Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley

Autor Hanča 
Hanča
Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
21. 07. 2005 16:48
Ahoj.Radi bychom v pulce srpna jeli s partou lidi do chorvatska do kempu. Jedem vlakem, ktery konci ve Splitu, takze hledame nejaky hezky kemp u more (nemusi byt primo ve Splitu)se slusnymi socialkami, nakym obchodem a zarizenymi stany. A nejlip aby se dalo pesky dojit za zabavou do nakeho mestecka. Budu moc vdecna, kdyz neco doporucite.Klidne i cestovku, ktera tam pronajima stany. Moc dekuju.
Franta pm
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
22. 07. 2005 07:49
No tak nevím co v půlce srpna seženete, když chcete do kempu a nebudete mít svůj stan. To tedy doporučuji raději hledat apartmán.
Aby se pěšky mohlo dojít za zábavou doporučuji camp Galeb v Omiši nebo apartmány v Omiši a jeho okolí.

V autokempu Galeb je nové sociální zařízení, tenisové kurty, asfaltové hřiště na „fotbálek“, plážový volejbal atd. Moderní recepce poskytuje veškeré standardní služby - telefon, fax, směnárnu, informační centrum, trezor aj. Na písečné pláži jsou sprchy, bar s možností výběru specialit dalmatské kuchyně.
Pouze vstup do vody je hodně, hodně pozvolný, písek je tmavý(násos z řeky Cetiny)Pěkné oblázkové pláže s najdete za městem směr Makarská v části Brzet a Nemira.
Pokud se ozvete na můj e-mail: lab.pristroje@seznam.cz, ráda Vám předám info jak se dostat ze Splitu do Omiše místní autobusovou linkou,pokud nemáte zajištěný transfer od Jadranexpressu.Poradím, kde zajistit ubytování. Ze Splitu do Omiše je cca 26 km.Linda
Tanas
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
02. 08. 2005 13:55
Spala jsem v Galebu jednu noc a už bych tam nejela.
Beruška
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
11. 08. 2005 10:46
Prima to je v Omiš-Duče - Autokemp RAJ u Duška Klariče. Malý čistý a klidný kempík téměř na pláži, nádherná příroda. Do Galebu nejezdi - davy lidí tě pohltí. Tento problém v Duče není!!



Upraveno 1krát. Naposledy upravil (11. 08. 2005 10:48).
Dobrý den, jemožné mi poslat kontakt na kemp v Duče,nebo odkaz, kde bychom viděli něco na fotkách, zkusili bychom to, díky.
Pile
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
03. 01. 2006 20:42
Zkus si do vyhledavace zadat napr. kemp Čiovo Rožac a po chvilce hledani (odkaz na ni by mi admin urcite smazal) urcite najdes tu cestovku co ma tento kemp dokonale nafocen vcetne vybaveni stanu, socialek... Jde o mensi kemp po rekonstrukci na moc hezkem miste, mesto Trogir je cca 2 km chuze a z Trogiru jezdi autobus do Splitu (cca 20 km) kazdou chvili...
avatar Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
05. 01. 2006 19:02
[www.camping.hr] ,podívejte se na tyto stránky,jsou tam kempy (větší) registrované ve sdružení Chorvatska a potom lze si vybírat dále a dostanete se na kemp viz příspěvek Pileho a na další včetně jejich stránek.Velice pěkné stránky pro informaci o kempech.Jinak i na těchto stránkách jsou vlastně i tyto kempy-v oblasti "kempy".Určitě admin nemá důvod tato informace mazat.Nejedná se o naše cestovky!!

MirekŠi



Upraveno 1krát. Naposledy upravil tvsat (05. 01. 2006 19:07).
avatar Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
06. 01. 2006 17:02
Já od jara smazal asi jedno vlákno. Tam byl reklamní odkaz přímo v jeho názvu. Pravda ale je, že je seznam komerčních stránek, které se z příspěvků automaticky filtrují a jsou nahrazeny ... . Camping.hr je dobrý server dávající mnoho informací o kempech a odkazy na něj ve fóru mi opravdu nevadí.

Michal
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
17. 01. 2006 10:58
Zašlu kontakt na pronájem vybavených stanu v malém kempu v Omiši-Duće.
Přímo u písečné pláže, slušné sociálky, obchod 100m
Napište si na linapetr@seznam.cz
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
31. 01. 2006 21:58
V roce 2005 jsme byli ubytováni v kempu Belvedere ve vesničce Vranjica.nejdříve jsme chtěli do apartmánu ,ale zklamal kontakt tak jsme si pronajali plně vybaveny karavany.Kemp je cca 30km od Splitu směr Šibenik. je umístěn na krásném místě mezi borovicemi.Socialky perfekt ,teplá voda i večer.Koupáni také dobré,děti i manželka spokojeni.Mnoho roků jsme jezdili do apartmánu ,ale karavany i kemp nás příjemně překvapil.Mohu nabídnout kontakt.
jarosB@seznam.cz



Upraveno 1krát. Naposledy upravil jaros (31. 01. 2006 23:38).
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
01. 02. 2006 06:49
Kemp je opravdu dobrý, klidný, rozsáhlý, upravený, sociálky čisté, řekl bych pohoda. V druhé polovině srpna v roce 2002 byl poloprázdný. Kemp je též vybaven menší samoobsluhou. Je v něm několik tenisových kurtů, hřiště na košíkovou, pingpongové stoly a minigolf. Vše za úplatu a za plotem. Také město Trogir je dosažitelné pěšky, procházkou asi tak za 1,5 hodiny. A autem do Splitu je to také chvilka. Ovšem když není na magistrále velký provoz.
Co se nám ale nelíbilo,byly vybetonované pláže. Voda také nebyla křišťálově čistá, ale trošku "zakalená. "Pláž" za kempem směrem na Trogir byla kamenná. A kameny byly pěkně ostré. Pobyt v kempu se "dal vydržet".
Simona
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
21. 03. 2006 18:05
Pokud máte svůj stan,tak není třeba hledat velké kempy,my jsme jelijen tak chtěli jsme střední Dalmácii a asi 10km od Šibeníku směrem na Split jsme našli vesnici Grebaštica,kde jsou asi 4 soukromé kempy u apartmánů na zahradě.Moc se nám tam líbílo,ceny velice mírné stan 20m od moře,prostě paráda.
Autokemp RAJ v Duce je skvělej, teda byl, letos nevím, protože Duško už tam není. Mám na něj mobil, ale letos má kemp někde 100km jižně. Autokemp RAJ si vzal jeho původní majitel
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
22. 05. 2006 22:13
Kemp Belveder (jaros ho chvali) je bohuzel otresny. Oznamkoval bych ho tak na doboru 4. Spinava voda, betonove plaze, misty beton vymlety, trci velke ostre kameny, o jezcich ve vode ani nemluvim. Zadny pozvolny pristup do vody. Stany na terasach ve strudlech. Brovice jsou super, pokud si pod ne nechcete lehnout jen tak na deku a jehlici (spise uz jehlice) prolezou uplne vsim. Kemp neni zas tak velky a i v sezone se da najit misto, coz svedci o tom, ze v Chorvatsku je spousta kempu daleko lepsich. Belveder nebrat!!!thumbs down
Byl jsem v autokempu Raj (v Duce), ze splitu se tam dostanete busem levně a musím říct, že jsem tam strávil nejlepší dovolenou svýho života. Ale stan jsem měl vlastní, nevím, jestli se tam půjčujou. Šéfík kempu je nejvíc v klidu, teď je to takový mladík, umí skvěle anglicky, takže no problem smiling smiley
leguánka
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
19. 12. 2006 12:49
my jsme byli v kempu s vlastním stanem v Primoštenu, byl tuším )už je to dávno) asi 4 km od města, sociálky super, sprchy, nádherná kamenitá pláž, čistá voda, kousek od kempu nějaká plantáž s fíky a hrozny. Samoobsluha se solidními cenami v kempu, tuším, že i restaurace

opravdu se mi tam líbilo a ráda se tam jednou vrátím
Dobrý den prosím vás nevíte někdo o cestovní kanceláři která zajišťuje pobyt u moře v Chorvatsku či Itálii ve slušném campu s ubytováním ve stanech nebo chatkách?
Re: Hleda se hezky kemp v okoli Splitusmiling smiley
08. 02. 2008 22:36
To Hanča :
Prepokladám , že ide o partu mladých ľudí ktorívyznávajú iný rytmus dovolenky než rodiny s deťmi. Správna však bola pripomienka Franta PM , že pokúšať sa v polovici 8 mesiaca o kemp so zariadenými stanmi je pre väčšiu partiu je ťažké a dobrý je aj odkaz na stránku od tvsat. Ak doň pozriete a zadáte si split stobreč nájdete kemp ktorý je len 5 km od úplného centra Splitu . Treba povedať , že Split dnes žije a má osobitné čaro najmä vnoci pre mladých a nie je to len to tranzitné a prehliadkové centrum spred troch rokov . Námestie Prokuratíve pláž Bačvice a desiatky ďalších miest fungujú do rána . Zo a do Stobreče ide spústa autobusov. Zrejme by ste si šak museli zobrať ( požičať ) vybavenie na kempovanie .Možno vás to zaujme .
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 193
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.