Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ruskamen

Autor JAVI 
Ruskamen
23. 09. 2006 22:53
Zdravím, nabízím po letošní dovolené kontakt na super ubytování v Ruskamenu 4 km od Omiše ve směru na Makarskou(oblázkové pláže, borovice, pohodová dovolená), apartmány přímo nad mořem (117 schodů), parkování přímo u domu. Přímý kontakt na majitele.
Zdraví a super dovolenou v příštím roce přeje
JAVI
Re: Ruskamen
24. 09. 2006 21:10
Danus pridej tvuj komentar na Ruskamen prosim. Lenka
Re: Ruskamen
24. 09. 2006 22:43
Jen malý dotaz: Je v ceně padák? A jeho vynošení zpět do apartmánu? Nebo (ale to jsem již opravdu náročný klient) - výtah by nebyl?

Btw.Komerční nabídky tu nemají co dělat, příteli? Nebo je to ubytko zadarmo?
Danus
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 16:05
Byla jsem v Ruskamenu toto léto - přímo v hotelu Ruskamen. Služby hotelu, vybavení a strava byly OK, ale to ostatní byla pro mě hrůza. Pláž je pouze navážka nějakého "bordelu". Do oblázkových pláží to má hodně daleko. (Pláže v Brele jsou nádherné, zde si sednete s holým zadkem na oblázky. V Ruskamenu bych to neudělala). Kromě hotelu, malého krámu "STUDENAC" u silnice a nevábných pláží zde opravdu nic není.......! Já osobně do Ruskamenu již nikdy. Jinak zdravím do Brely!!!
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 17:49
Tedy, ne že bych musela rozumět všemu... ale technologii toho, proč a za jakých okolností došlo k tomu, že příspěvek Danus je o nějakých 20 hod. dříve uveden žádostí Lenky... fakt nechápu...
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 18:22
Pro ty co vlastni dlouhe vedeni, po lopate: slysela jsem od Danus v lete kritiku na Ruskamen a tak jsem ji pozadala o komentar tot vse.
Lidi chapete to? Lenka
Danus
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 18:33
Ifča napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Tedy, ne že bych musela rozumět všemu... ale
> technologii toho, proč a za jakých okolností došlo
> k tomu, že příspěvek Danus je o nějakých 20 hod.
> dříve uveden žádostí Lenky... fakt nechápu...

Pokud dobře čtu tak Lenka psala příspěvek 24.9. ve 21.10 hod. a já odpovídala dnes v 16.05. Tak ať počítám jak počítám, Lenka má náskok 20 hodin.....!
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 18:37
Ze bychom si dali hodku matematiky s Ifcou?
Danus
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 18:39
Ivče je asi divné, že jsem byla požádána o příspěvek.... To se asi nesmí!
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 19:15
Tu matematiku nějak nechápu... mně vyšlo 20 hodin, vám vyšlo 20 hodin... v čem je tedy problém?
Ale jo, žádat o příspěvek v tom bych problém neviděla... ale žádat o něj na tomto fóru někoho, kdo sem do té doby NIKDY nepřispěl... a čirou náhodou se ta dotyčná zrovna následující den na ty stránky podívá a dokonce pochopí, že jsou adresovány jí ... no, věci mezi nebem a zemí, které jsou nad chápání smrtelníků... :-)
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 19:29
Pravda, byl-li problém v tom, že řádový údaj "nějakých dvacet hodin" je ve skutečnosti devatenáct - tak ano, matematicky to blbě bylo... ale o to nešlo... :-)
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 19:55
Nekdo na to potrebuje vysokou, nechtela bys prispet k tematu Ruskamen bylo by to mozna zajimavejsi...Lenka
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 20:05
No, v rubrice Místa v Chorvatsku je Ruskamenu věnováno samostatné téma a příspěvky jsou výrazně jinak laděny než ten váš...
Přiznám se, Lenko, že váš setrvale konfrontační tón nechápu... Váš způsob reklamy zde nehodlám komentovat, to je věcí admina... leč lze z toho usoudit, že tedy návštěvníky tohoto fóra považujete za potenciální zákazníky... a přitom tu na každého akorát vyjíždíte... Pro mě osobně by představa, že bych se ubytovala u takové bytné, byla nepřijatelná - co kdyby se mi něco třeba nelíbilo a nedejbože chtěla něco reklamovat ... a odpovědí by mi byly vaše uštěpačné, shazovačné poznámky... Vy si fakt myslíte, že tohle (plus pomlouvání jiných míst pod jinými nicky) je ten správný způsob, jak zdejší diskutéry přesvědčit, že Brela a váš penzion vůbec, jsou to pravé ořechové? No, je to koneckonců vaše věc.
Omlouvám se ostatním za OT, ale je už po létě, i tady panuje "okurková sezóna", tak snad trocha zaplevelení prostoru jiným tématem není tak tragická...
Danus
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 20:07
Napsala jsem sice jen jednou letos v březnu, ale díky tomu jsem poznala bezva lidi, ale i pěkné místo v Chorvatsku. A nemyslím tím opravdu Ruskamen. Ale "trotlovi" nic vysvětlovat nebudu. Nejsem tady kvůli napadání lidí, ale abych se dozvěděla informace, které se mi hodí při výběru dovolené...! A pokud tady je nějaká jiná osoba se jménem Danuš, tak ať se ozve. To, že nepřispívám neznamená, že nečtu!
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 20:07
Teda holky, vy do sebe rejetethumbs up smiley
Ruskamen je sice dědina kde krom turistů nic není, ale zase když tam přijedete,tak nemusíte strkat opilému hlídači parkoviště dvacetikunovku aby Vás pustil na parkoviště, v jedenáct Vás nevyhodí z hospody a pak ta hvězdná pěchota na pláži...Jinak šutříček v moříčku je pěknej to jóyawning smiley
To Danus: Píšeš, že jsi psala někdy na jaře, to byl asi admin na dovolené, že tu o tom není ani zmínka. Nebo jsi měla jinej Nick?



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Evik2 (25. 09. 2006 20:10).
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 20:14
Ale nerejeme... mně se jen tenhle způsob marketingové strategie jevil poněkud nešťastným :-) Lenka pro lidi, co mají jiný názor, než ona, používá označení "debilové", danus zase "trotl"... asi jsou holky z jedné rodiny :-)



Upraveno 3krát. Naposledy upravil Ifča (25. 09. 2006 20:17).
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 21:44
Buchťafy, chovejte se jako dámy !!! smoking smiley

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 22:06
Pokud sis nevsimla ja uz nic nereklamuju, pouze se ozvu kdyz ctu nejakou hodne velkou blbinu, ale taky obcas prispeju s informaci z prvni ruky.O Brele mila zlata jsem v tomhle prispevku nenapsala ani slovo ani o Ruskamenu protoze jsem v nem ani nikdy nebyla ty snad ani neumis cist? A uz vubec nerozumim tvemu prispevku a dvaceti hodinam predstihu ani proc jsi to psala? Velmi dobre jsem se pobavila.
A kdyz uz tady to Forum je pro informovani ostatnich proc by nemohla danus informovat o tom jake to bylo letos v lete v Ruskamenu? Jardo poustim slzu asi nebudu za damu.
Re: Ruskamen
25. 09. 2006 23:06
Nu, zdá se, že jsem nechtěně vyvolala jakousi flamme ware ... nečekala jsem, že sice lehce provokativní, ale v podstatě nevinný dotaz vyvolá takové vzteklé reakce... Když už jsem to začala, tak bych nabídla i veřejné ukončení... Je zde možnost posílat soukromé zprávy, mám odkrytý i mail... takže máte-li paní Lenko na mě ještě nějaké výtky, je možno mi je adresovat nadále přímo, abychom neobtěžovaly ostatní... (Já bych s dovolením ráda za dámu i nadále zůstala.)
Re: Ruskamen
26. 09. 2006 08:07
Koukám, že jediná reakce na Ruskamen byla asi ta ode mě, ale "dámě" se to nelíbilo.
Odkryla jsem si e-mail, aby nebylo pochyb o tom, že se jedna a tatáž osoba ukrývá pod jiným jmenem. Mohu dát i odkaz na webové stránky, kde máme foto z dovolené a nejen z ní. Přeji hodně debatujících k tématu a tímto se na fóru loučím.
Re: Ruskamen
26. 09. 2006 10:09
Nejdrive posles prispevek a pak bys chtela debatu ukoncit, nemam k tobe zadne vytky a nemyslim si s tebou soukrome dopisovat, ale k tvemu nesmyslnemu prispevku ktery mi doposud neni jasny ale koneckoncu mi jasny byt nemusi. Ale jestli se nudis prehod se na vlakno Brela tam muzes pokracovat v boji se silnejsim jedincem ja odchazim, preci jen jsou dulezitejsi veci nez Forum. Pa
Re: Ruskamen
02. 05. 2007 20:03
Prosím, zašlete mi FOTA z Ruskamenu, jedeme letos poprvé, stále se rozhodujeme, máme dvě 8-leté děti, jaký je přístup k moři? Nabízí nam nový apartmán majitel:"Ratko Kalajžic" za 45Eur.Dle jeho fotek si nejsem jistá k přístupu k moři, jestli tam není sráz k pláži se schodama nebo skalnaté pobřeží?Děkuji za odpověď
Re: Ruskamen
07. 05. 2007 23:03
Do Ruskamenu idem tento rok druhy krat po sebe, mam 9 a 6 rocne deti. Pristup na plaz je poschodoch v takom lesiku alebo po ceste k hotelu. Nie je to nic krkolomne ani ziadny zraz. Nerad chodim do kopca ale toto nie je problem. Takmer vsetky apartmany su tam nad cestou, a niektore su teda riadne v kopci, to by som videl vetsi problem, ked sme boli na prechadzke a vyslapali sme k hore k apartmanom hovoril som ez by som tam nebyval ani zadarmo, my sme boli uplne pri ceste takze k vode tak 2-3 minuty cesty, tej polohy vedla cesty som sa bal ale nebol ziadny problem, a vtomto roku to uplne vyriesi dialnica. Deti tam chcu ist znova lebo sme tam mali vo vile bazen a im sa tam velmi pacilo. Plazi je tam viac kazdeho druhu, myslim ze si kazdy svoje najde. Podla mna velmi vhodne aj pre deti. Ale vtej dedine umrel pes, takze ziadny nocny zivot, ani ziadnu promenadu tam nenajdes.
Re: Ruskamen
16. 05. 2007 18:37
Chtěla bych se jen zeptat, zda jste nebyli v apartmánu - villa mira, u cesty s bazenem (žlutý dům). Pokud ano, jaké je to prosím uvnitř a co domácí ( my se tam chystáme koncem června)? Na fotkách jsem viděla nějakou tu promenádu, tak už fakt nevím... Dá se nějakým způsobem dojít do vedlejších letovisek? Mám to projeté od Bašky Vody až po Dubrovník ( tam chodníky do vedlejších vesnic čí letovisek jsou) a tak jsem hledala nějakou změnu a našla Ruskamen.Tak doufám, že to bude OK. Co se tam dá jinak dělat? Jsou tam nějaké restaurace, obchody s potravinami?

Předem díky za odpověď

Míša
Re: Ruskamen
16. 05. 2007 21:22
michaluska
v Ruskamene toho veľa na "zábavu" nie je eye rolling smiley ale my sme chodili každý večer do Omišu (7 km). Tam nájdeš všetko thumbs up reštaurácie, pizzerie, obchody, trh yawning smiley A môžem odporučiť parkovanie : pred Cetinou do prava, prejdete popod taký malý tunel a hneď za ním po pravej strane je také parkovisko, kde sa dá parkovať zadarmo.
Re: Ruskamen
16. 05. 2007 22:46
Michaluska
Tu villu mira som nasiel na nete aj ja. Minuly rok som bol v Ruskamene, tohto roku idem zase. Je to kratucka dedina a ja som tam tuto Vilu za 10 dni prechadzok nevidel. Myslel som ze jedina vila z bazenom je tma fortuna. Schvalne si to tohto roku pozriem smiling smiley Spojenie s Omisom je podla mna len po ceste, chodnik pri plazi tam nie je, to iste opacnym smerom. Do omisu je to cca 7 km, ak nemate auto chodi autobus.Obchod je tam jediny ale vyborne zasobeny. Restauracie su tam asi 3 a myslim ze dobré.Ziadnu promenadu tam neobjavite smiling smiley

deni:
Hmm to parkovisko zadarmo som nepoznal, az sa mi nechce verit. Ja tam poznam inu fintu. Parkovanie tam stoji tusim 4KN/za hodinu, ale ked parkujete na parkovisku pri plazi je tam tabulka ze 4KN za cely den smiling smiley To nam ukazal sprievodca z cestovky.

dodatocne som si pozrel obrazky a ta vila je uplne na zaciatku ruskamenu, vlastne pred ruskamenom a tak zasita pod cestou ze som si ju nevsimol



Upraveno 1krát. Naposledy upravil marosmm (16. 05. 2007 22:48).
Re: Ruskamen
17. 05. 2007 08:35
marosmm

to parkovanie nám odporučili z takej agentúry, ktorá predáva výlety na Brač. Nevedeli sme, kde budeme parkovať celý deň tak nám poradili toto parkovisko yawning smiley Potom sme tam parkovali každý večer. V Omiši sme už dostali aj pokutu za parkovanie (mali sme odkaz za stieračom) sad smiley ale nezaplatili sme spinning smiley sticking its tongue out
Dúfam, že to parkovanie bude možné aj tento rok smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil deni (17. 05. 2007 09:55).
avatar Re: Ruskamen
17. 05. 2007 09:08
Že jste dostali pokutu v Omiši se ani nedivím,je tam obrovské nové parkoviště a jejich specialitou jsou pokuty,když se parkuje mimo něj.Jinak jsem tam viděl i auto s CZ na valníku odtahovky.Tak pozor na ně,někdy je lepší 12 kn za parkovné než nějaká stovka za nevyžádaný odvoz.thumbs up smiley

MirekŠi
avatar
XXX
Re: Ruskamen
17. 05. 2007 11:37
...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil XXX (03. 04. 2008 06:30).
Re: Ruskamen
21. 10. 2007 10:42
ahojte, boli sme tento rok v Ruskamene a musim povedat, ze tam bolo krasne. Az na tu vzdialenost k moru cca 300 m. Boli sme ibytovani vo vile Marija. ubytovanie nad cestou tesne pod horami, nebolo pocut auta. Prijemna majitelka, pekne ubytovanie s vyhladom na ostrov Brac priamo z velkej terasy. Nezavidel som ubytovanie tym, ktori boli nad nami na druhom poschodi, tam boli app vyhriate od strechy. Na prvom poschodi ako sme boli mi to bolo v pohode.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 176
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.