Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

povljana

Autor ywettka 
povljana
16. 06. 2009 12:57
chystám se letos poprvé, do kempu tomi-povljana, může prosím někdo poslat zprávičku, jaké to tam je...děkuji:-)
Re: povljana
16. 06. 2009 23:14
Kemp je silnicí oddělen od přístavu a klidné hospůdky.Přímo u kempu se koupat nedá,nejbližší pláž pár set metrů,kamínková,další dvě 10-15 min. vzdálené,písčité.Povljana je malé městečko,celkem nic ke koukání,v sousedství kempu poslední dobou vystavěli mnoho apartmánových domů.O kempu samotném nic nevím,jen chodíváme kolem.Naše rodina jezdí do Povljany několik let,máme tam hezké ubytování u moře za slušný peníz.Na jiná místa v Povljaně bych se asi nevrátil,někde jsou komáři,jinde zase hustá zástavba těch nových ap.domů.Těžko radit.Jinak několik restaurací,pizza,zmrzlináři,pár obchodů,půjčovna šlapadel,skůtrů.

Karel
Re: povljana
25. 06. 2009 15:05
Ywettko, tak trochu upřímnou soustrast. Jak je psáno výše kemp a moře dělí silnice a občas umí být hlučná a začouzená. K vodě docela daleko, ale moře průzračné.
Stany Tomy bývaly nahňácané na sobě a mám pocit, že snad jen se světlem. Vaření se odehrávalo hromadně. No třeba se pletu. Někde to tu na fóru bylo, jak lidé v létě nemohli ve stanech ani dýchat natož spát. Doporučuji pohledat. Jo a ještě komáři, který jsme měli nepočítaně. Poslední co mě napadá je pitná voda z kohoutku. Je povrchová z jezera a má silně slanou příchuť.
Re: povljana
20. 07. 2009 17:18
Petre_K - voda v Povljaně má sice slanou příchuť ale ne silně, dá se pít, na vaření bez problémů, mě nevadí ani na kafe - ženě už jo, ale čaj z ní jsem již nemusel (slaný se sice v indii dělá ale já ho nemusím) - nelze to přebít ani cukrem ani citronem. Sirup už se dal. Doporučuji na pití kupovat vodu v 5-6l baleních.

Kemp se mi moc nelíbí, ale s pláží a ubytováním (apartmány) jsem spokojenější než třeba přímo na Pagu (tam už slaná voda nebyla).

Do Povljany jezdí hodně domácí a mají tam své přímořské chaty - bývá tam na pláži v létě dost plno.

Do Pagu se vyplatí jezdit večer na výlet (večeři).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 122
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.