Pedro66 napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Grizzly napsal(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jo, najíst se jak v závodce můžeš na každym
> rohu...
>
> Pár roků už do fabriky nechodím, ale patrně se
> musela úroveň závodního stravování u nás rapidně
> zvednout, když to takhle hodnotíš
>
> Denně přemýšlím, proč vlastně lidé jako Grizzly do
> Chorvatska jezdí, když je tam vlastně všechno na
> houby...
Spíš si říkám, proč někteří vidí všechno černě. Napíšeš něco, co jim nevoní či nepochopili a okamžitě mají závěr. Ještě jednou sem si přečetl své příspěvky a ................ kurňa stále nemohu přijít na ro, kde jsem napsal, že je to na houby. Je to stejné jako bych napsal, že někteří si zamilovali Hr tak, že jsou až nemocní a pochválili by i smažený h**o na talíři. Ale nic ve zlým. Tohle je diskuze tak pojďte diskutovat a ne dělat závěry.
Takže: jezdím do HR už od 1998 a kuchyně ......... no vlastně výběr se zhoršil. Ryba na žaru s krumpírem je na každém rohu. Ne že by to bylo špatný, ale je to obyčejný, stejně jako naše závodky (tak myšleno). I do závodky občas zajdu a více či méně je vše chutné. Proto si beru sebou gril a často vařím já. Nejsem nějaký Pohlreich, ale baví mě to. Každý večer chodíme na procházky do hor a vracíme se přes Brist. Cestou natrhám čerstvé bylinky a vařím. Na trhu mě naštvali proto, že tam chodím 6 let, znají mě a já nikdy neřešil jejich vážení. 10 deka sem nebo tam, čert to vem. Ale když mě prodali 2 ryby za 80 kun, že mají víc jak kilo a oni měly sotva půl a ještě se při mém odchodu s přihlížejícími místními smáli jak mě natáhli, 100% jim vše došlo od dalšího dne, kdy jsem začal chodit kolem a pouze pozdravil.
S domácím jsem jednou zašel do Gustírny na pizzu. Ze známosti mě tehdy udělal osobně starý pan šéf pizzu s plody moře a pak ještě zahráli. PÁNOVÉ, TO BYL KONCERT. Ta muzika taky, ale ta pizza!!!!! Již nikdy v životě jsem nic podobného nejedl. Gustírny chodím stále, neb dle mého je tam opravdu nejlepší pizza v okolí. Párkrát si zajdu i na něco lepšího do restaurace. Chobotnice, žralok či něco z domácí kuchyně. Samozřejmě nemám na to abych se tam stravoval denně, ale o to v mých příspěvcích šlo. Napište své zkušenosti třeba z Bristu, kde se dá posedět a objednat si něco z domácí kuchyně či slušnej salátek. Třeba salata do hobotnice nebo salata s tunjevom - na tom jsem si naposledy pošmáknul před pěti lety, dnes jam do toho mrskaj rozmražený kusy a není to ono. Prostě rychlovka.
Závěrem Pedro66 - Někdo má rád holky jinej vdolky. Někdo rád do závodky, jinej ne, další zas paštiky atd. Každému podle libosti ale hlavně, nenechte si zkazit dovču a užijte si jí naplno !!!