Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Budějice, Dvořiště, Linec, A1 nebo Třeboň, Halámky, Krems resp. Horn, A1

Autor Grizzly 
avatar Re: Budějice, Dvořiště, Linec, A1 nebo Třeboň, Halámky, Krems resp. Horn, A1
15. 07. 2022 11:00
Zahajda - pokutu jsem platil jen jednou v životě. Před 5 lety mě přišel pozdrav z Vídně na 45 éček za 93 na 80 z dálničního zúžení před Vídní.grinning smiley Radar měli 10m před koncem omezené rychlosti a já už se rozjížděl na široké dálnici. Jen to bliklo a mě to byo jasný.
Re: Budějice, Dvořiště, Linec, A1 nebo Třeboň, Halámky, Krems resp. Horn, A1
23. 07. 2022 23:06
JJ, letos tudy pojedu. Už máte té Vídně po krk. Už jsem to před pár lety testoval a odměnou byla pokuta u Badenu, kde byla sedmdesátka, či co a já tam mazal skoro sto.
avatar Re: Budějice, Dvořiště, Linec, A1 nebo Třeboň, Halámky, Krems resp. Horn, A1
25. 07. 2022 06:19
Radary jsou na obou cestách. Na dálnici okolo Vídně v tom dlouhém sjezdu kde je 80 i zkratkou přes Baden.
25. 07. 2022 06:26
To se mi stalo ve čtvrtek před Linzem. Něco opravují na dálnici a je tam snížení rychlosti, nějak později jsem na to začal reagovat a najednou blik, a teď čekám kolik mi přijde pokuta. Za blbost se platí, a to doslova smoking smiley
05. 08. 2022 22:27
U Třeboně stále omezení na křižovatce silnic 34 a 24. Stále není možné odbočit z 34 na 24 ve směru od Hradce. Od Budějic to jde. Obráceně nesjedete z 24 směrem na Budějice ale na Hradec ano.
Když jedete od Hradce, tak musíte až do Třeboně na kruháč, tam to otočit a vrát se ten kousek zpět. Směrem od hranic je to na Budějice asi nejlepší vzit přes město (přes centrum Třeboně). Kdo by si myslel, že to vezme doprava na Hradec a hned za lesem na první křižovatce to otočí na Budějice, tak ti paznechti tam dali zákaz otáčení.

Kdo by jel z J. Hradce přes Bystřici, tak před Heidenrechsteinem je uzavírka. Je to ale pouze krátká zajížďka přes Eggern.
15. 08. 2022 18:07
Třeboň stále jak píše atnarfus. Není to ale žádný problém. Na Vídeň se odbočit dá jak od PHA i CB, od JH na kruháč a zase zpět, zajížďka 1km.
Cestou zpět jet podle značek směr JH a po 200m za koncem 4proudovky se otočit.
Do konce měsíce by mělo být vše OK.
17. 09. 2022 23:11
Pro jistotu jsem to při návratu před Benzinou uhnul do města a bylo volno, takže vlastně minimální zdržení. Bylo asi 9 večer.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 104
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.