Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Notebook v autě

Autor algec 
Notebook v autě
29. 06. 2010 13:54
Nemá někdo nějaký přípravek na upevnění notebooku na sedačkách tak, aby jej mohli sledovat děti a nemuseli ho držet? Dík.
Leo
Re: Notebook v autě
29. 06. 2010 14:40
Lepší a bezpečnější je koupit DVD přehrávač, který většinou mívá obal na připevnění k sedadlu jako součást (tak to řešil i já, ale stejně jsem to musel přešít, aby to pořádně drželo, notebook o klasických rozměrech bych do toho však nepověsil).
avatar Re: Notebook v autě
29. 06. 2010 14:46
Tak nad tímhle jsem před 2 roky uvažoval taky, nokonec jsem sehnal DVD přehrávač do auta s dvěma LCD obrazovkami (cena cca 3.500,- Kč nějaká čínská noname, ale v poho přehraje všechny běžné filmové datové formáty) a nedám na to dopustit, protože o svištích vzadu skoro vůbec nevím. Sedí si v poho autosedačkách a čumí na obrazovky, které mají upevněné na opěrkách předních sedadel. Jinak nějaké držáky na noťasy do auta najdeš např.tady [www.hyperzbozi.cz]
Re: Notebook v autě
30. 06. 2010 09:17
Najlepšie je riešenie s prenosnými DVD. Tak sme to riešili aj my a máme pohodu v aute. A plynie z toho aj výhoda pre mňa ako pre šoféra, okrem kľudu a pohody, je tu ešte aj moja dorbá nálada. Keď sa pustia také filmy ako sú Vesnička ..., Slnko seno ..., atď to už v podstate poznáme naspamäť cesta ubieha ani neviem ako. Stále lepšie ako by malo byť v aute ticho. Samozrejme, že DVD sú namontované na opierkach a sledujú len deti, my so ženou počúvame.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 245
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.