Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kde odpočíváte nebo spíte na cestě k moři

Autor Ivo 
avatar Re: Kde odpočíváte nebo spíte na cestě k moři
09. 06. 2024 21:08
K Ogulinu ... v pizzerii Antica jsme byli, pizza opravdu super a za 1/2 ceny oproti přímořské oblasti. Co se týče noclehu, snad neudělám nekalou reklamu, když doporučím spaní v "apartmani Lovro". Majitel úplně v pohodě, pes může, měli jsme apartmán s výřivkou a naproti kuče jsou potraviny, ráno není problém nakoupit jídlo na snídani. A za opravdu velmi friendly cenu, akorát teda pěšky do pizzerie to bude tak 20 minut ...
Re: Kde odpočíváte nebo spíte na cestě k moři
10. 06. 2024 13:11
Mám noclech v penzionu v městečku Lenti v Maďarskusmileys with beer
10. 06. 2024 13:35
@rudla ve kterem? napis detaily pls.
10. 06. 2024 16:21
Nápad na odpočívadla na maďarské dálnici? Máme 9let človíčka, co nechci aby čučel 10 hodin do mobilu na zadním sedadle.Celej "hungároš" po dálnici až k Mohači. Děkuji pěkně.
ps: slyšel jsem, že Molky mají oproti nám totálně v topu a dokonce s geniálními restauracemi smiling smiley
19. 06. 2024 09:38
My jsme pár let přespávali u Danijelky v Senji, super apoš. Letos jsem poprvé vyzkoušel vyrazit po práci a našel kvalitní apoš v Durmanci, to je vesnička hned pod Macejlem. No druhý den odpočatí v pohodě do Drašnice pod Makarskou. Je to skoro v polovině cesty. Apoš je nový, v patře jeden apoš pro dva a druhý pro čtyři. V přízemí má jeho paní dentální hygienuyawning smiley
19. 06. 2024 11:46
Jak to ubytování hledas? Např. na booking.com je už skoro vše nedostupné. Na apartmanija.hr skoro nic není. Zajímal by mě další zdroj ubytování kromě těchto dvou co používám. Díky.
19. 06. 2024 14:51
airbnb.com, ale i tam je čím dál dříve většina rozebraná
19. 06. 2024 14:52
@MartinR Ja cez booking ale netreba si to nechavat na poslednu chvilu. Ja som rezervoval ubytko na prespatie uz v novembri 2023. spinning smiley sticking its tongue out
19. 06. 2024 15:17
Díky, taky jsme měli rezervováno dříve, ale trochu jsme teď měnili harmonogram. Nakonec by jsme měli jet v sobotu brzy ráno Prostějov-Nin na 4 noci a potom 7 dni Drvenik, to už máme všechno rezervované.
19. 06. 2024 15:39
Ahoj, na mapy.cz dám hledat ubytování a jedu jako po trase a zkouším. Zvažoval jsem i spaní na benzinkách, kde mají motel, ty jsou ale asi jenom dvě🙈
21. 06. 2024 10:11
Odmoriste Krka 4.30
Když jedu normálně aut,slo,hr
21. 06. 2024 20:40
Ja odpocivam tam kde mi dojde benzin. Letos to bylo hned za Luckem na Croduxu, loni ve Vukove Gorici. Ne ze by mi dosel uplne, ale nemam rad jizdu na vypary. Tankoval jsem presne za 50€ do plna, takze 34.5l. 20l tam jeste bylo, ale manželka frflala kdy ze ji konečně zastavim. Byla to prvni zastávka. Druhou zastavku jsem dal tradicne na Tifonu Jasenice. To proste byt, ikdyz jsem nepotreboval ani benzin, ani pauzu. Letos jsem to dal, nechapu jak, jen na 1 tankovani. I spotreba jen 6.5l/100 je nejaka mala, obvykle mivam 7.2.
30. 06. 2024 09:02
Tak jsme se rozhlédli po Bookingu a máme vybráno - letos si rozdělíme cestu na kratší úseky. A proč ne, že? Však jsme už dříve narození a času je "neúrekom" A hlavně se na zadních sedadlech nikdo neptá: "Už tam budem?" smiling smiley Proto už sama cesta je pro nás dovolená a rádi poznáváme nová místa...
Pro 1. noc jsme si vybrali vesničku Kernhof a Penzion Wasserburger s nádherným výhledem na horu Gippel. Snad nám popřeje i počasí a uvidíme nejen horu, ale v noci i hvězdy. Druhý den si vybereme trasu dle počasí - buď se zastávkou v Mariazell a horskou silnicí nebo klidnější údolní. Uvidíme yawning smiley
A 2. noc prožijeme s našimi dlouholetými přáteli Novkovičovými v Točaku a ochutnáme opět jejich luxusní sýry, budžolu a džemy.
Třetí den dojedeme na Pelješac yawning smiley

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Rosmarine (30. 06. 2024 09:05).
30. 06. 2024 12:39
30. 06. 2024 14:54
dj.DEKL - jojo, přesně tady smiling smiley
mdr
30. 06. 2024 18:39
To asi není toto , že?
30. 06. 2024 19:05
mdr - ne, to není. Podívej se SEM
mdr
30. 06. 2024 21:45
A jaké tam mají ceny za ubytování? Na té jejich stránce jsem je nenašel.
01. 07. 2024 13:53
Právě ověřeno smiling smiley - pro slušné a zdvořilé členy našeho fóra (ani nepředpokládám, že by tu byli jiní yawning smiley) je cena 50 Eur včetně snídaně. Pokud nemáte samolepku, odvolejte se na Fórum Chorvatsko (Rosmarine) smiling smiley Sirevi Novkovič
09. 08. 2024 20:31
Včera prespatie v Oguline super. Človek ráno pokračuje po raňajkách a je oddýchnutý a vyspatý. Podvečer prechádzka po meste, vychýrená pizza v pizzerii Antica.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 66
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.