Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

pobyt a cesta s lodí

Autor Ivinka 
pobyt a cesta s lodí
25. 05. 2007 17:43
V sobotu 2.6.07 vyrážíme do Chorvatska-Malé Duby a bereme s sebou loď Wellcraft 5,3 m dlouhou. Máte někdo zkušenosti s cestou, jestli je lepší jet po dálnici nebo mimo - jedná se hlavně o poplatky a mýtné. Jedeme autem Peugeot 806, takže dle poplatků spadáme pravděpodobně do skupiny III. A taky máte někdo zkušenosti s ježděním lodí v Chorvatsku? Chorvati vše údajně zpřísnili, co se týče poplatků za jízdu na moři(známka mořská), lyžováním za lodí a dalšího blbnutí?
Jedete někdo do Malé Duby v tomto termínu? Můžeme se setkat a poklábosit? Chystáme také výlety v okolí Česka - Polsko, Rakousko, Slovensko, Maďarsko. Napište mi někdo, kde je to nejlepší a podrobnosti, zážitky, atd.
Re: pobyt a cesta s lodí
25. 05. 2007 18:39
Co se týče poplatků a infa cen tak se ti konkrétně zeptám táty. Loď do chorvatska taháme asi 4 roky, poprvé letos potáhnem trošku větší a to 6,5 m. a máme v plánu s přítelem projed Hvar, Brač ...atd. podle nálady a času. Vyrážíme 8.6. a budem tam do 1.7.Už máme na trochu menší projeté chorvatsko od Pagu po Mali Drvenik včetně Kornat, Krky atd. Do kdy tam budete, plánuji trasu a vzhledem k tomu že Hvar je od vás kousek tak můžem dát dobrou chorvatskou kalbusmiling smiley))
Re: pobyt a cesta s lodí
25. 05. 2007 19:58
Díky, že se zeptáš, na Malé Dubě budeme asi do 15.6.07, ale uvidíme podle počasí. Pokud bude zima a pršet, tak odjedeme domů. Chceme taky vyrazit na Hvar a okolní pobřeží. Už se moc těšíme. Jedeme s kámošema a taky máme tři děti - holky 15, 10, 8 let. Zeptej se, prosím tě, jestli jsou nějaké poplatky, když budeme chtít lyžovat za vlastní lodí. Chorvati prý zpoplatňují všechno. Taky se můžeš zeptat, jestli Vás někdy po cestě zvážili, máme strach, ať nepřekročíme povolenou hmotnost lodi, ať nemáme pokutu, nebo to nemusíme otočit. Fakt jedeme s lodí do Chorvatska poprvé, jinak brázdíme naše vody a okolí. Díky a možná si společně zapaříme. Ozvi se ahojky
Re: pobyt a cesta s lodí
25. 05. 2007 20:04
Doplňuji ješto pro OsarkuO, můžeme si dát nějaký kontakt ať si můžeme zařádit s lodí. Bylo by to super. Máme loď pro 7 osob, ale bez kajuty, spíš takový sporťák na řádění. Ale jedeme jen s jednou lodí a víme ze zkušenosti, že je lepší mít nějaké loďáky kámoše, lepší se cestuje a paří. Ozvi se mi když tak na můj email. Budu moc ráda, napiš něco o vás, ať se trochu seznámíme. Pa
Re: pobyt a cesta s lodí
28. 05. 2007 06:14
Na to se nemusím ptát, vim určitě že lyžování a různá blbnutí jsou v poho. a nic neplatíš, jinák nás nikdy nevážili a co se týče počasí tak se rovnou připrav na to že bude krásně, moře jak zrcadlo a pršet určitě nebudesmiling smiley))
PS. mail máš skrytý



Upraveno 1krát. Naposledy upravil 0sarka0 (28. 05. 2007 06:15).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 106
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.