Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním

Autor Biondi 
Re: Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním
06. 08. 2005 23:12
Olaf napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Kousek za Dubrovníkem směrem na Černou Horu je
> nenapadná vesnička Popoviči. Touto vesnicí se
> dostanete na malebný kousek skalnatého pobřeží,
> které se nazývá "Konavelské Stěny. Byl jsem tam
> loni a vřele doporučuji.

Taky jsme tam loni byli. Letos taky, bohužel. Viz můj text zde [www.ihvar.cz] , bod 4. Opravdu hrůza a šok, co se dá zkurvit za jeden rok.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Alf
Re: Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním
07. 08. 2005 00:36
To Misa: Miska prepac,asi budes mat pravdu. Inak ked uz sme v tom diskusnom fore DOPRAVA, tak by som sa pridal k hokeju aj ja a k tematu o krasnych miestach v Chorvatsku velmi strucne:
Podgora,Brela,Kamarska,Baska, Vodice, Pula, Brac, Hvar - kazdy si najde tu svoju srdcovku, pricom vo foru MISTA V CHORVATSKU a UBYTOVANI je spolu vyse 500 temat, kde si kazdy najde info o svojom raji.
Ja by som radsej mimo sezony a mimo turisti, avsak kvoli detom cez prazdniny ( skola ) a kvoli manzelke na rusne miesto...a ted babo rad.smiling smiley

To skutocne nadherne miesto si i tak kazdy necha pre seba, pretoze na druhy rok by tam bolo turistov ako sarancov.cool smiley


To ALF : V pohodě...Jasně,já mám taky ráda klídek a pohodičku...Nemám manžela ani dětičky,takže mám to štěstí si vychutnávat poloprázdné pláže mimo sezónu.Jo,jinak mi je naprosto jasné,že "NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA CHORVATSKA" v "DOPRAVĚ" nejsou zrovna "trefa do černého"-jen jsem spontánně zareagovala smiling smiley).Tak čau na jiném fóru nebo možná na nejkrásnějším místě v Chorvatsku....smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil (07. 08. 2005 00:50).
Alf
Re: Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním
07. 08. 2005 01:13
OK,tam som to i pochopil.Mimo sezony vsak chodim dolu i jawinking smiley
Sice pracovne,ale uspesne to spajam s oddychom a kamaradmi.
Cau, have a nice sleep, uz je neskoro
Laku noć tebi... já spát nesmím,jsem v pracovním procesu...kdyby mě tak šéfíci viděli...smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil (07. 08. 2005 01:17).
Alf
Re: Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním
07. 08. 2005 01:21
Tak v tom pripade zelam vsetko dobre do Valasskeho Mezirici a malo pripadov.pa





Upraveno 2krát. Naposledy upravil Alf (07. 08. 2005 01:31).
Že dík-vyřídím...
Jo,Valašské Meziříčí-trefa!!Pročs vymazal pozdravy Valachom??
Re: Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním
07. 08. 2005 09:36
to Miša : protože ti to uniká, tak jen na vysvětlenou. Ty svoje historky píšu spíš pro pobavení, protože všechny podstatný věci už tady byly milionkrát napsaný a furt se omílaj dokola. Je mi úplně egál, jestli jsem byl v Podgoře nebo někde jinde. Mám tady příbuzný a hafo známých, takže stačí zvednout telefon a případnej problém s ubytováním je během pár minut vyřešen. Jezdím do HR několikrát do roka (letos ještě určitě) spíš jako průzkumník a organizuju občas ubytování pro větší množství lidí. Jezdíme před sezonou, v sezoně i po ní. Byl jsem tu už tolikrát, a projezdil jsem HR křížem krážem, že by mi vůbec nevadilo, kdyby tady někdy v srpnu mrzlo. Nejezdím se sem opalovat nebo válet na pláži jako většina lidí, ale spíš trochu jako doprovod. Mám tu zemi moc rád, ale když to má být dovča podle mých představ, je to budˇ na lodi s potápěčema nebo v úplně jiný zemi.
A co se tý Podgory týče, tak je to tam úplně normální, jako kdekoliv jinde na Makarský riv., žádná extra pecka. Jenže pokud někdo jezdí roky po sobě pořád na stejný místo, což ostatně moc nechápu, tak si myslí, že je to nejlepší právě tam. Pokud jinde nebyl, nemůže to posoudit. Ale budiž, nikomu to neberu.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil jirkaK (07. 08. 2005 12:49).
Alf
Re: Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním
07. 08. 2005 13:56
To Misa: nevymazal , upravil.( Polivkov synovec je moj dobry priatel, takze nazdar Valasi ) )

To jirkaK: pis, pis, pis.Ja osobne som sa obohatil o mnoho nazorov- i Tvojich. Niekedy i v zjavne humorny prispevok ma vypovedaciu schopnost a kazdy si vytiahne z neho to, co potrebuje, minimalne sa pobavi.
Chodim do HR cca 2-3x : kvoli zene, k bratrancovi a niekedy pracovne ( Zagreb,Split ). Mam tam mnoho priatelov a ako miesto na oddych tuto krajinu jednoznacne preferujem. Cosi som uz pocestoval, ale Chorvatsko prirastlo. Toto forum som objavil, ked som hladal skusenosti z Brely, ci ohladne poplatkov. Mimo toho som zistil, ze sem prispievaju fajn ludia.





Upraveno 1krát. Naposledy upravil Alf (07. 08. 2005 14:22).
To JirkaK : No jo,to víš,jsem ú.b. (úplně blbá) a uniká mi to...Ne,vážně,je pravda,že jsem asi tvůj příspěvek nepochopila,ale Tys zase, na rozdíl od Alfa, nejspíš nepochopil ten můj.Takže taky na vysvětlenou:chci jen říct,že nejspíš téměř každý,kdo jezdí do Chorvatska a píše do tohoto diskusního fóra,má to "své" místečko.A pro mě tím místem je Podgora.souhlasím s Tebou,že městečka po celé Makarské jsou si hodně podobná,ale pro mě ta krása Podgory spočívá i v tom,že jsem si tu našla hodně přátel,kteří pro mě hodně znamenají-a o tom ty "srdcové" místa častokrát jsou,ne?V Chorvatsku jsem byla taky hodněkrát a vůbec ne jen v Podgoře (Pula,Rabac,Novalja,Biograd,Vodice,Starigrad,Dubrovník,..),ale do Podgory se vracím 3-4x za rok-v létě i v zimě a jen opalování a válení na pláži není moje hobby.
Re: Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním
07. 08. 2005 19:25
sem rád, že jsme si to tak hezky vysvětlili
Jo,já taky...Hele,Ty jedeš... Kam mrknu,na každém fóru nebo vláknu Tvoje jméno
Re: Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním
07. 08. 2005 21:14
jo původně jsem měl jinej plán, než čumět na net, ale s teplotou 15°C to nejde. Co bych taky chtěl v srpnu, že jo.
avatar Re: Která krásná místa v Chorvatsku by jste doporučili ostatním
07. 08. 2005 21:18
To JirkaK:
Ty už seš jak major Terazky ten mal dvadsať osem. Patnáct se mi zdá málo to myslíš venkovní teplotu že jo. Každopádně to chce přikládat pod kotel.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Luděk (08. 08. 2005 00:34).
Hodně zajímavé jsou Cerovacké jeskyně (Cerovačke pećine) na magistrále mezi Gračacem a Kninem. Odbočka doprava cca 2 km za Gračacem, asi 1 km od hlavní cesty je parkoviště, k dolní jeskyni 5-10 min pěšky lesem, horní je někde nad tratí (pozor - vlaky tudy jezdí docela rychle).

Bohužel je kvůli nějakým malicherným sporům oficiálně zavřená, ale s dobrou baterkou a trochou opatrnosti je velmi dobře schůdná, prakticky pořád po rovině a bez odboček (platí pro dolní, vchod horní jsem nenašel). Šel jsem odhadem tak kilometr dovnitř, celkem je dlouhá 2400 m.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 121
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.