Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Alkohol za volantem

Autor Pete 
Pete
Alkohol za volantem
01. 08. 2005 09:20
Má někdo zkušenosti s tím, jak Chorvatští policajti kontrolují alkohol u řidiče? Ne že bych chtěl řídit opilý, ale ptám se proto, jestli mám mít strach si po večeři dát pivo, nebo 2 dcl vína. Dokud byla před rokem povolena hranice 0,5 promile tak to bylo v pohodě, ale nevím, jestli po zrušení dané hranice to policie kontroluje.
JIRKA Z RI
Re: Alkohol za volantem
01. 08. 2005 22:30
...TAK PODLE MYCH ZKUŠENOSTI ZA TEN JEDEN ROK...POLICISTE VE DNE VUBEC NIKOHO KVULI KONTROLE ALKOHOLU, ČI NEČEMU JINEMU NEZASTAVUJI...KDYŽ JEDEŠ PREDPISOVE TAK JE ŠANCE, ŽE TE ZASTAVEJI (PRES DEN!) 1:10.000 (JEDINE KDYBY V OKOLI NEKDO ZROVNA PREPADL BANKU...)...VEČER DELAJI ZATAHY KVULI MLADISTVYM...VELMI ČASTO TAK KOLEM 2 HODINY...ZASTAVUJI PAK KAŽDE DRUHE AUTO...LONI JSME SE VRACELI Z VEČIRKU V ČESKE BESEDE V RIJECE (MELI JSME HOSTY Z ČECH, TAK TO SE NECO VYPILO...)...JEDEME, A ZATACH...JA TO PROJEL, ANI JSEM SI NEUVEDOMIL, ŽE JSEM BYL LICHEJ...ALE ZA MNOU KOLEGA Z RIJEKY BOHOUŠ SI TO VODNES ZE 6 MESICI BEZ RIDIČAKU...A +500 KUN...CHCE TO JAKO VE VŠEM MIT TROCHU ŠTESTI...ALE S TIM DŽBANEM PRO VODU...VOPATRNE...AHOJ!
Re: Alkohol za volantem
27. 07. 2007 14:13
Dali už někomu z vás dejchnout v HR?
Cloudy
Re: Alkohol za volantem
27. 07. 2007 21:42
Před cca 8 lety. To se ještě mohlo. Měl jsem v kalhotách, protože jsem vypil přes půl litru vína. Ale nějak se to dobře vstřebávalo, tak jsem nafoukal jen 0,3, což se tenkrát ještě mohlo. Pak jednou při nehodě, ale to jsem nepil nic.
Dnes přes den (ne v noci), pokud člověk nebourá (nebo někdo do něj) nebo při kontrole nedýchá na policajty víc alkoholu než vzduchu, se alkohol běžně nezkouší, jak píše Jirka. Problém ale je, že v např.v Dalmácii jsou ulice a silnice jedna velká divočina plná plná šílenců a člověk neví, kdy to do něj nekdo bouchne nebo mu někdo vběhne pod auto. A pak je problém. Proto se bojím pít.
Re: Alkohol za volantem
28. 07. 2007 10:19
P.S.: Před rokem se již pít nemohlo. Sanader to zakázal v srpnu 2004.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 85
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.