Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ostrov Krk,město Krksmiling smiley

Autor pavel.k77 
avatar ostrov Krk,město Krksmiling smiley
07. 05. 2007 18:37
Byl jste tam někdo?Poskytnete mi někdo nějaké fotky a info o tomto místě?Můžete to dát sem nebo poslat na e-mail: pavel.k77@seznam.cz
Předem dík.Paveleye rolling smiley
Re: ostrov Krk,město Krksmiling smiley
07. 05. 2007 22:52
Ano bol som tma pred dvoma rokmi. Byval som v takom kopceku oproti tomu hradu ci co to tam je.Ubytovanie super, k moru to bol cez vtej dobe rusnu cestu, teraz uz je tam obchvat. Su tam viacmenej dve miesta na kupanie. Jedna mestka plaz a potom plaze vedla hotelov skalnate. Prve sme skusili tie pri hoteloch a velke sklamanie , sama skala rebrik do vody, potom sme sli na mestku ale ta uz bola od naseho ubytovania dost daleko ale je okolo nej vela apartmanov a tam sa nam pacilo.Sice relativne mala ale zacina tam aj kemp a tam sa ta plaz tiahne dalej.Mesto pekne na prechadzku ale na kupanie som bol uz na lepsich miestach, aj ked nam to celkom vynahradilo pekne ubytovanie. Boli sme odtial aj v Baske a pol hodinu sme chodili po plazi kym sme nasli miesto pre 4 ludi. Potom sme boli parkrat v inom mestecku smerom k mostu ale nepametam si ako sa to volalo tam boli velke plaze a poziciavali tam skutre. Takze, Krk mesto skor na vylet, tie plaze nic moc.
Ptr
Re: ostrov Krk,město Krksmiling smiley
08. 05. 2007 12:40
Ja som tam bol už 8 krát,síce naposledy v 2002.Pláže sú nádherné za tou mestskou(s betónovými platami).Treba ísť ďalej lesíkom asi 5min.Prvá je FKK,a ďaľšia tá "naša".Dá sa ísť ešte dalej,sú tam maličké plážičky a na konci jedna veľmi pekná piesková-super potápanie a hlavne kľud(je to totiž už fakt dosť daleko).Takže,určite by som nepovedal,že pláže nič moc.
Re: ostrov Krk,město Krksmiling smiley
08. 05. 2007 14:19
Urcite tam su, ja som ale zvyknuty mat plaz v dosahu. Nechce sa mi chodi dva kilometre po pobrezi. Neodhovaram od Krku, urcite sa tam raz vratim, je to blizko a bolo tam pekne.
Re: ostrov Krk,město Krksmiling smiley
20. 07. 2008 17:00
Taky by mě zajímaly informace o Městečku Krk, památky, obchody, půjčovny , pláže .....
Hlavně ty pláže, jedeme dvě rodiny a malé děti tak hlavně ty pláže ( moře) zda vzít raději bazének nebo je mělké
Ať člověk ví do čeho jde grinning smiley, Jedeme až v září tak by tam mohl být už snad klid
Díky za všechny vaše informace
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 91
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.