Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

VRBOSKA na ostrově HVAR

Autor evola 
VRBOSKA na ostrově HVAR
14. 12. 2005 22:47
VRBOSKA na ostrově Hvar je místo, které stojí za to navštívit.Městečko se starými domky, opuštěná továrna na zpracování ryb, kostel ve tvaru mohutné lodi,ale i nová část s hezkými penziony. Moře si do pevniny utvořilo dlouhý a na konci uzoučký záliv.Podél toho úzkého jazýčku stojí ty staré původní domky.Zapůsobí to na Vás a snad ještě více ty dva kamenné mostky- jeden lehce klenutý a druhý skládaný z kamenných dílů.Vždy,když mám možnost se do městečka dostat,tak chodím do jedné rozpadlé kuči, kde je ve dvoře kamenné zchátralé schodiště s oleandrem(kvete bíle). Tam se vyfotím.Mám již tři momentky na fotopapíru..Končím s nostalgií.
Dále v rychlosti,co není v katalogu.Velice dobrá pizerie s posezením i ve dvoře(večer vždy narváno)kousek od hlavního mostu,dále pak cukrárna s výbornou domácí zmrzlinou, l vetší market, dva menší, najdete si i hezké posezení u piva.
KOUPÁNÍtongue sticking out smileyro ty, co mají rádi mělčinku, nebo jsou s dětmi,hezká zátoka se stínem borovic kousek od hotelu Adriatic(pokoje v hotelu celkem standart, v pavilonech to bylo horší). Pro romantiky je skalnaté pobřeží po celé části dlouhé úžinky.Tam si vždy najdeme místo, kde jsme sami.VEČER je odtud překrásný pohled na osvětlené město Bol na ostrově Brač.Ale my se nechodíme kochat blikajícími barevnými světly známého letoviska ale jdeme si zaplavat.Toto místo je nevšední tím, že se ve vodě vyskytuje SVÍTÍCÍ nežahavý plankton!! ˇcÍM VÍCE SE VE VODĚ POHYBUJETE, TÍM VÍCE TO KOLEM VÁS ZÁŔÍ! Je to nádhera! Zkuste to!
Franta PM
Re: VRBOSKA na ostrově HVAR
22. 12. 2005 12:05
A už jste zkusili v podvečer vyrazit silničkou podél pobřeží do Jelsy??? Je to nádherná hodinová procházka většinou lesem. Zleva moře, napravo se můžete kochat výstavností nových penzionů. V Jelse pizza, pivko, zmrzlina, když si ještě zvolíte sobotní večer, tak se snad v každé kuče hraje a i ceta zpět do Vrbosky je zážitek. V každém penzionu podél cesty se něco slaví.
čau. My to máme to za 6 měsíců.
Re: VRBOSKA na ostrově HVAR
23. 12. 2005 18:40
Ano, zkusili.A ve všem s Vámi souhlasím.
Ve dne je také bezva si půjčit v hotelu Adriatic kolo a dojet až za Jelsu do hezké zátoky U CRKVICE. Pěkné koupání a skoro nikdo!
Zdravím, letos se na ostrov Hvar chystáme.Nevíte náhodou o apartmánovém ubytování pro pět rodin s dětmi?Příjemné a cenově dostupné ubytování, pěkné pláže s postupným přístupem do vody pro děti, zkrátka příjemná a pěkná dovolená.Děkuji za tipy, kontakty, odkazy, fotografie a nabídky. :-)
Re: VRBOSKA na ostrově HVAR
27. 12. 2005 21:43
zdenku mrkni na cestovku ... ale pozor jde o domy v zátokách kde je klid a není tam civilizace jen vaše parta ceny jsou dost dobré a domky jsou zařízeny pro nenáročné lidi . byl jsem tam 3x a já si tam vždy maximalně odpočinul ten kdo miluje klid si tam zarelaxuje bezvadně když bys chtěl ještě něco napiš sem ahoj
Re: VRBOSKA na ostrově HVAR
28. 12. 2005 10:00
Pavel 626: zprávu pro Zdeňka T. mu pošli pomocí složky "Soukromé zprávy" - je to vyzkoušené a funguje to. Admin ti tady veškerou veřejnou reklamu odmázne.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Re: VRBOSKA na ostrově HVAR
05. 02. 2007 19:33
je to tu sice uz dlouho mrtvy, ale nutno poznamenat, ze ve vrbosce maji tocenou plzen smileys with beer
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 247
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.