Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Jaké místo doporučíte?

Autor Peťas 
avatar Jaké místo doporučíte?
11. 08. 2008 20:26
Dalo by se říct, že jako obvykle se v září chystáme do Chorvatska, zatím jsem byl vždycky jenom v Podgoře a bylo to tam fajn. Jenomže mě to tam už pomalu začíná nudit, tak bych chtěl zkusit něco jiného. Každopádně by to mělo být od Makarské níž. Chtěl bych nějaké klidné místo, kousek od moře, nějaké takové domácí prostředí a ne že z apartmánu vylezu na hlavní třídu.... :-( Ideální by bylo něco přímo u moře, na samotě, ale v blízkosti dostupnost nějakých obchodů a zábavy.... ;-) Jaké místo by jste mi z vlastní zkušenosti doporučili? Ideální by byla konkrétní adresa.
avatar Re: Jaké místo doporučíte?
11. 08. 2008 21:31
Letos jsme byli na Pelješaci v Orebiči. Sice jsem bydleli téměř v centru ale určitě tam najdeš něco v okolí kde by byl klid. Také jsem navštívyli Korčulu a tam by se také dalo sehnat něco pěkného.
V Orebiči se nám moc zamlouvala vila Melita. Vypadalo to tam moc pěkně bylo to hned vedle promenády na pláž Trstenica a měli tam bazén a apartmány vypadali jak nové. Ale konkrétní adresu ti nedám neboť jsme bydleli jinde. Koukni na googla a určitě ji najdeš.
Re: Jaké místo doporučíte?
12. 08. 2008 15:35
V Orebici je opravdu nadherna a ubytovani kousek od plaze Trstenika je hned nekolik,ale ty musis uz koncem brezna objednat.Ty jsou opravdu hned vyprodane.Jak vila Melita,tak Pretner,Glavna Plaza a ostatni.Tady je link na Melitu:villa Melitta nebo apartmany :pretner nebo glavna plaza a mnohem vice.Tady musite koukat na adresu ubytovani.Jestli tam stoji Bana Josipa Jelacica,tak na to zapomen,to je hlavni cesta a pekne rusna.Nejlepsi adresy jsou Trstenicka ulice,Brace Radica,Zvonimirova,Kvaternikova,Micevica. To jsou nejblizsi ulice k plazi.Obchod.pekarna,ovoce je vse do 100 m od ubytovani.
Super dovca pro rodinu s detmi.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Janule (12. 08. 2008 15:36).
avatar Re: Jaké místo doporučíte?
13. 08. 2008 19:58
Zkusím něco pohledat na netu...... ;-) I když Orebič mi jako klidné město moc nepřijde, přístav s trajektem na Korčulu přece musí udělat své?!

Někdo další nějaký tip?
Re: Jaké místo doporučíte?
13. 08. 2008 20:20
...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil JirkaD (24. 02. 2013 22:40).
Re: Jaké místo doporučíte?
14. 08. 2008 11:20
Ten pristav je dost vzdalen od plazeTrsteniky a taky musis kouknout na presnou adresu apartmanu.Jeli tam uvedena ulice Bana
Josipa Jelacica,tak to muzes zapomenout,to je ubytovani u hlavni cesty,ktera prave vede az k pristavu.Ta je teda rusna. Nejlepsi
adresy jsou tyto:Kvaternikova,Micevica,Trstenicka,Zvonimirova,Kneza Domagoja.L.J.Gaja a Matosa. ty jsou nejblize k pisecne plazi
a klidne.K vode je to do 200 m.Kdyz nechces az tak daleko,tak je taky pekne v Igrane,Gradaci,Brist,Podgora-Caklje,Zivogosce.Ono
taky zalezi,kdy tam chces jet a jestli s detmi.
fotky Makarska riviera a Orebic
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 247
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.