, než se ztotožnit. mj. nechápu jak jste Tommovi mohli dát červený palec. Ten názor je nadevše pravdivý.

Howgh
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 15:49
Tak teď jsem z legrace opsal údaj o počtu návštěv toho vlákna a odečetl údaj který jsem si napsal na papírek ráno kol sedmé hodiny ranní.
Vyšlo mi, že zde za tuto dobu měly tyto stránky neuvěřitelných cca 1150 návštěv.
Tak hoši, chce to trochu úcty k těm, kteří sem v bláhové naději zaklikali s tím, že se něco dozví o cestě svých předchůdců a něco si "snad" z toho vezmou pro svou vlastní letošní cestu.
Takže asi nekrafat a když jsem ještě letos nikde nebyl tak se nepředvádět a držet ústa.yawning smiley
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
18. 06. 2008 17:05
Souhlas s Jelimanem, už tři dny žádná věcná informace.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
19. 06. 2008 08:06
...i když to nepatří do tohoto vlákna...(sorry Kudu a všichni), dávám souhlas Tommovi. Balast existuje na všech diskuzích. S tím je potřeba se vyrovnat. Myslím si, že lepší než třeba tzv. ignore-list je prostě na agresivní a jinak nevhodné příspěvky neodpovídat, ignorovat je, jako by tam nebyly...pokud jejich pisatel zjistí, že nemá odezvu (živnou půdu, reakci, atd.), sám vycouvá. Píše je totiž proto, aby nějakou odezvu dostal ! (...a tím se dostal zpět do z nejrůznějších důvodů ztracené rovnováhy...)
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
19. 06. 2008 08:42
Všechny zdravím.

Vrátil jsem se včera a cesta tradičně přes Maďarsko bez nejmenšího problému. Dokonce se mi chce tvrdit , že i ti policisté co tam stáli loni tak jsou tam ti samí. Platby kartou a v Chorvatsku po staré dolů do Tučep. V sobotu přijeli známí kteří jezdí zásadně přes Rakousko a taky nehlásili nic zajímavého. Jen to počasí letos nevyšlo. Takové nepamatuji za dobu co tam jezdím. Přeji všem šťastnou cestu !!!! M
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
19. 06. 2008 15:32
To Baar
Jedu za týden , copak bylo s počasím ? a jak dlouho tam jezdíte, že nepamtujete špatné počasí ?? Osobně jsem tam nezažil špatné počasí , vždy to vyšlo ,a lespoň prozatím :-)
Tak letos mi docelas cestou zaskočili Slovinský policajti. Nejdřív mi těsně před mýtnicí předjelačerná kombi Octávie a říkal jsem si co je to za blba co se ptam tak blbě natlačil, bylo to dost na fest. No a pak za mýtnicí ta samá Octávka rozsvítila nápis Policie a atd a pak z ní vylezli dva v cilvilu chlap a ženská. Pán si hrál na hodného a komunikoval a drsná Xena prubovala papíry mé a auta. Nevím proč vylovili tak drsně zrobna nás. Snad jim padli do oka antikorové nášlapy a rámy na novém Tranzitu ????? Auto je firemní a stačila jim kopie výpisu z obch rejstříku a jel jsem dál. Počasí bylo ale na.... tolik zimy a deště jsem nikdy nezažil. Loni ve stejnou dobu bylo i 37 st.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
19. 06. 2008 23:11
to Racetiger kde jste byli - nahoře či dole ??? jedu přesně za týden a tak mám obavy, vždy jsem tvrdil Chorvatsko , to je jistota počasí , ale už druhý příspěvek o chladném počasí. Jednou jsem zažil zataženo( ale ne zimu ) , bylo to ale na istrii a to nahoře nad Umagen .Tehdy ale zima a déšť zužoval skoro celou Evropu. Původně jsme směřovali do Maďarska ale nakonec nás počasí vyhnalo dolů. Nebyli jsme sami , nebottam byli lidi , kteří ujeli z rakouska před zimou a deštěm. Byl bych nerad , aby se to opakovalo.Psal se rok 2004.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
19. 06. 2008 23:18
To baar,Racetiger
-co to znamená zima? Jaká je to asi teplota? Dík
Byli jsme pod Zadarem ve Sv. Filp i Jakov a voda byla teplejší než vzduch. Vodu udávali 22 a vzduch 20, ale hádal bych to tak na 18. Věčně pršelo. Z 5 dnů propršely 3 pak jsem to zabalil a soused zůstal. Další dva dni to bylo údajně proměnlivo s menšíma přeháňkama a pak dva dny azuro, ale vítr a pak už musel taky domů. Teď by to už mělo být lepší i podle předpovědi [www.treking.cz]. Tak ať máte lepší počasí.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
20. 06. 2008 07:25
[www.meteocentrum.cz] vypadá to veeelice dobře :-)
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
20. 06. 2008 09:01
já chodím na
[wetter.web.de]
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
21. 06. 2008 08:35
kdyz uz jste u toho pocasi tak tady mam prima predpoved [www.croatia.hr]
Promiňte, ale nemůžete přidávat odpovědi na toto téma. Toto téma bylo již uzavřeno.

Přihlášení uživatelé

job
Hosté: 197
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.