Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Chorvatsko autem...

Autor pfity 
Já jezdím na jachtu do Sukošanu a cesta trvá 10 hodin. Je to 1000km z Prahy a to jedu skoro předpisově a stavín na oběd a asi 3 svačinky .

A kudy: Praha , Brno, Mikulov, Wien, Graz, MAribor a dále na Split. Nejhorší je to z Mikulova do Vídně. Vyrážím ráno v 8 hod a navečer jsem v marině.
Ahoj Radek
avatar Re: Chorvatsko autem...
30. 05. 2008 19:20
...jedeme 13.06.08 v 06,00 z Vyškova...na Brno...Mikulov...Vídeň...Kórmend (HU)...Goričan...Zagreb...atd....
...a jak jsem řekl na jiném vlákně udělám vyhodnocení po návratu...ale můžu udělat pro forum ještě jednu, aktuelnější věc...poslat SMS zprávu, jak vypadá provoz zvláště na sledovaném úseku Mikulov.. Vídeň...a Maďarsko... od Kórmendu po Letenye/Goričan...systém kontrol ...resp. poslat pár obrázků po MMS...
...je tady někdo...kdo by přijal tyto informace na solidní mobil a neprodlenně včetně foteček zveřejnil na foru...?...příp. jestli jsou další dotazy k trase...?smiling smiley
Monro
Re: Chorvatsko autem...
30. 05. 2008 20:18
Anonymní návštěvník napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Já jezdím na jachtu do Sukošanu a cesta trvá 10
> hodin. Je to 1000km z Prahy a to jedu skoro
> předpisově a stavín na oběd a asi 3 svačinky .
>
> A kudy: Praha , Brno, Mikulov, Wien, Graz, MAribor
> a dále na Split. Nejhorší je to z Mikulova do
> Vídně. Vyrážím ráno v 8 hod a navečer jsem v
> marině.
> Ahoj Radek

oo Sukošan, taky jsem měl tu čest na jachtě ze Sukošanu n atýáden na moři....paráda....to bylo v 2003..přeju příjemnou plavbu..nám 15 mil před koncem vysadil jeden vstřik na motoru..
Re: Chorvatsko autem...
30. 05. 2008 20:55
Bessy, Ty máš vždycky tak dobré nápady, že jeden žasne.Já Ti sice nepomůžu, nemám ani dobrý mobil na MMS, ani bych to neuměl sem šoupnout. Ale určitě se najde někdo z Výškováků, kteří to zvládnou a vyjdou vstříc dobrému nápadu. A hlavně napiš, jestli Ti čmajzli řízek mezi chlebama a kyšku z ledničky !!!!! Držím palce a hezkou dovču !!
avatar Re: Chorvatsko autem...
30. 05. 2008 21:21
Bessy,klidně písni mail mám v profilu a pak ti pošlu číslo na mobil, jedu za týden po tobě tak že budu mít fofr,ale večer bych to tady foukl.A neposílej žádné romány a fotek na dva albumy.smileys with beer
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 128
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.