Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Nabídka ubytování v Boraku (Peljesac) smiling smiley

Autor nulda 
Nabídka ubytování v Boraku (Peljesac) smiling smiley
19. 05. 2007 23:35
Ahoj vsem,doufam ze nepisu nic proti pravidlum... nasemu domacimu nekdo zrusil rezervaci a ma volny jeden apartman od 23.06 do 11.07. Nemel by nekdo zajem? Fotky a dalsi info muzu poslat na mail nebo pres sz.Nevim zda se sem muzou vkladat odkazy na stranky s nabidkou ubytovani...
v Boraku to známe,pošlete mi prosím fotky - možno li, cenu a který je to dům, díky
Re: Nabídka ubytování v Boraku (Peljesac) smiling smiley
07. 06. 2007 06:38
Taky prosim ...
Re: Nabídka ubytování v Boraku (Peljesac) smiling smiley
07. 06. 2007 06:41
je to vila anadingac, blizsi info tady anadingac ale nevim zda uz ten termin neni obsazeny
Aha, tam to znám, nejsou přímo u moře, pokoje nahnácaný jeden vedle druhýho, bydlí se pohromadě s domácíma, mají mimina - budily nás ve dne v noci, bez zahrady, vedle sousedi mají taky psa, takže v noci žádný spaní .... stránky mají šikovně nafocený, jsou lepší domky taky v Boraku, ale tohle není pro nás, díky za ochotu ale nezlobte se, tam už opravdu ne, i když nejsou drazí, myslím do 15 euro i méně, ale mají tam strašně moc lidí nahromadě,
Re: Nabídka ubytování v Boraku (Peljesac) smiling smiley
07. 06. 2007 20:39
Neznáte taky vilu Dingač?Jaké je okolí tam?Díky.
Zřejmě jde o druhý dům stejného domácího postavený cca 3 m od vilky ANADINGAc o které jsme viz výše mluvili,jinak vilu Dingač jinou v Boraku neznám,tyto dva domky nemají zahradu pro hosty, není tam žádné odpočinkové zákoutí ve stínu, nemáte se kde zašít, jen ve svém pokoji, a to je pro nás už málo, na jedné terase ruzné národnosti, všechno slyšíte, všechny pokoje vystavené slunci, kdybych nebyl zvyklý na něco jiného - možná bych byl spokojený, ale jak jsem říkal, nejsou drazí, takže pro někoho super, máme od nich zafixováno že tam byl děsný šrumec ve dne v noci, auta projíždějí okolo oken, nemáte kde zaparkovat, děkuji už ne, ale domácí byl sympaták, oni jsou zvyklý žít s celým s vým početným příbuzenstvem nahromadě, jo a pořád zpívali do noci svoje chorvatské písně. Jednou za pobyt by to šlo přežít, ale ob dva dny už ne, my jsme chtěli naslouchat šumění moře - ale nepodařilo se.
Re: Nabídka ubytování v Boraku (Peljesac) smiling smiley
08. 06. 2007 07:58
vsak v pohode.Kazdemu vyhovuje neco jineho, ale zase to moc prehanite....
Re: Nabídka ubytování v Boraku (Peljesac) smiling smiley
08. 06. 2007 09:04
Nevím, jestli to není dál od moře.Bližší info apartmány Dingač
Moc hezké ubytování, nový dům, ale nejdál od moře ze všech domů v Borku, hned u silnice, opět bez zahrady, k dispozici jen terasy, vybavení apartmánů je moc hezké, k plážičce cca 200 m.
nulda napsal(a):
-------------------------------------------------------
> vsak v pohode.Kazdemu vyhovuje neco jineho, ale
> zase to moc prehanite....

Milý Nuldo,musíš uznat že mám pravdu, pravda taky je, že co mi do 30let nevadilo, ted po padesátce mi vadí, na dovče chci hlavně klid - neb doma jsem pološílený živnostník, okolo domu chci zahradu - doma ji mám taky, nechci aby mi na terase do jídla koukal cizí spolubydlící, auto chci zaparkovat hned u domu a ve stínu. Protože jsem jako trubka jel naslepo a s ujištěním, že ubytování dole na jihu v plné sezoně není problém, u cesty mě - unavenýho z dlouhý cesty, auto plný dětí-vnoučat, odchytil právě onen sympaták a já celý štastný jsem se ubytoval.Protože už mám nároky jaké mám - samozřejmě jsme spokojeni nebyli a taky dobře nám tak. V půlce týdne jsme se rozhodli že musíme pryč, domácímu zaplatili celých 14dní - neb to byla naše blbost, našli jsme to co jsme hledali, - platíme si ted celičký dům abychom tam byli sami a koukali na otevřené moře a nikoli na další baráky,dodnes chodíme k bývalému domácímu kupovat vino - má ho výborný a vozíme dárky celé jeho rodině.My už jsme holt jezevci netolerantní, radši si připlatíme a pryč od lidí!
Re: Nabídka ubytování v Boraku (Peljesac) smiling smiley
08. 06. 2007 18:08
Děkuji za odpověď. Chorvatsko jsme dost poznali, letos se ale vydáme prvně na Pelješac. Ubytování na místě na blint je asi problém, jak jsem se tady dočetla. Kolik je v Boraku takových hezkých samostatných domků u moře s výhledem a klidem? Přesně to hledáme a téměř vždy jsme našli na místě, ale na Pelješac bychom raději vsadili na jistotu a hledat naslepo dle internetu je vždycky horší.Fotečky bývají pěkné, realita taky. A ještě jeden dotaz - jaké jsou ceny vína od místních? (to abysme věděli, kolik vyměnit kun).
nejlepší by bylo konkrétně vyzpovídat CK pí.Kouckou, specializuje se na Pelješac,zná to tam dokonale osobně, a to je nejdůležitější, já Vám tipy na ubytování dát veřejně nemohu, jinak vínko bych nakupoval právě u domácího Ivana z Anydingač, a nikoli to nejlevnější kde co uvidím, loni stál litr Plavace do 15kuna, dezertní Dingač 80kuna, plus minus,
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 113
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.