Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

PRIVAT SOBE SIBENIK

Autor katik 
PRIVAT SOBE SIBENIK
03. 02. 2008 23:58
V lete sa chystame na dovcu: Sibenik, komplex SOLARIS, cez cestovku 7dni. ale planujeme si potom zohnat nejaky PRIVAT SOBE smiling smiley na par dni este 3-5 .neviete o niecom fajn? mame 2rocnu dcerku, aby tam bol aj nejaky market, ked sa uz budeme sami stravovat..je problem zohnat privat na 3dni?preferuju na dlhsie?ako sa pohybovali ceny za noc minuly rok? Je problem ho nasjt v silnej sezone? jul? dakujem krasne spinning smiley sticking its tongue out
Re: PRIVAT SOBE SIBENIK
04. 02. 2008 00:16
popripade kde by sa oplatilo zastavit cestoud domov zo Sibenika a pozriet sa pripade prespat. dakujem
Re: PRIVAT SOBE SIBENIK
04. 02. 2008 20:47
Problém s ubytovanim myslim nebude,Přijezdová cesta k Solarisu vede přes Brodarici a tam stoji místni domordci a nabízejí ubytováni.Ja doporučuji si to předom domluvit (myslím v pruběhu ubytováni v Sol.)Co se tyče cen na tak krátkou dobu min.50kn.za apartman.Přimo v Sibeniku nic moc neseženeš, jezdim do té oblasti už nějaký pátek.Jinak vám přeji pěknou dovolenou.drinking smiley (Solaris je krásný)
Re: PRIVAT SOBE SIBENIK
06. 02. 2008 13:06
dakujem titino, ja som este stale nezistila ako sa dostanem k Solarisu smiling smiley na velkej mape to nieje a na strane to tiez moc nieje rozpoznat..ide sa cez sibenik? je to dobre oznacene? inak k tej Brodanici, to je je este smer na juh dole , ze? vy ste tam boli ubytovani a aka je tam plaz? dakujem
Re: PRIVAT SOBE SIBENIK
06. 02. 2008 15:12
Katik, byli jsme v Solarisu před 2 lety, ubytování v hotelu Jakov, pláž je cca 50 m od hotelu, je z drobných oblázků, a drceného kamení, u hotelu Ivan a u kempu je i kousek písčité pláže a u hotelu Jure jsou i betonová plata, takže si vybere každý co se mu líbí. A hlavně u každého z hotelů je ještě bazén. Byli jsem tam přelom červen/červenec, a taky jsme pak sháněly ubytování a bez problémů, všude stojí s cedulkama, a našli jsme hned v té první vesnici, sice dál od pláže cca 250 m ale za 30Euro /4 osoby/noc, a byly jsme tam taky jen 3 noci. Cestou k Solarisu je dost nových apartmánových domů, ale tam chtějí za ubytování 80-120 Euro za apartmán, tak to chce kouknout ve vesnici po těch starších domech. A cesta, od dálnice do Šibeniku, pak pobřežní magistrálou směrem na Primošten, a k Solarisu je to perfěktně značený, velký cedule, je to od šibeniku asi 7 km, a hned na kraji Šibeniku je několik supermarketů, tam se dá nakoupit.
Re: PRIVAT SOBE SIBENIK
07. 02. 2008 12:49
Jen bych s tím perfektním značením doplnil, že na Jadranské magistrále (tedy na cestě od Šibeníku směr Primošten) je cedule, označující Solaris sice velká, ale až na té odbočce, která je dost prudká a spousta lisí to přejede a couvá. Tedy až na magistrále zahlédnete ceduli na Solaris, zpomalte.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 64
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.