Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Na víkend

Autor MildeSorte4 
Na víkend
28. 03. 2007 06:11
Zdravím všetkých, 2006 sme sa vybrali 7+pes na "blint" na predĺžený víkend do Crikvenice (príjazd v sobotu na obed). Ako obrovský problém sa ukázal fakt, že sme hľadali ubytovanie na 2 noci (odjazd sme plánovali v pondelok doobeda). A NIČ SME NEMOHLI NÁJSŤ ! Po 2 hodinách sme pokračovali na Selce, tam tiež nič. Všetci sa potešili, keď zistili že sme siedmi, ale keď sme povedali, že len na 2 noci, mávli rukou, že to sa im ani nevyplatí prezliekať posteľné prádlo. Ale sú tí Chorváti rozmlsaní ! Spolu po hádam 5 hodinách hľadania sme našli ubytko až v Novom Vinodolskom, asi 1 km od pláže do šíleného kopca (dom v predposlednej rade, 50 m za našim domom začínal les) za 17,- EUR/osoba/noc !

Máte niekto skúsenosti s víkendovými, resp. krátkymi pobytmi ? Oplatí sa hľadať ubytko až na večer, keď už domáci zistia, že na týždeň už nikoho nenájdu ?
avatar Re: Na víkend
28. 03. 2007 08:07
Tak nevím-my jezdíme přes CA a objednáváme tak v listopadu na další rok a na 14 dní.
ALE někdo tady na foru psal-že někde dokonce trvají majitelé(a i CK) na pobytu od soboty do soboty-právě kvůli třeba těm volným 3 dnům co jim zbydou prázdné.Pokud jim vadí toto-tak bych se nedivila kdyby jim ubytování na 2 noci vadily ještě víc.A vcelku bych viděla docela oprávněnou nechuť kvůli2 dnům chystat apartmán znovu.
Je to asi zmlsanost-ale jako ženská je i chápugrinning smiley
Nakonec proč by to dělali-když jim přijde někdo kdo bude chtít týden?
Nevím v jakým termínu jezdíte-ale my koncem června a to jsou i přes CA a CK apartmány u vody již plné dávno dopředu.

Pokud bych jela takhle na víkend-počítala bych s tím-že nic kloudného neseženu a k vodě to bude opravdu třeba i ten 1km.Pak je asi potřeba to brát jako že vždycky je něco za něco.Jet na blind sice může přinést větší volnost-možná i úsporu peněz-ale určitě ne vždycky bude ubytování podle představ.A hlavně ta cena mi přijde celkem dost vysoká.My letos platíme za apartmán 20m od vody jen pro jednu rodinu s klimatizací-45.- eur(2dospělí a dvě děti) a to přes CA.(v půli června)

Jinak obdivuju že jedete takovou cestu na dva dny-já když už se tam dotluču-tak mě odtamtud nikdo 14 dní nedostanesmiling bouncing smiley
Re: Na víkend
28. 03. 2007 11:17
Na prodloužený víkend jezdíme do Chorvatska už pár let. Je pravda, že minimálně na 3-4 noci a s ubytováním jsme nikdy neměli problém. My jezdíme do Poreče.
Re: Na víkend
28. 03. 2007 11:19
Nesouhlasím (nebo už mám několik let štěstí)confused smiley Pravidelně jezdíme na dovolenou 3 dny ne jednom místě, 7 dní na druhém a 4 dny na třetím. Nikdy se nám nestalo že by jsme měli problém sehnat ubytko. Je nás pět. Pravdou je že jsme vždy jeli až pod Zadar. Nikdy jsme neplatili víc než 45 e za noc a o apartmány nikdy nebyla nouze(i pozdě večer). Takže jsou dvě možnosti 1. buď jste měli smůlu, a nebo 2. po Zadar je větší zájem o ubytování a místní ví že když odmítnou někoho na 3 dny tak hned přijede jinej na týdeneye rolling smiley(tomu ale moc nevěřím) H.S.cool smiley
Re: Na víkend
28. 03. 2007 16:52
To ivetaa: My sme išli v júli (červenec smiling smiley). Jo, bohužiaľ to vtedy bolo z finančne - časových dôvodov nutné, aby sme išli len na 2 noci. My Slováci to máme kúsok bližšie, tak cestu na víkend nepovažujem za nejakú šílenost - dá sa to zvládnuť. Ale, samozrejme, týždeň - dva je niečo iné... smileys with beer

To homer simpson (mimochodom, ten poznáte: "Pane Simpsne, teďke jste připojen na detektor lži. Všechno, co teď řeknete, musí být pravda. Porozuměl jste ? - Ano ! - BUUUUM" hot smiley.) : A kedy ste to ubytko hľadali ? IBA neskoro večer ? Ináč, tá rozmlsanosť sa mi zdá obrovská, oni proste na 2 dni neubytujú, to to radšej nechajú neobsadené a nezarobia nič. Kladiem si otázku, či by nebolo rozumné ísť na 2 noci v pondelok, to by tí, čo nezohnali nájomníkov v sobotu boli v prdeli a na koni by sme boli my... thumbs up smiley
Re: Na víkend
29. 03. 2007 09:08
Čau M.S. ubytko jsme v průběhu těch let hledali ráno , v poledne i v noci a jak jsem psal nikdy nebyl nejmenší problémthumbs upspinning smiley sticking its tongue out Zajímavé je, že vy jste hledali ubytko na d Zadarem a byl to problémconfused smiley Připomíná mi to známou která přijela z HR a tvrdila mě že nebyli schopni sehnat ubytko na Krku. Skoro jsem jí nevěřilconfused smiley Takže jediná možnost jak to vysvětlit je, že hodně lidem se nechce jet "níž" a jsou nacpaní "nahoře" a proto si domácí mohou vybíratyawning smiley Takže Mildo jeď klidně na den ale ubytko začni hledat pod Zadarem a problém bude vyřešensmoking smileyMěj se H.S.cool smiley
Re: Na víkend
29. 03. 2007 18:14
Myslím, že je to jen v lidech tou zeměpisnou polohou ne. Zažil jsem to i na Hvaru v Jelse kdy naše domácí když měla plný barák tak dohazovala klienty sousedům a ti je i když měli volno neubytovali pokud nechtěli aspoň týden a fakt nikdo s nima nehnul.
avatar Re: Na víkend
30. 03. 2007 09:57
Jak to tak pročítám, tak mě napadlo, že by bylo asi nejlepší na víkendový pobyt na severu Chorvatska zvolit nějaký kemp. V nich se ani na délku pobytu neptají. confused smiley
avatar Re: Na víkend
01. 04. 2007 11:01
MildeSorte4: je fakt-že my to máme od nád od Prahy něco kolem 17 hodin a to s benjamíny za krkem kteří se nudí dokud neusnou je fakt zážitek-proto je pro mě nepředstavitelný ten víkend-pro mě by to bylo neúměrné časově -zvlášť kvůli cestě!
Stačí mi 5 hodin k rodičům na Moravu 1x měsíčně na víkend!eye popping smiley
Re: Na víkend
01. 04. 2007 12:16
ivetaa: My to máme do Crikvenice 555 km cez Maďarsko, z toho iba 290 km mimo dialnice, nám je to v pohode. Navyše šílene rád šoférujem a keď ideme napr. 7-mi, aj cenovo to vychádza OK. Koncom apríla ideme na víkend na Plitvické jazerá - v piatok tam, pivo, vyspať, v sobotu prehliadka, pivo, vyspať, v nedeľu späť.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 232
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.