Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Budějice, Dvořiště, Linec, A1 nebo Třeboň, Halámky, Krems resp. Horn, A1

Autor Grizzly 
avatar Re: Budějice, Dvořiště, Linec, A1 nebo Třeboň, Halámky, Krems resp. Horn, A1
14. 06. 2024 20:46
Děkuji Valerithumbs up

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Fogís ČB (14. 06. 2024 20:47).
avatar Re: Budějice, Dvořiště, Linec, A1 nebo Třeboň, Halámky, Krems resp. Horn, A1
15. 06. 2024 13:20
Fogis CB
Tak jsem to kvuli tobe projel. Az na Dvoriste zadnej zadrhel. Rakouska A9 je rekl bych min rozkopana nez v minulých letech, a kdyz je to svedeny do jednoho pruhu, tak to neni ani moc dlouhý. Tunel St. Michael je (dneska rano byl) uzavreny, objizdka pres Leoben - Bruck. Vcera psali ze pry nehoda, ale dneska byly na dalnici kuzely a umleitung. V kazdym případě kdo si predplaci tunely dopredu, tak toto bych si pred tim ověřil. Ja mam Flex, takže no problema.
15. 06. 2024 14:46
Valeri, díky pane. Zítra razím, tak super info!smileys with beer
21. 06. 2024 20:44
Díky pánové, že dodáváte patřičné informace. Mě je letos Chorvatsko, ale i celá dovolená zapovězena. Už mám po první operaci a za týden druhá. Pak min měsíc bez koupání a bez sluníčka. Takže si užívejte a třeba to vyjde za rok. Já nemám ani informace o stavu komunikací, neboť to mám i bez řízení a jsem na nemocenské.cool smiley
21. 06. 2024 20:46
Vlado II - díky, určitě to za rok vyjdethumbs up smiley
Re: Budějice, Dvořiště, Linec, A1 nebo Třeboň, Halámky, Krems resp. Horn, A1
22. 06. 2024 06:58
Hlavně se dej do kupy, Jadran nikdo nevypustí a počká tam na tebe. Třeba se zadaří a v září pár dní dáš.
22. 06. 2024 09:15
Zdar medvěde, hlavně ať vše dobře dopadne a návrat zdraví se vydaří. Za rok se vrátíš...
22. 06. 2024 09:44
Já jezdím od Veselí přes Třeboň a Halámky. Raději bych v Třeboni na Kopečku videl ONO než Orlen (VIF vozím sebou), ale co už. Rozhodně je tam menší provoz stejně jako na rakouské B2. Dálnice kromě našich pro mne moc nejsou, provoz a nic k vidění.
20. 08. 2024 17:04
Komukoli jsem tu doporučil cestu z Jihlavy přes Třešť, Telč, Dačice a Slavonice s tím, že do konce srpna ty uzavírky zmizí, vězte, že se tam objevila nová uzavírka na silnici 406 mezi Dačicemi a Slavonicemi. Nebyla dřív nikde uvedená, jako plánovaná, natož do 15.9.2024.
Ale objížďka je značená za Dačicemi přes Český Rudolec a odtud po silnici 409 do Slavonic. I když je to tam minulý týden nepěkně vypláchlo, Slavonice jsou prý normálně průjezdné.
Na Waidhofen a.d. Thaya a dál na Krems kteroukoli cestou v Rakousku žádná omezení nejsou, až v Krems přes Dunaj na mostě je zúžení, ale průjezdnost normální.
29. 08. 2024 17:14
Letos pojedu přes JH a NB, v JH je nejlevnější kvalitní palivo široko daleko díky TankONO, i tamní Orlen zlevnil. Trasa přes Waidhofen je stejně rychlá jako přes Třeboň a Schrems. Tyhle trasy se spojí před Gopfritzem a dál na Horn a Vídeń. Přes Krems jsem to taky zkusil, ale je to delší a přes Baden i pomalejší, což ale vyváží krásné lázeňské údolí s hradem a akvaduktem nad silnicí. Každý má na výběr.
29. 08. 2024 19:10
Zajímavá alternativa. 3km a 3 minuty rozdíl. Jen bych to dal dál na Krems, St.Polten a Vídni se vyhnul, tak jak jsem to již několikráte jel přes Halámky.
29. 08. 2024 21:47
JJ, Zahajskej, jel sem tam přes St. Polten, Alland a Baden. Nicméně tam měřili v tom kopci nesmyslných 80 max, a to mně na dálnici nebaví, ani nahoru, natož dolů. Jezdím před polednem přes Vídeň, pohoda, od Stockerau je nová vozovka, tak až do Vídně naplno dálničně.
30. 08. 2024 05:30
Z Allandu na Baden zkratkou a tomu dálničnímu kopci s osmdesátkou se vyhneš.
30. 08. 2024 07:06
V tom klesání B37 za pumpou OMV u Gföhlu dolů na Krems k odbočce na Lengenfeld bylo 4,5 km úsekového měření a byla tam osmdesátka - tady píšou, že je tam už stovka. Koukám, že už ji sundali a kontroluje se stovka.
Když si tu mapu zmenšíte, zobrazí vám rychlostní omezení v Rakousku, kdekoli se měří. Čtvereček SC znamená úsekové měření, kulatá značka stacionární radar. Nešetří na nich.
30. 08. 2024 13:30
Já jsem měl Jardo namysli to dlouhé klesání k Vídni za Allandem. Tam jedeš snad 10km furt dolů, je tam omezení a samej radar. S vyhozenou se jet nedá, protože furt brzdíš. A naložené autí ti to strká i přes kvlalt.
30. 08. 2024 21:16
Tak to jo, v Allandu na exitu 17A21 vždycky sjíždím na B210, je to příjemná cesta převážně lesem, což se, když jedu přes den, hodí. Je o 20 km kratší a o 5 až 10 minut rychlejší (podle toho, jaký je provoz skrz Baden), než to jet celou cestu přes Vösendorf po dálnici.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 138
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.