Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley

Autor Jajanina 
Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
02. 05. 2008 11:31
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s ubytováním přes agenturu pana Vávry (www....). Máme tam již apartmán zaplacený, ale přecejen jedeme přes tuto agenturu prvně, tak se chci pro jistotu ještě pozeptat, jestli je tato ag. spolehlivá.
Díky spinning smiley sticking its tongue out
Janina



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Jajanina (02. 05. 2008 11:31).
Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
02. 05. 2008 12:41
Ahoj,
když si nahoře vpravo do políčka Hledat, zadáš heslo, např. Vávra, nebo agentura Vávra, vyhledá se Ti informací dost a dost. U vyhledaných příspěvků jsou uvedeni i autoři, kterých se pak lze i konkrétně zeptat na to, co Tě zajímá.
I.K.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil ivak (02. 05. 2008 12:44).
Jezdím s ag.Vávra 3 roky a jenom nej nej.Letos opět, takže doporučuji a hezkou dovču.smiling smiley
jedeme do apartmánu od pana Vávry po několikáte( letos opět.), a vždy perfektní komunikace, poradil výhodný apartmán vzhledem k věku dětí, zaslal dobrý itinerář cesty , když jsme potřebovali změnit počet lůžek, obratem zajistil, a pod. Mohu jeho agenturu jen doporučit.- snad to nebude jako reklama, kdyžtak se adminovi omlouvám.
Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
02. 05. 2008 16:46
Díky moc, tak snad budeme taky spokojení :-)
Ivak: založila jsem nové téma, aby to bylo přehlednější i pro případné další zájemce o ubytování přes p. Vávru ;-)
Steeve: mám pocit, že se potkáváme i jinde ;-)

Nejedete někdo přelom červen/červenec do Staniči?
Jajanina, to je možné, že se známe z jiného fóra,( používám stejný nick na sedačkách) takže na mě maila máš, tak kdyžtak napiš, ve Staniči jsme byli loni, kdyžtak ti můžu napsat nějaké podrobnosti, nebo poslat fotky, letos jedeme o fous výš, a jedeme 13.6-2.7
Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
02. 05. 2008 20:50
Steeve známe se :-)
Když tak pošli nějaké fotky na jajanina@seznam.cz ;-) si můžem dát sedačkové rande, vytvoříme monopol a budem mít všechny ostatní obchodníky v hrsti grinning smiley
Prosím ,pošlete,odkaz na agenturu p. Vávry .
děkuji
Milan
Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
17. 06. 2008 20:10
Jedem přes agenturu p. Vávry poprvé. Původně jsme měly objednaný a zaplacený apartmán pro šest osob ale pro nepříjemnou událost v rodině našich přátel jsme musely přeobjednat apartmán jen na dvě osoby a na jiné místo. Vše proběhlo rychle a bez problémů. Vše vyřízeno během dvou dnů. S agentůrou p. Vávry jsem spokojen. Věřím že to bude platit i po dovolené.
Pet
Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
17. 06. 2008 20:47
Jedeme s panem Vávrou poprvé, většinou jsme kontaktovali přímo chorvaty, letos poprvé s p.Vávrou, veškerá komunikace perfektní, myslím že nebude problém, na webu to má pěkně provedené, dostatek fotek. Jsem v klidu.Už se těšíme, máme to za 21, Stupin-Čeline.
Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
18. 06. 2008 09:22
www apartmany net :-)
avatar Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
28. 06. 2008 16:23
Už jsem to tady psala-my byli s Vávrou 3x po sobě a vždycky nejen 100% přístup a komunikace-ale nikdy žádný problém ani s domácíma.
Letos jsme měli jet na soukr. domluvu ale museli jsme to kvůli nemoci dítěte zrušit.Proto jsem i letos poprosila Vávru jestli mu ještě nezbylo něco v nabídce(dělám to tak že mu vždycky napíšu CO chci a on přímo pošle nabídku na konkretní apartmán podle požadavků)Letos díky tomu že jsem musela hledat až po polovině června a potřebuju jet v půli července-tak jsem byla celkem zvědavá jestli ještě něco od něj vyberu(každý rok jsme vybírali už prosinci a v Lednu už měli poslanou zálohu)
Nakonec jsem vybrala-stejně jako PAT Stupin Čeline-a jsem zvědavá-nikdy jsme nebydleli mimo Omišskou reviéru a nevím-nevím jak já stará konzerva to skousnu.Ale víceméně jsem volila podle vzdálenosti od vody vzhledem k věku dcery.
Ale abych se vrátila k tématu-Agenturu p.Vávry doporučím s klidným svědomím.Věřte že ikdyž mu zavoláte o půlnoci že jste v HR a máte problém-pokusí se vám pomoct.
A co se týká reklamy-nemyslím že by doporučení a vlastní zkušenost byla nějakou komerční reklamou.Nakonec-dobré věci se chválí samy-a myslím že se nikdo bát nemusí.yawning smiley
Také jsme byli od CA Vávra v Stupin Čeline v apartmánu Niko.V domě mají být dva apartmány,ale dostali jsme dva pokoje spojené chodbou společnou s druhým apartmánem.Takže soukromí žádné,ubytování také nic moc,jen příjemný domácí.Pláž ideální pro malé děti,vlny žádné.
avatar Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
30. 06. 2008 17:43
MIRKA:jedeme do Anity(stejně jako PAT)Společnou chodbu bych asi skousla-pokud mají AP dveře-a za nima svoje soukromí(kuchyni,wc,atd)Vzhledem k tomu že bydlíme i normálně v bytovce mi nějaká společná chodba celkem zase až tak nevadí-i tady si vidí lidi lidově až do postele.
Na Anitě mě zaujala terasa-balkon jako takový moc nemusím protože malá je zvyklá trávit na terase hodně času.
Je fakt že letos teda dělám celkem ústupky(loni jsme byli např. sami v celém domku-s obr terasou a 20 schodů k moři)ale zase jsem nechtěla měnit cestovku protože jsem byla opravdu spokojená.(a taky mi už celkem hořelo za patama-jak jsem psala museli jsme kvůli nemoci malé odvolat místo kde jsme byli vloni a hledala jsem ubytování v půli řervna na půlku července)
Tak uvidíme.Jinak co se týká vybavení-byli jsme s vávrou 3xpo sobě-a vždycky je to o vkusu majitele a ne o cestovce.První rok to bylo normální klasika-asi jako když přijedu k rodičům.Žádné moderní výbrky-opravdu standartní zařízení.
Druhý rok děs a hrůza-majitelé byli nejen obr věřící(což nikomu neberu)ale svatí na nás koukali snad i z lednice-kde nebyl obraz(teda spíš skoro koberec)na stěně s panenkou marií-tam byl kříž,a v nejhorším případě v kuchyni visel vytrženej z kalendáře chudák Papež přes půl zdi.Všude měli sušenou trávu-zaprášenou jako blázen-(asi tak milin tři sta váz)na každý klice a na každém volném místě pověšený nějaké cingrlata s chemlonu a bůhvíjakých provázků.
Vzhledem k tomu že máme astmatickou holku jsme nespali celých 10 dní protože se dusila .K tomu chovali asi cca 7koček divokých a přivezli si ze splitu i 1ks kočky domácí bytové.Lozily nám po posteli a malá se dusila.
Loni jsme byli u lidí-kteří jsou celkem aktivní-v našem věku-pracujou na zajímavých místech a žijou jinak.Apartmán byl zařízenej vkusně-fakt byla radost tam být.Čistoučko.nová kuchyně,bílé ručníky v koupelně.
Rozepsala jsem se tak jen proto-že tím chci napsat-že ne vždycky natrefí čkověk na majitele-který by nám byl blízký vkusem a stylem.
Ale s tím je potřeba počítat.
My jsme byli s majitelem spokojeni,,byl ochotný a příjemný,jen to ubytování neodpovídalo nabídce.Není moc příjemné chodit po ránu do koupelny a na chodbě potkat sousedy.Ubytování bylo nabízeno jako samostatný apartmán,ale byly to dva pokoje,spojené společnou chodbou.Jinak se nám ve Stupin Čeline líbilo,pláž z drobného štěrku byla každý den uklízena a nebyli ježci.V této malé vesničce byl jen jeden krámek nad magistrálou a na pláži se dala koupit balená zmrzlina.Jinak obchody jsou v Rogoznici,dá se tam dojít pěšky,ale část cesty byla po magistále.Šnorchlovat jsme chodili až k Rogoznici na malou pláž,kde byla sposta rybek a dalších mořských potvor.
ještě přikládám fotku,která je focena z pláže ráno,kdy v moři byli jen rackové

avatar Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
01. 07. 2008 09:54
MIRKA:tak to je asi jiné-myslela jsem že tam byla jen společná chodba-a z ní vchod do samostatných AP.
Alespon tak jsme to také jednou zažili-vpodstě to byly dva samostatné byty na patře a měly společnou jen tu chodbu(asi jako normál bytovky)
Aspon ale jste měli svoje wv a koupelnu??eye popping smileynebo ne?Protože to bych neskousla určitě(ač letos dělám ústuopky kde to jde)
Dík za info o nákupech-nevozíme nic a je to pro mě celkem důležité(a taky děkuju moc za meily hodným lidem co mi napsali co kde a jak)
My jsme teda trochu líní-takže na nákup i tak autem a jezdíme na výlety tak to většinou spojíme v místě kde se zrovna octnem.
IVETAA:koupelnu a WC jsme měli svoji,ale trochu nás toto ubytování odradilo,proto jsem letos hledala samostatné ubytování a jedeme do Boraku,kde je domě jen jeden apartmán a majitelka tam jen občas přespí.
avatar Re: Agentura p. Vávry (zprostředkování ubytování Omiš a okolí)smiling smiley
01. 07. 2008 14:43
Mirka.to je ideální.My loni byli taky sami-majitelé tedy bydleli v domě ale z druhé strany a většinou jsme je neviděli celé dny.
Nebo taky před 3lety jsme byli v jednom patře my-v druhém jiní lidi -a měli jsme sami své schody i dveře takže jsme nepřišli do kontaktu.Majitelé bydleli dolů-ale viděli jsme je za 14 dní 1x když přijeli ze Splitu kde žili na víkend.

Já mám taky ráda soukromí-bohužel nám ale děti jdou do věku kdy se chtějí družit-klukovi bude14 a holce 5.
Takže každé další dítě v okolí-a nebo ještě líp vedle na terase je vítané.
Tím že jezdíme povětšinou sami-a loni se nikde v červnu v okolí žádný děti nevyskytovaly a když tak domorodci mluvící chorvatsky-tak mám trochu pocit že se děti poprvé trochu nudily....
ivetaa:tak snad ve Stupin Čeline se dcera nudit na pláži nebude,je tam skluzavka a molo v moři,když jsme tam byli,byl konec sezony,tak tam přijelo mnoho rodin s dětmi.Pláž je opravdu ideální pro mrňata,pozvolný vstup do moře,žádné kameny.
My již jedem bez dcery,je jí 20 a už letos byla na dovolené sama v Egyptě a doma musí hídat našeho kocoura - závisláka.
Přeji krásnou dovolenou a hlavně hezké počasí.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 197
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.