Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Pelješas - ubytování

Autor AlTo 
Pelješas - ubytování
21. 07. 2007 12:47
Dobré den,
poslední týden v srpnu odjíždím na tento polostrov. Prosím, kdo z vás má s tímto místem nějaké zkušenosti, kde je to na tomto místě pěkné, kde není moc lidí ( doufám, že v tomto termínu už všude), případně jestli má někdo kontakt na ubytování v soukromí( nejlépe s www adresou a tel.č.)
děkuji
Re: Pelješas - ubytování
21. 07. 2007 13:45
Opět zbytečné auditko. Je jasné, že pokud jsi použil vyhledávání a dal jsi tam Pelješas, tak ti nic nevypadlo. Poloostrov se jmenuje Pelješac. Ale těžko ti někdo něco poradí, když se nevyjadřuješ srozumitelně. Pokud bys tam jel v září, tak je to jasné, ale když jedeš v srpnu a napíšeš: "kde není moc lidí ( doufám, že v tomto termínu už všude)", to asi těžko někdo pochopí, co tím myslíš. A soukromí ubytovatelé ne jihu dalmácie moc často www stránky nemají.
Re: Pelješas - ubytování
22. 07. 2007 12:49
koukám, že jsi detailista co se překlepů týče. Ale ty nejsi také nezchybný jen si po sobě přečti poslední větu a zjistíš, že soukromí ubytovatelé budou nejspíše NA( a ne NE) jihu dalmácie že????.
A jestli jsi si to přečetl pozorně tak hned na začátku dotazu sděluji, že jedu poslední týden v srpnu. Takže ti děkuji za radu pane " bezchybný"
Re: Pelješas - ubytování
22. 07. 2007 14:59
Je rozdíl se seknout jednou v několika větách a jednou v názvu nového (a zbytečného) auditka.
Pokud si ještě jednou přečteš, co jsem napsal, tak zjistíš, že vím, že jedeš poslední týden v srpnu.

Zdravím pan bezchybný
Re: Pelješas - ubytování
07. 08. 2007 22:07
zkus se domluvit s p. Matičem [www.viganj.com] bud bude mit volno nebo ti dá tip na ostatní.
Re: Pelješas - ubytování
08. 08. 2007 09:29
MirekH - ty baby ve fotogalerii jsou z perzonálu (all inclusive), nebo naskenovaný z Playboye ??? smiling bouncing smiley

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Re: Pelješas - ubytování
08. 08. 2007 11:23
No... sice jsem se před pár dny poptávala po ubytování ve Viganji (pravda v pominutí smyslů jsem to šoupla do Dopravy :-), leč ubytovatel, co na své stránky hodí fotografie na hranici s o f t - p o r n o, by asi nebyl to pravé ořechové...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Ifča (08. 08. 2007 14:16).
Re: Pelješas - ubytování
08. 08. 2007 12:10
Ifčo, vidím to stejně, tohle je docela hustý kafe...nic proti nudistům,ale...
Re: Pelješas - ubytování
08. 08. 2007 14:15
Ale po pravdě řečeno, mě ty fotky jako takové nijak nepobuřují... Kdyby byly umístěny na specializovaných stránkách, proč ne... Ale pokud si je vylepí někdo, kdo nabízí ubytování - tak bych se mu asi raději zdaleka vyhnula...
Re: Pelješas - ubytování
08. 08. 2007 14:23
Ta asdresa asi patří do vlákna "Nahoře bez", i když tahle banda je bez i dole. smiling bouncing smiley Třeba to patří do sekce "Naturismus", jen autor se netrefil. Po zevrubné a odborně zaměřené prohlídce těch stránek se nedivím !!! yawning smiley

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Re: Pelješas - ubytování
08. 08. 2007 15:26
Hmmm... to mi připomíná, jak jsme byly jednou v partě na aerobiku u moře... Pár děvčat (no, děvčat... od čtyřiceti vejš...) se chodilo opalovat komplet bez na nějaká skrytá místečka... i zkusily si tam jednou zopakovat nějaké cvičební figury. Po chvíli ovšem postřehly, že je zpoza šutru sleduje nějaký chlap...
Když nám ostatním tu historku popisovaly, tak jsme se ptaly, zda těm jejich snahám aspoň zatleskal. A jedna odpověděla: "Ne. Nemohl. Měl plné ruce práce."

(Tak - a teď už to do sekce ubytování nepatří už vůbec!) :-)
Re: Pelješas - ubytování
08. 08. 2007 16:45
přátelé, nedalo mě a taky jsem mrknul na pěkné stránky Viganje. Myslím, že jejich tvůrce (odhaduji, že i majitel těch "rodinných" fotografií) velmi dobře věděl co dělá. Celé stránky jsou celkem dobře udělané a určitě mnohé zaujmou (nás pány samozřejmě fotogalerie bez plavek) a každý si zapamatuje jak pěkně ve Viganj může být, tak proč se nezkusit ubytovat. Nevidím v tom žádný nevkus jen skvěle udělaná reklama (dámy přiznejte si, že si i vy místo Vigang nyní lépe vybavíte tongue sticking out smiley) a nakonec předmětné dámy vypadají skvěle, tak když jim to nevadí tak o co jde....
Re: Pelješas - ubytování
08. 08. 2007 19:00
No, o nic nejde... Viganj si samozřejmě díky tomu zapamatuji... A kde se rozhodně NEubytovat si zapamatuji taky... A popravdě řečeno, myslím, že i řada mužů a to i těch, kteří budou fotkami hodně zaujati... Leč jako doporučení kvalitního ubytování to hned tak pro někoho "směroplatné" nebude.
A ty fotky z Viganje nejsou... momentky to nejsou už vůbec (to by snad aspoň někde občas se mihnul nějakej chlap)... prostě normální stažené lehké péčko...
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 08:03
Já bych to tam jel zkontrolovatgrinning smileythumbs up smiley
avatar Re: Pelješas - ubytování - Viganj
09. 08. 2007 12:41
Jen pro informaci tech hlupaku nebo spise hlupacek, ktere poburuji fotografie v sekci -bez plavek-. Ty stranky si pan Matic tusim nedelal sam, jezdim k nemu pravidelne, jeho rodina jsou moc slusni lide, kteri se skvele staraji o sve hosty. Myslim ze stranky na ubytovani p. matice jsou skvele udelane, kdyby meli vsichni Chorvate takoveto stranky, kde jsou i prehledne planky jednotlivych apartmanu tak pak by se ubytovani hledalo opravdu snadno. Nevim proc se tedy divate na fotografie, ktere Vas poburuji! Jeste ze lide jako vy do Viganje nejezdi, staci kdyz je takovych tupcu plno v cechach. Pro ty, kteri chteji Viganj navstivit - vrele doporucuji, je to misto klidu a krasneho koupani bez preplnenych plazi, vhodne predevsim pro lidi kteri se venuji windsurfingu a kiteboardingu, fouka tady pravidelne termicky vitr. Pro ty ktere poburuji nazi lide doporucuji navstivit treba debilni Makarskou, kde mezi tisici lidma se urcite budou citit fajn!
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 13:12
Hmmm... ale to je škoda, že pan Matič ani neví, co mu zhotovitel hodil na jeho stránky. A fotky mě nepobuřují - i když na těch zveřejněných vůbec nešlo o nahé lidi na pláži, ale opravdu o cílené péčko zkopírované ze specielně zaměřených serverů - a rozhodně nebyly tyto fotky pořízené ve Viganji! Takže umístit je na stránky propagující Viganj, dovolenou, ubytování - je dost velká nehoráznost... Ať už se na to podívám z hlediska vkusu, tak i jako "klamavá reklama", pokud by někdo do Viganje fakt jel v domnění, že tam něco podobného uvidí. Ve Viganji jsem byla, i na Makarské - a Viganj se mi jistě líbil víc... Ale nějak nevidím souvislost s druhem fotografií... Nebylo by vhodno, na to pana Matiče upozornit, jak se na jeho stránkách vyřádil programátor?
Re: Pelješas - ubytování - Viganj
09. 08. 2007 13:21
lukas vlk napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Jen pro informaci tech hlupaku nebo spise
> hlupacek, ktere poburuji fotografie v sekci -bez
> plavek-. Ty stranky si pan Matic tusim nedelal
> sam, jezdim k nemu pravidelne, jeho rodina jsou
> moc slusni lide, kteri se skvele staraji o sve
> hosty. Myslim ze stranky na ubytovani p. matice
> jsou skvele udelane, kdyby meli vsichni Chorvate
> takoveto stranky, kde jsou i prehledne planky
> jednotlivych apartmanu tak pak by se ubytovani
> hledalo opravdu snadno. Nevim proc se tedy divate
> na fotografie, ktere Vas poburuji! Jeste ze lide
> jako vy do Viganje nejezdi, staci kdyz je takovych
> tupcu plno v cechach. Pro ty, kteri chteji Viganj
> navstivit - vrele doporucuji, je to misto klidu a
> krasneho koupani bez preplnenych plazi, vhodne
> predevsim pro lidi kteri se venuji windsurfingu a
> kiteboardingu, fouka tady pravidelne termicky
> vitr. Pro ty ktere poburuji nazi lide doporucuji
> navstivit treba debilni Makarskou, kde mezi tisici
> lidma se urcite budou citit fajn!


ě se třeba ty fotky líběj, ale nechápu proč jsou u něj všichni blbci.
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 16:22
to Ifča - Ifčo, myslím, že pan Matič není zřejmě takový puritán jako ty, rozhodně lidská nahota není nic neslušného, a lehké p o r n o jak o něm píšeš, tak to je podle mě úplně něco jiného (jde v něm o sexuální styk, kterého jsem si teda na fotkách jaksi nevšiml), nechci se tě nijak dotknout ale zkus se na nějaké podívat. Myslím, že tvůrce chtěl jen poukázat na to, že kdo chce mít soukromí i na nahotu tak ho tam najde, ne že tam něco takového uvidí. Neslušné nebo spíš zvláštní by asi bylo, kdyby se tam producíroval nahý on i se ženou a dcerou v sekci tuším rodina a přátelé mezi hosty (ale i tak by si zřejmě získal spoustu příznivců). Zdá se, že nejsi zastáncem nahoty u moře, ale spousta lidí tak žije tak proč je odsuzovat - přece nekradou - jen se koupou a opalují nazí a ukážou to na internetu!!!!
vlnka
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 16:56
Nic proti nahotě, ale dávat takové fotky k ubytování..... První, co mě napadlo, že bych se tam asi do naha nesvlíkla - co kdyby náruživý fotograf aktů někde slídil za rohem, to není zrovna dobrý pocit. Já bych takové nabídky k ubytování nevyužila a jestli o těch fotkách pan domácí neví, tak ho lituji.
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 17:10
Holky máte pravdu, o serióznosti pana majitele bych měla pochyb. Chápu zde přítomné pány, že se jim fotky líbí, jsou na nich hezké ženy,ale proč na nich nejsou tedy i muži, nebo ty naturismus neprovozují? Navíc tyto fotky jsou takové "vyumělkované", prostě focené k jednomu účelu, jak zde poukázala Ifča. Myslím si že Ifča nebude v žádném případě puritánka, ba naopak. Jen prostě tyto fotky opravdu myslím patří na jiný servr s jinou tématikou a ne na stránky o ubytování a o reklamě? to snad ani nemůže být řeč..
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 17:31
No... nahota u moře není tak úplně moje hobby... ale nijak mi ani nevadí, ani nepohoršuje... Ale je - pro vás možná drobný - rozdíl mezi tím, koupat se a opalovat se nahá... anebo pózovat fotografovi s nohama dokořán... Vy fakt věříte tomu, že ty fotky byly pořízeny jen tak náhodně na pláži? :-)
(Jo, kdyby to byl záběr na normální naturistickou pláž s rekreanty a mezi nimi se klidně pohyboval i majitel s celou rodinou v rouše Adamově... to bych brala jako normální dokumentární fotku a nijak by mě nevytočila.)



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Ifča (09. 08. 2007 17:35).
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 18:32
Vážený Lukáši Vlku, tvoje rozhořčení chápu ale nerozumím mu. Když si přečtu veškeré poznámky na tomto vlákně, vysloveně negativní nebyly žádné. Snad jen dámám vadí, že tam nejsou nahatí chlapi. Většina názorů byla laděna humorně a s nadhledem. smoking smiley Takže jako největší puritán mi z toho hledíš ty !!! Sklidni hormon a snaž se vyškrabat poslední zbytky smyslu pro humor, které ti zbyly. tongue sticking out smiley

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 18:36
Re: Pelješas - ubytování - Viganj
09. 08. 2007 19:58
Smejkali
mě se ty fotky taky líbí yawning smiley
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 20:53
Fotky jsou moc pěkný,není nic,co by se mi na nich nelíbilospinning smiley sticking its tongue out
Re: Pelješas - ubytování
09. 08. 2007 21:32
Nic ošklivího tam taky neni, néthumbs upgrinning smileythumbs up smiley
Hergot to jsou krásný ženský! Konečně zajímavá prezentace ubytování, unifikované lodky v zálivu a grilující domorodec je na všech reklamách,tohle je upoutávka kam se každý rád koukne, že?
avatar Re: Pelješas - ubytování
10. 08. 2007 09:30
Opravdu nevim o cem se tady porad bavite! Dotaz na zacatku tohoto fora byl kam na Peljesac? Takze odpoved zni jednoduse - Viganj - je krasne misto, kde najdete spousta klidu, plaze ktere nejsou preplnene turistama, kde se za Vami tyci vysoke hory a pred je krasny pohled na Korculu. Pokud jeste vyhledavate misto, kam jezdi i sportovne zalozeni lide, kteri si treba chteji zkusit windsurfing, nebo tento sport provozuji, tak odpoved zni - ANO jednoznacne Viganj! Pro ty, kterym nevadi nazi lide na fotkach znovu opakuji, ze Maticovi jsou velmi slusni lide, kteri se o sve hosty vzorne staraji a ubytovani u nich je na vysoke urovni.Diskuzi o nahych fotkach se musim uz jen smat! Nema cenu se zapojovat do dalsi debaty o nicem.Ten kdo stranky vytvarel opravdu chtel fotkami zrejme rict to, ze zde najdete i plaze, ktere nejsou preplnene a na kterych si najdete sve soukromi, kde se muzete opalovat i nazi. To je asi vse.
avatar Re: Pelješas - ubytování
10. 08. 2007 09:31
Opravdu nevim o cem se tady porad bavite! Dotaz na zacatku tohoto fora byl kam na Peljesac? Takze odpoved zni jednoduse - Viganj - je krasne misto, kde najdete spousta klidu, plaze ktere nejsou preplnene turistama, kde se za Vami tyci vysoke hory a pred je krasny pohled na Korculu. Pokud jeste vyhledavate misto, kam jezdi i sportovne zalozeni lide, kteri si treba chteji zkusit windsurfing, nebo tento sport provozuji, tak odpoved zni - ANO jednoznacne Viganj! Pro ty, kterym nevadi nazi lide na fotkach znovu opakuji, ze Maticovi jsou velmi slusni lide, kteri se o sve hosty vzorne staraji a ubytovani u nich je na vysoke urovni.Diskuzi o nahych fotkach se musim uz jen smat! Nema cenu se zapojovat do dalsi debaty o nicem.Ten kdo stranky vytvarel opravdu chtel fotkami zrejme rict to, ze zde najdete i plaze, ktere nejsou preplnene a na kterych si najdete sve soukromi, kde se muzete opalovat i nazi. To je asi vse.
Re: Pelješas - ubytování
10. 08. 2007 09:33
lukasi vlku tady bych opět sohlasila s Hopkirkem, k fotkám už se nemíním vyjadřovat, bylo řečeno vš.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 112
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.