Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kam u Rovinje

Autor petrta 
kam u Rovinje
28. 05. 2006 19:47
ahoj všem,

všude samá dobrá rada, tak se zeptám taky. Jedu po asi 12 letech opět na Istrii, znám to u Novigradu a chtěl bych vyzkoušet i trochu vedle, nejraději kemp někde u Rovinje, znáte to tam někdo?
Nebo doporučíte spíš víc na jih Istrie - Pula atd?
díky
Re: kam u Rovinje
28. 05. 2006 19:49
no tedˇ jsem Ti na to zrovna odpověděl, tak ještě jednou : jedˇ víc na jih
Re: kam u Rovinje
28. 05. 2006 19:55
mezitim jsem i já Tobě odepsal v předchozí rubrice, neznáš tam nějaký dobrý kempy - na tom jihu - kolem Puly, poblíž města, dobře vybavené...?
Re: kam u Rovinje
28. 05. 2006 20:02
podle webu to vypadá dobře, zkusim to a pak tady potvrdim, jestli jsi někým placený yawning smiley))
Re: kam u Rovinje
28. 05. 2006 20:03
napíšu to teda znovu, protože se tady honíme dokola grinning smiley Podívej se na www.arenaturist.cz Jsou tam kempy na jihu Istrie, vč. kempu Stoja. Majitelem je zřejmě italsko-chorvatská společnost a taky se o to řádně starají. Velmi dobrý jsou jejich "mobilhome" s maximální výbavou. Byl jsem v nich už několikrát a nemá to chybu. Snad jen, že při některých činnostech se ten karavan trochu hejbe grinning smiley Není to sice nejlevnější, ale za úrověn bych se téměř zaručil. Je to možná lepší, než v kdejakým hotelu. Jen pozor, za každou cenu se snaž dostat do první řady u moře. To je pak úplná pohádka.smileys with beer
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 197
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.