Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Rogoznica - Uvala Lozica

Autor jarka 
Rogoznica - Uvala Lozica
13. 12. 2008 19:38
Neznáte někdo náhodou apartmány Rora v Rogoznici, část Uvala Lozica?
Re: Rogoznica - Uvala Lozica
17. 12. 2008 11:24
V apartmánech Rora v Lozici jsme byli ubytováni letos na přelomu června a července (2 rodiny s malými dětmi). Apartmány jsou pěkně zařízené, mají velké balkóny s výhledem na moře. Majitelka je velice příjemná paní. Apartmány jsou v první řadě domků u pláže, takže když vyjdete brankou ze zahrady, jste na pláži , vstup do moře po schůdkách, pro plavce. Kousek vlevo (asi 50m) je pozvolný vstup do vody vhodný pro děti. Do centra Rogoznice je to spíš na auto (s malými dětmi určitě), moc hezký je nedaleký Primošten.
Re: Rogoznica - Uvala Lozica
12. 02. 2009 12:01
Dobrý den.
Chystáme se letos na dovolenou do Chorvatska (s našimi dětičkami 6 a 4). Jezdili jsme do Chorvatska do vesnice Broce u Stonu (vjezd na Pelešac). Ale bohužel není zde pláž vhodná pro děti a také chybí restaurace - musí se chodit 2,5 km do Stonu. To s dětmi pěšky nejde. Tak jsme se letos rozhodli, že zkusíme najít něco jiného. Mělo by být blíže, než Pelečac, nemělo by být moc drahé (platili jsme 45 EUR za všechny), lidé by měli být fajn, nechceme bydlet v penzionu s 10 dalšími lidmi (z nichž bude polovina polských výrostků, kteří dělají mejdany) - chceme mít klídek. Děti by měli mít možnost se na dvorku, či vedle proběhnout, zařádit si. Na místě 10x10 m je neudržíme. Zvykli jsme si večer si sednout, popít v klidu vínko, dětem pustit pohádku a dívat se na moře. Restaurace, kam chodíme jednou za 2-3 dny na pizzu pro děti, mušle a víno, by měla být dostupná příjemnou procházkou - ideálně do 1km.
Rádi bychom zkusili Rogoznici – Lozica. Můžeme Vás poprosit o nějaké informace a o kontakt na domácí, kde jste bydleli? Moc děkujeme za zprávu.
Pavel a Angela, Brno na WikinCZ@atlas.cz
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

mdr
Hosté: 34
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.