Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

bezpečnosť v kempe

Autor Veve 
bezpečnosť v kempe
18. 01. 2006 19:16
ahojte, uchvatil ma napad ist na dovolenku, na ktorej nebudem trcat na jednom mieste a tym miestom nebude ziadna betonova skatula, ale stan smiling smiley nikdy som vsak v Chorvatsku stanovat nebola, chcem sa spytat skusenejsich preto. Chceme tam ist v juli autobusom, pretoze auto nemame, takze si celkom neviem predstavit, ako mam vyriesit, aby som jedneho pekneho dna neprisla o batozinu a veci, ktore mam v stane ... ???
Re: bezpečnosť v kempe
08. 02. 2006 21:20
Ahoj Veve
Po dvoch trpkých skúsenostiach s CK, sme oprášili starú kempovú výbavu, používanú hlavne na splavoch za socíku. Doplnili rozpadnute veci a vyrazili.
To sa písal rok 1997. Odvtedy sme boli v Hr vždy 2x v lete. Cena v kempe dovoľuje si dopriať dovolenku aj 2 x ročne / vždy koniec 06 a 08 /
Dnes opäť uvažujeme kam, ale už nie nad tým, do čoho. Jednoznačne kemp a stan.
Dôvod - presne ako uvádzaš - žiadna betónová škatuľa. " Radšej dva x dva n-týždne kemp, ako na jeden luxus-týždeň cestovka "
Čo sa však prípadných krádeži týka, všetko záleží od úrovne kempu. Pokiaľ sme sa vybrali do kempu, ktorý bol prevažne obsadený "D" "NL" "I" ... snáď len s lupou som hľadal SK, alebo CZ, problém nikdy nebol. Je pravda, že obľubujeme FKK kempy, kde naturizmus je životnou filozofiou a materiálne hodnoty nie sú až tak podstatne ako ľudské.
Posledná skúsenosť: na pláži sa stratili okuliare do vody, lístok na sociálky a na druhy deň ráno boli polozene pri lístku.

cestopis nájdeš na
[www.naturista.cz] , [www.naturista.cz] , [www.naturista.cz] ,

Prajem príjemný deň
PS: konkrétny dotaz odpoviem na naturista@pobox.sk
Re: bezpečnosť v kempe
09. 02. 2006 18:38
Máme karavan se stanovým přístreškem. Jak je výše uvedeno, mezi západními cizinci se nám nikdy nic nestratilo a to necháváme věci v otevřeném přístřešku a před ním, stejně jako ostatní.Faktem ovšem je, že pasy a peníze máme přeci jenom v karavanu.
Re: bezpečnosť v kempe
09. 02. 2006 19:53
Ahoj Veve,

i toto sa dá riešiť príručnou taškou na pláž. Ono vždy sa niekto nájde na pláži ku komu sa pridáš.
Ale ako nájsť ten správny kemp? Určíte by to nemal byt jeden s najlacnejších, na CZ a SK nete popularizovaný a určite nie masovka. Zrejme by som odporúčal na štych-próbu realizovať kemp priamo cez CK. Je to síce o nejakú korunu viac, ale vždy menej ako do apartmánu. A to CK určite majú zazichrovaný malý trezor na doklady a peniaze.

Prajem príjemný deň
PS: konkrétny dotaz odpoviem na naturista@pobox.sk
Re: bezpečnosť v kempe
15. 07. 2008 08:48
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zdá máte někdo zkušenosti s trezory (sejfy) v kempech? Chystáme se do Baško Polje s CK Vítkovice T. a v prospektech píšou, že je sejf k dispozici na recepci (na peníze). Zajímalo by mě, co všechno lze na recepci uložit (třeba i doklady?) a za jaký poplatek (jestli nějaký je)? Díky za každou informaci
Re: bezpečnosť v kempe
18. 07. 2008 09:51
Právě jsem přijel z kempu Straško na Pagu. Nevím jak v textilní části, ale v Fkk všichni své věci přes noc nechávají volně venku, včetně jízdních kol těch nejproslulejších značek a věřím tomu že se nikomu nic neztratilo. Jak je zde uvedeno výše, naturisté opravdu uznávají jiné hodnoty než materiální. Tato část kempu je na rozdíl od té textilní, kde to vypadalo jako v lunaparku, přímo oázou klidu a odpočinku. 'Zádná laciná hudební produkce či skupinky opilých slovinců, nýbrž spokojené rodiny s dětmi i bez ze všech končin nejen Evropy..
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 37
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.