Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

živogošce - porat

Autor PAP 
PAP
živogošce - porat
03. 05. 2008 11:51
Ahoj,
letos se chystame na dovolenou do Chorvatska od Victorie, konkretne do živogošce - porat (apartmany Majstrovic). Proto sem se chtel zeptat jestli se nenajde nekdo, kdo v Poratu byl .. Jake mate zkusenosti (obchody, restauracesmileys with beer, plaze)?
dik moc za kazdou informaci spinning smiley sticking its tongue out



Upraveno 1krát. Naposledy upravil PAP (03. 05. 2008 11:52).
stepa
Re: živogošce - porat
13. 05. 2008 18:41
Ahoj

tak jsme na tom asi stejně.Letos se tam s rodinou chystáme také a taky od Victorie do apartmánu Majstrovič.Ale bohužel sami nevíme jaké to tam je.Tak doufám že se někdo ozve a dá vědět.
Jinak jsem na netu našel pár nějakých informací a fotek,a vypadá to že to bude celkem klidné místo.Tak uvidíme.
PAP
Re: živogošce - porat
14. 05. 2008 15:35
taky jsem hledalyawning smiley .. treba se bude hodit:
[www.zivogosce.hr]
[www.apartmani-zivogosce.com]
[www.galerie-jadran.net]
[www.makarska-riwiera.pl]



Upraveno 1krát. Naposledy upravil PAP (14. 05. 2008 15:36).
Re: živogošce - porat
18. 05. 2008 00:19
Zdravím, zmíněný apartmán sice neznám, ale živogošce jsou opravdu krásné a je tam celkem klídeček, navíc je živogošce nově spojené s Igrane promenádou kolem moře, tam najdete i několik restaurací. v živogošče jsou taky nějaké, hlavně směrem k hotelu nymfa.
přeji příjemnou dovolenousmiling smiley
PAP
Re: živogošce - porat
19. 05. 2008 08:13
dik moc za info : ) to s tim Igarne je super zprava, protoze uz jsem zacal uvazovat ze budeme do Igarne chodit po silnici ..
jodu
Re: živogošce - porat
25. 05. 2008 21:21
Ahoj
já jedu do Živogošče už potřetí za sebou a to už něco o sobě vypovídá.Je to malé, krásné místo kde je klid.Nejsou zde žádné promenády ale ani žádné přeplněné pláže jako v Bašce nebo na Makarské .Tam si můžete zajet autem na výlet.Moře je čisté se sprchami a záchody na pláži.Pláž je oblázková a kousek za pláží jsou krásná skalnatá zákoutí.Nad pláží se hned zvedají vysoké hory kam vedou turistické chodníky na nejvyšší vrchol.Je odtud nádherný výhled na okolní ostrovy.Obchod, restaurace, pošta je v místě a zdá se mi, že i ceny jsou o něco nížší než v okolních vyhlášených letoviscích.Doporučuji večerní procházku do nedalekého Igrane po asfaltové silnici,která spojuje jenom tyto dvě města a proto je zde minimální provoz a pěkný vyhled na moře v krásné přírodě. Doporučuji navštívit rybářskou noc u přístavu ,hraje místní kapela a pořádají se různé soutěže pro děti a dospělé a kupodivu vstup zdarma.Loni v Živogošče vystupovali Kamélie.Kdo má rád klid pohodu a relax v krásné přírodě, tomu se v Živogošče bude líbit.
přeji příjemnou dovolenousmiling smiley
avatar Re: živogošce - porat
25. 05. 2008 21:35
Ahojte, jedu první týden do Živogošče - villa Ana. Má to být právě Živogošče Porat. Jodu, nevíš náhodou o tom ubytku něco víc? Nebo o okolí? A obchod? Za takovým malilinkatýn výběžkem je vidět - asi 200 - 500 m jižně hotel/ neumím tu vzdálenost posoudit/. Ubytko je u moře 15 m. Díky moc.
Re: živogošce - porat
26. 05. 2008 13:49
Ahoj,
jedu do Živogošče- Mala Duba, poradí mi někdo,zda v místě či okolí jsou stezky,/promenáda kolem moře atd/ vhodné na inline brusle popř.kolo.Jedeme s dítětem 6 let.Díky za informaci.Také nepohrdnu informací o obchodě/obchůdku/ v místě/,restaurací,kavárnou atd.Ještě jednou díky. Petr
jodu
Re: živogošce - porat
26. 05. 2008 19:42
Ahoj
villaana.eu je na netu a je pěkná ale uvnitř jsem nebyl.Obchod,restaurace, pošta, stánek s novinami,ovocem a zeleninou jsou u sebe asi 150 m daleko.Kousek od vily je přístav je to z druhé strany skal.výběžku.Z vily tam asi není vidět
avatar Re: živogošce - porat
26. 05. 2008 20:19
To Jodu. Děkuji moc za informace, z netu podle toho obrázku jsem si ji objednávala. A taky podle toho zvukového podbarvení - šumot moře - co udělá správná prezentace objektu, že? Ty obchody jsou teda přijatelně daleko. V každém případě ti přeji moc hezkou dovolenou - taky v Živogošče.
avatar Re: živogošce - porat
17. 09. 2008 12:57
to rero:chcela by som sa spýtať na villu Anna.Splnila očakávania/spokojnosť?smiling smiley
avatar Re: živogošce - porat
17. 09. 2008 16:38
To Dada:
Očekávání splnila, ne ovšem na 100% - jak už to tak v životě bývá.
Klady: Velmi dobré strategické místo, opravdu jen těch 15 m k moři, krásný panoramatický výhled na Igrane, klid, pohoda, velmi hezká terasa, zeleň i stromy na zahradě, auta uvnitř, brána na číp,příjemná pláž za lesnatým výběžkem, který odděloval Živogošče na část s přístaven a hotelem vzdáleným asi 500m, a pláží, která se táhla až do blízkosti Igrane.Příjemní a nevtíraví majitelé, čistě a vkusně uspořádán apartmán, dokonce i klimaticky - ani ve vedrech jsme nepoužili klimatizaci, 2 sociální zařízení, velká a příjemná kuchyň, krásné venkovní posezení na terase s přilehlým krbem, kousek do obchodu.
Zápory:
Poměrně drahé, na nejbližší části pláže kameny a kamínky velikosti vajíček malých a větších - což mi moc nevyhovovalo - dál k Igrane se postupně zmenšovaly až po drobné příjemné kamínky, v apartmánu 2 ložnice, ale jedna průchozí do druhé.
A navíc jeden den ten vichr.

Pohled z apartmánu - trochu rozmazaný v den silného ale ne studeného vichru Jugo - na Igrane.....a přitom obloha skoro zcela bez mráčků



PS. Poslala jsem ti SZ. Renáta



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Rero (17. 09. 2008 20:49).
avatar Re: živogošce - porat
17. 09. 2008 19:27
dik za vyčerpávajúce informácie,ešte sa chcem spýtať na možnosti večerných prechádzok,nejaká hudba,konoby-aspoň minimálny nočný život?A ak áno,ako daleko.Mne osobne to až tak nechýba,ale ako som už raz písala"zvyšok zájazdu "to vyžaduje.Je super ,ked sa nájde niekto,kto bol "naživo",na miestach,ktoré vyzerajú - "tak to by šlo!".thumbs upEšte raz dík!
O.K.smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Dada (17. 09. 2008 21:36).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 172
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.