Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Cesta z Moravy na Krk

Autor NED 
Re: Cesta z Moravy na Krk
09. 04. 2010 16:54
Podle mých zkušeností to přes Ljublaň není rychlejší. Jel jsem už všemi výše popsanými cestami a nejrychlejší je to přes Zagreb, Karlovac na Rijeku a před Rijekou sjet dolů k mostu. (např. vloni jsem jel jednou pře Ljublaň a Ruppu a podruhé přes Zagreb.)
Re: Cesta z Moravy na Krk
18. 04. 2010 19:25
to HonzaD:
Mě je jasný, že když nebudeš objíždět slovinskou dálnici, tak je to přes Záhřeb nejrychlejší. V opačném případě jsem si jistý, že rychlejší a pohodlnější to bude přes Ljublan. Samozřejmě to bude trochu dražší, ale to je daň za tu pohodlnnost.

DD-Dave
Re: Cesta z Moravy na Krk
18. 04. 2010 20:05
To DD-Dave: tvoje trasa po dálnici přes Ljubljaň (z jižních čech) není nejrychlejší,nejkratší ani nic podobného!! Pokud zvolím trasu z Týna n/Vlt. do Punatu v nejznámějších navigacích (tomtom,viamichelin,google),tak mě to vede přes Graz , Mariobor a Zagreb !!!! Ta cesta je sice o něco dražší neš přes Villach a Ljubljanu,ale je ekonomičtější! V tomto případě jseš bohužel VEDLE :-) Já proto volím trasu přes Graz,Maribor a Zagreb,přičemž SLO dálnici objedu jak jsem popsal výše ve svých příspěvcích. Móři zdar Kácislav



Upraveno 1krát. Naposledy upravil kacislav (18. 04. 2010 20:07).
Re: Cesta z Moravy na Krk
21. 04. 2010 06:54
to Kácislav:
Máš jednu smůlu...já su hádavý typ a neustoupím. Věř tomu, že určitě úplně vedle nejsem. Každý má vždycky kus své pravdy. Nic, k věci.
Z Týna nad Vltavou máš dvě rozumné možnosti, když nepočítám cestu přes Lájoše. První možnost je přes Záhřeb a druhá přes Ljubljan. Tyto dvě varianty nabízí plánovač na googlu. Dá se tam krásně upravovat cesta táhnutím myší. Zvol si prosm tu TVOU trasu přes Záhřeb a uprav ji tak, aby byla i s tím objetím dálnice přes centrum Mariboru. Pak dej tisk a přes pdfFactory to vyexportuj do pdf. A pošli mě to na mail david.buzek@seznam.cz
Pak se můžeme bavit dál.

Tak zdar a slunce v duši winking smiley
DD-Dave
Re: Cesta z Moravy na Krk
21. 04. 2010 10:46
To DD-Dave:Máš prvdu,že s tím objížděním dálnice je to mnohem horší,než tvá varianta. Nicméně pokud použiju dálnici ve Slovinsku,zdá se mi to pořád lepší přes Maribor a Záhřeb i když možná o něco málo pomalejší.
P.S. Ty sis dal tu práci s tím plánovačem v googlu a exportem do pdf? Tož takovej plánovač zase nejsu :-) čus bus
Re: Cesta z Moravy na Krk
22. 04. 2010 21:37
to Kácislav:
mno, když vezmu v potaz variantu, že zaplatím Slovinskou známku, tak věci sou jasný.
1) cesta přes Záhřeb je rychlejší, ale dražší - protože slov. známku využiju málo a zaplatím těžký lowe za chorvatský mýto
2) naopak cesta přes Ljublan je pomalejší, ale levnější - a to z toho důvodu, že více využiji slovinskou dálniční známku a míň zaplatím Chorvatům za mýto.

Nicméně, stejně jde o to tam NĚJAK dojet a pak už je jenom pohoda a jazz..


Nazdar.

DD-Dave
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 89
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.