Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Dubrovnik

Autor Thamuz 
Re: Dubrovnik
25. 06. 2024 20:19
Dnes v Igrane zataženo a déšť, tak jsme jeli na výlet. Zaparkovali jsme na Srđu, dolů šli po asfaltu a pak zkratkou po kamenité cestě přes čerstvé spáleniště, tu: trasa
Nahoru pro auto za 15 € lanovkou pak už vyjel jen jeden člen výpravy.
Jsem rád, že jsem se po těch letech ježdění do HR, podíval i do Králova Přístaviště ... totiž do Dubrovníku, ale je to taková "naleštěná bída" a díky, mám splněno, už nemusím. smiling smiley
20. 07. 2024 13:04
Nemáte někdo aktuální info, kolik stojí přeprava z Mlini do Dubrovníku lodí?
20. 07. 2024 14:04
TOTTI

LOĎ: [www.rome2rio.com] píšu že každé dve hodiny [www.rome2rio.com]

Trajekt 9993, ktorý prevádzkuje Adriana Cavtat
Keďže ide o trajekt určený len pre peších cestujúcich, na trajekt Adriana nie je povolený vstup pre autá.
Na palube sú povolené domáce zvieratá a aj bicykle.

od pondelka do nedele
odchod príchod
10:00 10:15
11:00 11:15
12:15 12:30
13:30 13:45
15:30 15:45

Poznámky k trase: 9993
Dôležitá poznámka: V hlavnej sezóne (júl a august) existuje niekoľko ďalších ranných, popoludňajších a večerných odchodov do a z prístavu Starého mesta Dubrovník.
Celá trasa trajektu odchádza z Lokrumu (Portoc Bay) a vracia sa z Cavtatu , pričom sa zastaví aj v Dubrovníku (Staré mesto Port) , Srebreno , Mlini a Plat a navštívi ostrov Lokrum a chorvátsku pevninu .

ALEBO BUS:

Bus, Taxi: [www.rome2rio.com]

Zadaj si dátum a máš celý cestovný poriadok: [www.rome2rio.com] klikni na Zobraziť plány, Zobrazia sa odchody od aktuálnej hodiny, alebo klikni na práve odchádza a odklikni si dátum ktorý potrebuješ - prvý odchod o 05:45 hod.

smileys with beer
20. 07. 2024 22:24
vlado tt: děkuji za vyčerpávající odpověď!!!! smileys with beer
19. 09. 2024 14:29
Včera jsme vyrazili do Dubrovníku na výlet. V plánu bylo vyjet nahoru na Srdo, odtud dolů křížovou cestou do města a pak zpět nahoru lanovkou, tak jak bylo zde uvedeno výše. Ale....jaksi to není varianta pro ty, co mají za jistých okolností problémy s výškami. Nahoru jsem úplně nedojel, chybělo mi cca půl km a měl jsem toho tak akorát. Takže otočka, dolů do města, zaparkováno kousek od starého za 7 éček za hodinu. Ve starém městě nával. Chvíli jsem si připadal jak v Šhanghaji, chvíli jako v Tokiu, chvíli jako Dillí. Restaurace poloprázdné, zato fronty u pekáren. Holt návštěvníci něco jíst musí. Ale malá obložená bagetka, velikosti naší housky, za 4,5 éčka.
Dobrý, viděl jsem, umřít ale kvůli tomu nemusím.
mdr
19. 09. 2024 17:24
To jsi to vzdal někde tady. To už byl jen kousek.
19. 09. 2024 20:21
Tak až vysoko jsem nedal, skončil jsem níže.
20. 09. 2024 14:57
Ještě jeden dodatek k Dubrovníku, který jsem se dověděl od přítelkyně. Kupovala zmrzku pro sebe i neteř v slastičarně a obsluha si při počítala 2,4 éček. Hádejte za co......za obsluhu! Za to, že ti to kydnou do kelímku. Mají to tam i vyvěšeno, bokem od ceny zmzliny. Kolik chtěli za kuglu už jsem se raději neptal.
20. 09. 2024 17:52
mdr zahaja skončil tady Při zemi
Máte si koupit nanukáč Qutro a i kdyyž ho vyyhodíš je levnější než zmrzlina v kornoutu.
To píšeš jako kdyyž nevíš ,že Dubrovník a jakákoliv prdeláková hospoda na Hvaru ,kde je přístav pro jachty jsou seny hvězdné a obsluha nasraná.
Vzpomeň si na návštěvu u Fouse a restaurace tam. Kdyyby jsi šel s Lenkou druhé kolo tak je nějaký pingl mrtví a ty na stránkách Svobodna dalmacia černá kronika grinning smiley

Automechanik,Baška voda 5x ,Drašnice už ani nevím ,Rastoke5x? ,Pula2x,Čiovo Okrug Gornji 2x
20. 09. 2024 19:26
Druhý dodatek: žena si dala v Ulici od Puča zmrzlinu, která byla na váhu. Množství bych odhadl na dvě kuglice a myslím, že cenu z ní nikdo nevypáčí.
20. 09. 2024 20:30
Michale, jsem rád, že jsem se svého času rozhodl vyměnit plánovanou mimosezónní návštěvu Dubrovníku za mimosezónní návštěvu Barcelony... thumbs up I za cenu oželení návštěvy u Vlaha v Molunatu sad smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 180
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.