Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

LPG stanice- Bregana - INA cesta zpet do CR

Autor standa 
LPG stanice- Bregana - INA cesta zpet do CR
10. 07. 2008 21:28
Chtel bych se zeptat kdo jezdi zpet do CR po chorvatske dalnici, kde se da rozumne u zadaru nebo okoli na dalnici natankovat LPG, nejak se v teto strance neorientuji zda jsou ty cerpacky na dalnici nebo se musi sjet,coz bych nerad.

[www.proplin.hr]

Napriklad Bregana - INA - NONSTOP nebo JASTREBARSKO TIFON - NON STOP nebo Svaljkovec Tifon do 23hod. Diky za odpovedi.
Re: LPG stanice- Bregana - INA cesta zpet do CR
11. 07. 2008 10:12
to nikdo netankujete kdyz jedete nazpet? smiling smiley klidne nekde u hranic sjedu z dalnice napr pro Svaljkovec , ale nefim jetli je to LPG na dalnici nebo ne... Ten Svaljkovec je jako pumpa na dalnici nebo nekde ve meste ? smiling smiley

Ptam se proto, protoze mamnadrz LPG na 36 litru.
avatar Re: LPG stanice- Bregana - INA cesta zpet do CR
11. 07. 2008 12:50
koukni sem,snad ti to pomůže.čerpačky INA nonstop s LPG
co jsou pumpy na dálnicích v HR tak jsou součástí dálnice a nikam není potřeba sjíždět mimo placenou zónu dálnice. a jinak vlákno o LPG je tady:tankování lLPG tam toho najdeš fakt dost.Kdy jedeš?
Re: LPG stanice- Bregana - INA cesta zpet do CR
11. 07. 2008 16:44
Ahoj Stando,

čerpačet na cestě zpět do CR je na dálnici dostatek, Když se vracím naposledy beru LPG naproti té kterou navštěvuji jako první pokud dojedu do Chorvatska obě mají nonstop a obě prodávají LPG
Radek
Re: LPG stanice- Bregana - INA cesta zpet do CR
12. 07. 2008 07:05
To pavel.k77
Diky za info juknu, jedeme s zenou a pesanem 17teho cervence v noci tam a 3tiho srpna zpet.
to vyhledavani INA je fakt dobry ;o)

To Radek Bene - Najizdis na dalnici co nejdrive to jde? Ja jsem minuly rok byl poprve v chrovatsku a trochu blbe sem se orientoval v tech 4 rano na dalnici abych hledal napis kde maji a nemaji lpg. nemohl bys tuknout nejaky bod na mape a poslat odkaz?Diky
Re: LPG stanice- Bregana - INA cesta zpet do CR
12. 07. 2008 18:41
To standa, vzhledem k tomu, že jezdím až dolů na Korčulu jezdím na dálnici hned a jedu co nejvíce to jde. Ta první čerpačka co beru LPG je asi 30 km před Zagrebem. Jak budeš tedy potřebovat okolo Svaljkovce jak píšeš výše, a plyn prodávají po obou stranách tedy jak do tak i na zpáteční cestě tam beru. Akorát zpět je to většinou do kopce tak občas jezdím do ČR už na benzín, ale pokud je lehká noha a dobrá pohoda už dojedu až za Mikulov kde beru opět do plna. V Mikulově je asi o 1,50,-Kč na litru víc , a čerpačka cca 5 km za Mikulovem průměrná cena. A co se týče označení v Chorvatsku pro mne je dobré u každé čerpačky je označen počet km k další a i dodatková cedulka zda prodávají LPG .
Jinak ti přeji krásnou dovolenou, já odjíždím 3.srpna na noc, takže se možná budeme někde míjet a pokud máš ruční vysílačku najdi si ve fóru Ostatní moje téma "ruční vysílačky společná frevence 2 -22" a třeba se budeme i slyšet.
Radek
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 202
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.